2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sorma benim de karnım taş gibi ayağa kalkamıyorum karnımın sertliğinden. Karnım da ağrıyor. O sümüksü şey bir ay önce falan geldi benden. Nisan değil galiba. Öyle olsa 4 hafta kalmadım herhalde :)

Minnosumun çeyizi bunlar teyzoslari
İkizlere yapmistim bu kızıma yapmasam olmaz dedim... çikolata hariç hepsi kendi emeğim... bl tek kızıma battaniye oremedim onu da kışa kadar orucem inşallah

Eklentiler

• IMG-20190617-WA0011.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG-20190617-WA0003.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG-20190617-WA0007.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG-20190617-WA0009.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG-20190617-WA0005.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG-20190617-WA0001.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 43
Ben varim 17. Haftadan buyana kanamali gecti hamileligim totalistim 28.haftada parsiyal oldum yarim kapatiyor su anda 26 haziran yatis yapacagiz 27 sinde sezeryan olacagim insallah 37+2 günlukken 3.dogumum 2 si normaldi
Cevabın için teşekkür ederim çok sevindim az da olsa çıkmış olmasına. Seninki daha uzun süreymiş ama çok şükür sona gelmişsin. Ben şimdiden sıkıntıdan patlıyorum geçmiyor günler. Neyle karşılaşacağımın bilinmezliği de stres yapıyor bende. Senin daha öncekiler normal Doğum olduğu için yapışma yoktur , benim ilk gebeliğim sezaryen o yüzden oraya yapışmış olma ihtimali var. Bu korkutuyor beni.
Sen özel de mi yoksa eğitim araştırmada mı yapacaksın doğumu?
Bir de kanamaların nasıl oluyordu , çok mu?
Kontrollere ne sıklıkla gidiyordun?
Plasenta nedeniyle kan sulandırıcı veya başka bir ilaç kullandın mı ?
Çok soru sordum ama beni sen anlarsın biliyorum

Canım aynı şeyi bende düşünüyorum büyük oğlan napicak diye.Allah yardımcın olsun.Masaallah bebeğine.Haftan da iyi sağlıkla gelsin.

+1..
İşin süpriz tarafı, ona benden başka bakabilecek kimse yok.
Doğum eşim işteyken başlarsa hastaneye birlikte gitmek var işin ucunda

Meryem Ana otunu bulup babaanneme bıraktım sancım başlayınca okuyarak suyu dökücek üstüne Allahım kolay doğum için neler yapıyorum
Nerden buldun kiz otu bende gittigidiyordan siparis vereyim dedim. Bazilari sancisi baslayinca suyundan bir kac yudum ictim vs diye yazmis

Nerden buldun kiz otu bende gittigidiyordan siparis vereyim dedim. Bazilari sancisi baslayinca suyundan bir kac yudum ictim vs diye yazmis
Bi ablamız var ona sormuştum umre kankileri var onun sormuş arkadaşlarından bulmuş sağolsun bana verdi canım bende bulamasaydım netten alıcaktım
Evet kimi sancı başlayınca okuyarak su koyun beklesin diyo kimi için diyo ben içmicem galiba

Basak gok compeng gok diğeri önemli değil:))) yanlış hatırlamıyosam nickleri:))

Hadi yaaaa.O malum kişi gelip ortalığı karıştırıp gidiyor her seferinde.Gizliden şikayet edip zevk alıyorlar galiba.Gicik oluyorum hem hiç muhabbette katılmiyorlar hem de aktif arkadaşları banlatiyorlar

Kız @Meylen herkese dua ediyorum da sana özel dua edeceğim içimden geldi.İsmin Özlem miydi yanlış mı hatirliyorum?Normal doğum için çaba baya sarfediyorsun.Emeklerin bosa cikmasin insallah Allah sana hayırlı sağlıklı kolay normal doğum nasip etsin.❤

Ohhhh ohhh özel dualar @Meylen bak seviliyosun kızz

Aaa bu kadar olur dun dogumdan bahsettik hangimiz once doguracagiz diye.Hakkinda hayirlisi canim haftalarimiz guzel
geçmiş olsun canım inşallah devam etmez de biraz daha bekler bebeğin
İnşallah normale döner değerleriniz . Dönmezse de haftanız baya iyi sağlıkla gelir inşallah
Hadi hayırlısıyla bir bebek daha geliyor sanırım, inşaAllah :)
ZehranurHifa canım geçmiş olsun bizi haberdar et. İnşallah herşey yoluna girer
ZehranurHifa canım güzel haberler ver bize.

Anam neler dönmüş neler bu arada bende memiklerimle lansinoh sürerek oynuyorum
Teşekkürler kızlar. Serum takıldı, kan tahlili istendi, düzenli nst ile müşade altında tutunuldu sonuç bebeğim iyi nabzı düzene girdi elhamdülillah. Iki hafta daha beklesin en azından ☺.

Bu arada burda da ortalık karışmış ama tam anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…