Geri kafalı diceksiniz belki ama benim insta ortak hesap kuzum kocalık böyle Bi şart koşmuştu bende ortamdan geri kalmim diye kabul ettim (2014 falandı açtığımızda)
Ayırıcam şuan zorluyorum inşallah o zaman hepinizi eklicem
Canım doktorun bana söylediklerini söyleyeyim ilk önceliği düzenli olması mesela 2 saatken 1 saatte bire yarım saate 15 dakikaya falan düşmesi geçmiyo olması 30-60 saniye arası sürmesi giderek sancının artması
Bunlar varsa hiiiç bekleme Bi nstye gir
İnşallah doğum sancılarıdır inşallah bebişine kavuşturur seni
Canim benimkinin aralari düzenli değil ama en kısa aralarında 4 dakika var ve 6 dakikaya kadar çıkıyor sabahtan beri böyle takmamaya çalıştım size de söylemicektim ama dayanamadim. Bide akıntım var eşimi aradım ama hastaneye gitmek istemiyorum açıkcası beklicem
Canim benimkinin aralari düzenli değil ama en kısa aralarında 4 dakika var ve 6 dakikaya kadar çıkıyor sabahtan beri böyle takmamaya çalıştım size de söylemicektim ama dayanamadim. Bide akıntım var eşimi aradım ama hastaneye gitmek istemiyorum açıkcası beklicem
Canim oğlum sancıyla gelmişti. Belden başlayıp adet sancisina dönüşen, yatsamda geçmiyordu. Sonra bir takip yapmaya başladım. 25 dk da birdi dr u aradım düzeniyse hemen gel dedi. Yani yalancimi yoksa gerçek mi hissediyorsun onu anlıyorsun kesin ki sen 4 6 dk diyorsun.
Inş senin normal doğum rahat geçerse canım toparlanman hızlı olur. Eşinle birlikte halledersiniz hiç sıkıntı yapma
Ne yazıkki Sezeryanda en az 3 4 gün başkasına muhtaç oluyorsun. Birde 2 gece yatırıyorlar. O yüzden sıkıntı bizde
Kuzum istiyosan bekle ama bence telefonla bilgi ver hastaneye.
Benim ilk sancım 8 dk ile başladı 10 dk sonra 5 dk düştü.. yarım saat sonra 2 dk düştü ve doğurdum
Yani gaz sancısı da olsa, doğum sancısı da olsa şu an bunu yaşıyorum die söylemende fayda var. Ki ani bişi değil uzun zamandır sancı çekiyomuşsun..
Doğum sonrasını hallederiz bi şekilde Tr den kv gelcek ama doğum anı onlar gelmeden başlarsa o zaman kucağımda götürcem doğuma
Kuzum istiyosan bekle ama bence telefonla bilgi ver hastaneye.
Benim ilk sancım 8 dk ile başladı 10 dk sonra 5 dk düştü.. yarım saat sonra 2 dk düştü ve doğurdum ☺
Yani gaz sancısı da olsa, doğum sancısı da olsa şu an bunu yaşıyorum die söylemende fayda var. Ki ani bişi değil uzun zamandır sancı çekiyomuşsun..