Ben varim 17. Haftadan buyana kanamali gecti hamileligim totalistim 28.haftada parsiyal oldum yarim kapatiyor su anda 26 haziran yatis yapacagiz 27 sinde sezeryan olacagim insallah 37+2 günlukken 3.dogumum 2 si normaldiMerhaba kızlar
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin.
Aranızda gebeliği sırasında plasenta previa marjinal teşhisi konan var mı acaba , -ki inşaallah yoktur mutlu huzurlu geçirmişsinizdir gebeliğinizi
Ay günah yaaa haklı adamcağız napcan oda babalık diyeti mecbur oluncabizimki gün sayıyo doğurayım diye
başından beri hiç olmadı
en son 20 kasım7 ay olmuş
inşallah geçerBende de artış var. Ama normal. Sonra geçiyor.
Benimki parsiyal yarim kapatiyor basta tam kapaliydi 28. Haftada biraz cekildi risk var sezeryan kanamali olur diyor doktor erken alacak
aynen aylarca rahatsınBende bu sefer buz lazere gidicem valla ne güzel gidiyordum 3 ay kafa rahat
Kırmızı derin catlaklarim var. Hem belimde de var. Kalçada falan 17-18 kilo aldım ondan diyorum ama alakası yok bence de. Annemde de çok çatlak var çünkü.S Saryamarya cım ben hiç çatlamadım biliyo musun
üstelik 22 kilo aldığım halde
genetik bence
geçen sağlıkocağına gitmiştim ebe kilomu tarttı çok kilo almışsın dedi başındaki kiloma baktı 22 çok sen çatır çatır çatlamışsındır dedi
açtım göbeğimi şok oldu tek bi çizik yok
hemde hiçbişey sürmüyorum
anneme çekmişim heralde annem ikiz doğurduğu halde bembeyaz karnı hiç çatlağı yok
benim başından beri riskli olduğu için sesini çıkartamıyoAy günah yaaa haklı adamcağız napcan oda babalık diyeti mecbur olunca
Gerçi benimkide ilk başlarda 3 ay korkudan düşük tehlikesinden sonra vajinal enfeksiyondan yanıma yanaşmadı falan 30.haftadan sonra düzene girdik diyebilirim
Daha ince tüyleri de görüyormuş ben sarıyım bazı tüyleri görmüyor zıkkım lazer onda görür dediler bide onu deneyelim bakalımaynen aylarca rahatsın
buz lazeri duymadım canım araştırayım
ergenlikten kalma belimde vardı benim normalde ama karnımda yoktu şimdide olmadıKırmızı derin catlaklarim var. Hem belimde de var. Kalçada falan 17-18 kilo aldım ondan diyorum ama alakası yok bence de. Annemde de çok çatlak var çünkü.
Hahhaa napcan erkek milleti hepsi aynıbenim başından beri riskli olduğu için sesini çıkartamıyo
kızımıza bişey olmasında beklerim diyo
ama geçen 40 günde 40ım çıkana kadar beklicen dedim bide o var demi diyo
bi içlendi görme
Benim de karardı canım. Doğumdan sonra geçer diyorlar pna ümit bağladımkızlarrr annem bugün koltukaltın kararmış dedi baktım hakkatende siyahlaşmış bi sinir geldi
lazerliydim ben normalde çıkmıyo koltukaltımda almıyodum hiç neden kararır ki hamilelikle mi alakalı ?
sizinde karardı mı ?
Teşekkürler canımMaşallah Ömer ve Mete'ye, yerim sizi. Sayecim hakkında hayırlısı inşallahhhh.
Geçmiş olsun, umarım ciddi bir sıkıntı yoktur.
Ay dün de benim kızım fark etti, anne bak buran siyah olmuş, neden siyah büyük olduğun için mi diyor :):):) İlk gebeliğimde olmamaıştı ama bunda olduZaten çatladım bi de kararması kaldıydı :):)
canım benim sagolasin ilk 1 2 yıl zorlanacagiz ama sonra birbirleriyle oynayacaklar inş. Temennimiz o yönde...Canım ben bi kaç haftadır lansinoh ile kremliyorum aklıma geldikçe... ikizlere doğum yaptigimda hiç bilmiyordum erkenden başlanması gerektiğini doğumdan sonra çok feci yaralarım oldu... lansinoh fayda etmedi bana ayva çekirdeği çok iyi geldi... ayva saklıyordum bi tane eşim de bilmemiş kesmiş çocuklara yedirmis... eee çekirdeklerini naptın dedim attım dedi... Ben saklıyordum onu doğum için demiştimsonra da ayva bulamadım
Canım MaşaAllah bebisine❤ bende yarın sabah gireceğim doğuma yedide hastanede olucaz... ikizler nolacak nasıl olacak onun derdindeyim... dünden beri ağlayıp duruyorum... ya doğumda birşey olursa, ya çıkamazsam, ya çocuklarım geride kalırsa hayırlısıyla şu hastane sürecini bi atlataydik iyiydi... bu arada benimkiler 31 aylık ve hiç istemiyorlar gibi ya inşallah kızım eve gelince daha farklı olur halleri
bende bunda 8 kg aldığım halde feci çatladım. Bencede genetikKırmızı derin catlaklarim var. Hem belimde de var. Kalçada falan 17-18 kilo aldım ondan diyorum ama alakası yok bence de. Annemde de çok çatlak var çünkü.
Rüptür riski var bebek ve anne icin baya tehlikeli internetten de arastirdim kardesim doktor abla neden cocugunu riske atiyorsun dedi ... sezeryandan ben de cok korkuyorumBen risk alacağım çünkü sezeryan den cok korkuyorum kesilmek istemiyorum tmm normal Doğumda da kesi olabiliyor ama Seat’tan bir ameliyat bambaşka rabbim bebeğimi sağlıkla n nasıl kucağıma alacaksam onu nasip eder ins hayırlıysa normal Doğum denicez dr umda destekçi
Aynen canım mesele de o zaten yoksa bizzat kendine yapılan seyi sikayet ediyorsa etsinAma ben bunu başakla tartışırken net gördüm başakla beni biliyorsunuz artık yani ikimizde o karakterde değiliz cevap veririz olur biter başka birinin o mesajını da gördüm ya dedim tamam başka biri banlattı ikimizide
Ben etmiyorsam karşımdaki etmiyorsa 3. Kişiye noluyo onuda anlamam çocuk gibi
Ve bunu da grubun aktif katılımcıları yapmıyordur diye dusunuyorum
gizlice bizi izleyenlerden biri ya da birileridir.
kızlarrr annem bugün koltukaltın kararmış dedi baktım hakkatende siyahlaşmış bi sinir geldi
lazerliydim ben normalde çıkmıyo koltukaltımda almıyodum hiç neden kararır ki hamilelikle mi alakalı ?
sizinde karardı mı ?
Canım anlık idrarda çıkabiliyor 24 saatlik isteyebilir, tansiyonun aşırı yğkselmemiş sınır değer umarım herşey yolundadırMerhaba hanımlar
Bugün kontrolüm vardı. Usg, nst her sey yolunda. Bebegim 2459 gr olmus. Ancak tansiyon sınırdaydı. Şimdi de sistemden baktım idrar tahlilinde protein yüksek çıkmış. Bilgisi olan var mı? Sonucu dr a daha göstermedim.Eki Görüntüle 2279543
Benimde hafif kararma var bide koltuk altı kıvrımları daha da bi çukurlaşmış ya inşallah aldığım kilolardan öyle olmuşturkızlarrr annem bugün koltukaltın kararmış dedi baktım hakkatende siyahlaşmış bi sinir geldi
sizinde karardı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?