2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben varim 17. Haftadan buyana kanamali gecti hamileligim totalistim 28.haftada parsiyal oldum yarim kapatiyor su anda 26 haziran yatis yapacagiz 27 sinde sezeryan olacagim insallah 37+2 günlukken 3.dogumum 2 si normaldi

bizimki gün sayıyo doğurayım diye
başından beri hiç olmadı
en son 20 kasım 7 ay olmuş
Ay günah yaaa haklı adamcağız napcan oda babalık diyeti mecbur olunca
Gerçi benimkide ilk başlarda 3 ay korkudan düşük tehlikesinden sonra vajinal enfeksiyondan yanıma yanaşmadı falan 30.haftadan sonra düzene girdik diyebilirim

S Saryamarya cım ben hiç çatlamadım biliyo musun
üstelik 22 kilo aldığım halde
genetik bence
geçen sağlıkocağına gitmiştim ebe kilomu tarttı çok kilo almışsın dedi başındaki kiloma baktı 22 çok sen çatır çatır çatlamışsındır dedi
açtım göbeğimi şok oldu tek bi çizik yok
hemde hiçbişey sürmüyorum
anneme çekmişim heralde annem ikiz doğurduğu halde bembeyaz karnı hiç çatlağı yok

Kırmızı derin catlaklarim var. Hem belimde de var. Kalçada falan 17-18 kilo aldım ondan diyorum ama alakası yok bence de. Annemde de çok çatlak var çünkü.

benim başından beri riskli olduğu için sesini çıkartamıyo
kızımıza bişey olmasında beklerim diyo
ama geçen 40 günde 40ım çıkana kadar beklicen dedim bide o var demi diyo
bi içlendi görme

Kırmızı derin catlaklarim var. Hem belimde de var. Kalçada falan 17-18 kilo aldım ondan diyorum ama alakası yok bence de. Annemde de çok çatlak var çünkü.
ergenlikten kalma belimde vardı benim normalde ama karnımda yoktu şimdide olmadı
daha 25 günüm var bakalım çatlıcam mı

Benim de karardı canım. Doğumdan sonra geçer diyorlar pna ümit bağladım
Teşekkürler canım

canım benim sagolasin ilk 1 2 yıl zorlanacagiz ama sonra birbirleriyle oynayacaklar inş. Temennimiz o yönde...
Buarada benim göğüs yaralarımı tek iyileştiren ayva çekirdeği oldu.
bende bunda 8 kg aldığım halde feci çatladım. Bencede genetik

Rüptür riski var bebek ve anne icin baya tehlikeli internetten de arastirdim kardesim doktor abla neden cocugunu riske atiyorsun dedi ... sezeryandan ben de cok korkuyorum

Aynen canım mesele de o zaten yoksa bizzat kendine yapılan seyi sikayet ediyorsa etsin

Ve bunu da grubun aktif katılımcıları yapmıyordur diye dusunuyorum
gizlice bizi izleyenlerden biri ya da birileridir.

Aynen dediğin gibi düşünüyorum hiç görmediğimiz isimler birşeyler sorup gidiyorlar mesela yazmadan da takip eden çok ama anlamadığım şikayet ettiklerinde nasil bir haz aliyorlarda zirt pirt milleti şikayet ediyorlar kim kimle kavga ettiyse o şikayet etmek isterse eder ayy okurken uyuya kalmışım uyanınca bi girdim forma ooo dedim bu kadar yazışmaya biri doğum yaptı kesin

Canım benimde öyle oldu cok aşırı olmasada farkediliyor birde acayip et beni cıktı vücüdumda amaan ne yapalım sağlıkla gelsinler de hepsini hallederiz inşallah

Canım anlık idrarda çıkabiliyor 24 saatlik isteyebilir, tansiyonun aşırı yğkselmemiş sınır değer umarım herşey yolundadır kendi yorma stres yapma, ztn doktorda söyler bide sıcağa çıkma

Benimde hafif kararma var bide koltuk altı kıvrımları daha da bi çukurlaşmış ya inşallah aldığım kilolardan öyle olmuştur

kızlar bu nişan dedikleri şey illa kırmızı yada pembe mi olması gerekiyo
az önce lavaboda peçeteye sümüksü bişey geldi şeffaf renksiz bişeydi
bide adet ağrısı gibi bişeyler var kasıklarımda
doğuruyo muyumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…