2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
geçen bende söyledim burda herkes bi şaşırdı demek tek benim sandım göğüslerim koltuk altı genital bölgede kararma oldu ama neyseki geçici şeylermiş o yüzden çok da takma arkadaşım ben baya üzülmüştüm

Ama o mükafatını 2 günde bir zaten alıyor bana demeyeydi bari sonra neden gülüyorsun bu kadar dedi diyemedim biz kızlarla her poku konuşuyoruz
Ahhaha seninki şanslı anacım. Ben 2-3 gündür adamin gözünün içine bakıyorum tık yok,en son dün açık açık söyledim,senin canın acıyor,vicdani azabı cekiyorum dedi

Bende kontrolden geldim bebekler iyi Perşembe tekrar bakacak gelmezlerse sezeryan yolu görünüyor bana
Eki Görüntüle 2279558

Çikolatamız da geldi nasıl olmuş
Maşallah Ömer ve Mete'ye, yerim sizi. Sayecim hakkında hayırlısı inşallahhhh.
Nabız yüksek seyrediyor 170-180 civari.

Yatış verdi doktor canim. Devam ederse doğum için sevk ettirecekmiş
Geçmiş olsun, umarım ciddi bir sıkıntı yoktur.
Ay dün de benim kızım fark etti, anne bak buran siyah olmuş, neden siyah büyük olduğun için mi diyor :):):) İlk gebeliğimde olmamaıştı ama bunda oldu Zaten çatladım bi de kararması kaldıydı :):)

Kesinlikle katılıyorum yazdıklarına ✌

Kendini ele vermiş :)

WhatsApp grubu kurmak yasak :) grup kurup buraya yazmiyorlar. Süresiz banliyorlar kaç kez oldu öyle diğer topiklerde

Sansliymis ta iyi bir tarafları kalmamış içeride bebegin...o kadar büyük risk ki, felcte kalabilirdi. Ölebilirdi de nasıl bir cesaret ben anlayamadım hem de evde doğum...

aa süper fikir temmuz anneleri whatsap grubu

Bence hamilelik ile ilgili, ilk kızimda da olmuştu koltuk altı ve bikini bölgesinde a bı de göğüs uclarinda, bunda da oldu, çok can sıkıyor ama sonra geçmişti. Bu kez de geçer umudu ile dert etmiyorum :)
geçiyosa doğumdan sonra iyi canım
çok can sıkıcı çünkü

ya ben dikkat etmemiştim hiç annem söyleyince dikkatli baktım hakkaten kararmışım
normalde süt gibi beyazımdır yani

Kızlar göğüs ucu yarası olmaması için aldığınız önlemler var mı?
Canım ben bi kaç haftadır lansinoh ile kremliyorum aklıma geldikçe... ikizlere doğum yaptigimda hiç bilmiyordum erkenden başlanması gerektiğini doğumdan sonra çok feci yaralarım oldu... lansinoh fayda etmedi bana ayva çekirdeği çok iyi geldi... ayva saklıyordum bi tane eşim de bilmemiş kesmiş çocuklara yedirmis... eee çekirdeklerini naptın dedim attım dedi... Ben saklıyordum onu doğum için demiştim sonra da ayva bulamadım
Canım MaşaAllah bebisine ❤ bende yarın sabah gireceğim doğuma yedide hastanede olucaz... ikizler nolacak nasıl olacak onun derdindeyim... dünden beri ağlayıp duruyorum... ya doğumda birşey olursa, ya çıkamazsam, ya çocuklarım geride kalırsa hayırlısıyla şu hastane sürecini bi atlataydik iyiydi... bu arada benimkiler 31 aylık ve hiç istemiyorlar gibi ya inşallah kızım eve gelince daha farklı olur halleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…