Ama o mükafatını 2 günde bir zaten alıyorHahahahha aklın yolu bir canımadam haklı parmağa ne gerek var
kızlarrr annem bugün koltukaltın kararmış dedi baktım hakkatende siyahlaşmış bi sinir geldi
lazerliydim ben normalde çıkmıyo koltukaltımda almıyodum hiç neden kararır ki hamilelikle mi alakalı ?
sizinde karardı mı ?
Ahhaha seninki şanslı anacım. Ben 2-3 gündür adamin gözünün içine bakıyorum tık yok,en son dün açık açık söyledim,senin canın acıyor,vicdani azabı cekiyorum dediAma o mükafatını 2 günde bir zaten alıyorbana demeyeydi bari sonra neden gülüyorsun bu kadar dedi diyemedim biz kızlarla her poku konuşuyoruz
Bende kontrolden geldim bebekler iyi Perşembe tekrar bakacak gelmezlerse sezeryan yolu görünüyor bana
Maşallah Ömer ve Mete'ye, yerim sizi. Sayecim hakkında hayırlısı inşallahhhh.
Geçmiş olsun, umarım ciddi bir sıkıntı yoktur.Nabız yüksek seyrediyor 170-180 civari.
Yatış verdi doktor canim. Devam ederse doğum için sevk ettirecekmiş
Ay dün de benim kızım fark etti, anne bak buran siyah olmuş, neden siyah büyük olduğun için mi diyor :):):) İlk gebeliğimde olmamaıştı ama bunda oldukızlarrr annem bugün koltukaltın kararmış dedi baktım hakkatende siyahlaşmış bi sinir geldi
lazerliydim ben normalde çıkmıyo koltukaltımda almıyodum hiç neden kararır ki hamilelikle mi alakalı ?
sizinde karardı mı ?
Bende de artış var. Ama normal. Sonra geçiyor.kızlarrr annem bugün koltukaltın kararmış dedi baktım hakkatende siyahlaşmış bi sinir geldi
sizinde karardı mı ?
Ah yazık adama ya maşallah yine seni düşünüyorAhhaha seninki şanslı anacım. Ben 2-3 gündür adamin gözünün içine bakıyorum tık yok,en son dün açık açık söyledim,senin canın acıyor,vicdani azabı cekiyorum dedi
Evde dogum benim için de çok uçuk. Neden daha az risk varken daha riskli olanı seçeyim. Üstelik riske ettiğim şey benim ve çocugumun canıyken.Bunun yanında değinmek istediğim başka bir nokta daha var. "Sezeryana zorlamak ya da zorlanmak". Arkadaşlar sezeryan tü kaka değildir.Neden sezeryandan tecavüz gibi bahsediyorlar anlamıyorum. Normal dogumun sezeryandan üstünlüğü yoktur.Neden normal dogum cok zor ben normal dogurdum nasıl da acıların kadınıyım ah nasıl da fırlattım diye göğsü kabarıyor kadınlarımızın. Daha geçen haftalarda ille de normal dogurucam dıye diretip sırf bu yuzden cocugunu yuzde 80 engelli kucagına alan bir annenin haberini izledim.Ne yazık.Siz siz olun doktorunuz ne diyorsa onu dinleyin. İçinize sinmez ve vaktiniz de varsa baska bir doktora elbette danısın.Ama normal dogurucam havamı da atıcam diye çolugunuzu çocugunuzu perperişan etmeyin.Doktor neyi uygun görüyorsa sizin için de bebeğiniz için de en dogrusu odur.
Kendini ele vermiş :)Başka biridir canım ben başakla tartışmıştım ben şikayet etmedim Başakta öyle bi kız değil cevap verir şikayet etmez yani çatara kütere girdik birbirimize zaten sonra biz banlanınca Bi arkadaşın mesajını gördüm iyi oldu gereksiz uzamıştı kimse huzur bozamaz falan filan diye
İnan umursamadım bile mutlu olmuş garibim yapsın dedimKendini ele vermiş :)
WhatsApp grubu kurmak yasak :) grup kurup buraya yazmiyorlar. Süresiz banliyorlar kaç kez oldu öyle diğer topiklerdeEvet bir de hicbir şey paylaşmayıp paylaşmayıp sadece soru sormak için gelenlerden rahatsız oluyorum. Ama burası forum neticede normal yani böyle olmasi :)
Ilerde whatsup grubu kurarız belki. Benim sosyal medyam yok tanıyamıyorum sizleri :)
WhatsApp grubu kurmak yasak :) grup kurup buraya yazmiyorlar. Süresiz banliyorlar kaç kez oldu öyle diğer topiklerde
Sansliymis ta iyi bir tarafları kalmamış içeride bebegin...o kadar büyük risk ki, felcte kalabilirdi. Ölebilirdi de nasıl bir cesaret ben anlayamadım hem de evde doğum...Amin inşallah
Ya heralde şeyimden çıksa tuta tuta hastaneye koşarım afedersin kendim için değil sırf hani olurda doğumdan sonra bebekte bişey olur müdahale etmek zorunda kalırlar falan Allah korusun
Hele makat geliş bebeğe bu burdan çıkar diyen ebe nasıl Bi sorumluluk almaktır o
aa süper fikir temmuz anneleri whatsap grubuEvet bir de hicbir şey paylaşmayıp paylaşmayıp sadece soru sormak için gelenlerden rahatsız oluyorum. Ama burası forum neticede normal yani böyle olmasi :)
Ilerde whatsup grubu kurarız belki. Benim sosyal medyam yok tanıyamıyorum sizleri :)
doğursakta yine lazere gitsem yaOnu bende farkettim canım ağdaya gittiğimde ama jiletten karardı benim muhtemelen karbonatı Bi kaç damla limonla aç sür 5 dakika beklesin yıka kurula haftada 3 yapabilirsin bende yapıyorum
geçiyosa doğumdan sonra iyi canımBence hamilelik ile ilgili, ilk kızimda da olmuştu koltuk altı ve bikini bölgesinde a bı de göğüs uclarinda, bunda da oldu, çok can sıkıyor ama sonra geçmişti. Bu kez de geçer umudu ile dert etmiyorum :)
bizimki gün sayıyo doğurayım diyeAma o mükafatını 2 günde bir zaten alıyorbana demeyeydi bari sonra neden gülüyorsun bu kadar dedi diyemedim biz kızlarla her poku konuşuyoruz
ya ben dikkat etmemiştim hiç annem söyleyince dikkatli baktım hakkaten kararmışımgeçen bende söyledim burda herkes bi şaşırdı demek tek benim sandım göğüslerim koltuk altı genital bölgede kararma oldu ama neyseki geçici şeylermiş o yüzden çok da takma arkadaşım ben baya üzülmüştüm
Kesinlikle canım en çok ondan korkarım gerçekten kendimden değil yaniSansliymis ta iyi bir tarafları kalmamış içeride bebegin...o kadar büyük risk ki, felcte kalabilirdi. Ölebilirdi de nasıl bir cesaret ben anlayamadım hem de evde doğum...
Canım ben bi kaç haftadır lansinoh ile kremliyorum aklıma geldikçe... ikizlere doğum yaptigimda hiç bilmiyordum erkenden başlanması gerektiğini doğumdan sonra çok feci yaralarım oldu... lansinoh fayda etmedi bana ayva çekirdeği çok iyi geldi... ayva saklıyordum bi tane eşim de bilmemiş kesmiş çocuklara yedirmis... eee çekirdeklerini naptın dedim attım dedi... Ben saklıyordum onu doğum için demiştimKızlar göğüs ucu yarası olmaması için aldığınız önlemler var mı?
Canım MaşaAllah bebisineKızlar kontrolden çıktım. 3810 gr 52 cm olmuş bizim bıdık...perşembe birdaha nst cektirecegim. Duruma gore belki perşembe veya cumada alabilirim dedi. Ama olmazsa pazartesiyi bekleyecegiz.
Acil gelirse inş yetisirm dedi dr. Başka dr. 'ün girme ihtimali korkuttu beni oyuzden de acaba perşembe yada cuma doğsa mi diye de düşünmüyor değilim.
Habire büyük oğlum ne yapacak diye düşünüp duruyorum.
Bende bu sefer buz lazere gidicem valla ne güzel gidiyordum 3 ay kafa rahatdoğursakta yine lazere gitsem ya
büyük rahatlıktı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?