2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Doğuran mi var.cok yazmışsınız sanki ben bugün temizlik yaptım.Kacirdim mi herşeyi

Yoo canım doğurmuyorsundur bende de ayni şikayetler var dün geceden beri karnım ağrıyor doktor normal dedi

+1..
İşin süpriz tarafı, ona benden başka bakabilecek kimse yok.
Doğum eşim işteyken başlarsa hastaneye birlikte gitmek var işin ucunda
Inş senin normal doğum rahat geçerse canım toparlanman hızlı olur. Eşinle birlikte halledersiniz hiç sıkıntı yapma
Ne yazıkki Sezeryanda en az 3 4 gün başkasına muhtaç oluyorsun. Birde 2 gece yatırıyorlar. O yüzden sıkıntı bizde

Ay canımmmm ben hepinize hepimize ediyorum valla inşallah hepimiz önce sağlıkla sonra kolaylıkla kavuşalım yavrularımıza
Seval canım adım ama senin için özlem olurum kız nolcak

Canım anlık idrarda çıkabiliyor 24 saatlik isteyebilir, tansiyonun aşırı yğkselmemiş sınır değer umarım herşey yolundadır kendi yorma stres yapma, ztn doktorda söyler bide sıcağa çıkma
Aynen canım, şükür sorun yok dedi doktor tansiyon takibi yapacağım her gün. Bir de dediğin gibi sıcak beni aşırı etkiliyor. Normal bir insandan 10 derece daha çok hissediyorum resmen..

Doğuma mı giriyorsun, Sağlıkla kavuşun inşallah, hemencicik toparlarsınız, eşin yardımcı olur bir şekilde aşılır

Kızlar bugün sabahtan beri sancilaR girip cikiyor
Canım doktorun bana söylediklerini söyleyeyim ilk önceliği düzenli olması mesela 2 saatken 1 saatte bire yarım saate 15 dakikaya falan düşmesi geçmiyo olması 30-60 saniye arası sürmesi giderek sancının artması
Bunlar varsa hiiiç bekleme Bi nstye gir
İnşallah doğum sancılarıdır inşallah bebişine kavuşturur seni

Senin instgram neden yok bende acabaaa
Geri kafalı diceksiniz belki ama benim insta ortak hesap kuzum kocalık böyle Bi şart koşmuştu bende ortamdan geri kalmim diye kabul ettim (2014 falandı açtığımızda)
Ayırıcam şuan zorluyorum inşallah o zaman hepinizi eklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…