2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Bende de aynı durum var canım.
Bebeğin karın çevresi normal değerlerden biraz daha düşük.
Ama diğer hersey normalmis, sadece küçük bir bebek dedi doktor. Panik yapmama getek yokmuş. Dün 2.700kg dediler. Hayırlısı bakalım.

Kurumus-Maskara canım panik yapma ne güzel işte kavuşma anı yaklaştı inşallah sağlıkla kucağına alacaksın, senden de güzel fotolar bekliyoruz
Kızlar hepiniz sagolun cok sukur sabah 10da kızım dogdu spinal sezeryanle aldılar... 2800 gram minnos bi kızım daha oldu cok sukur
Oy maşallah, çok güzel prenses sağlıkla güzel bir ömrünüz olsun inşallah 3 kiloya gelmemiş ama bence gayet tombik duruyo suratı çok tatlı
Canım bize doktor hiç öyle bir risk söylemediği halde biz aylardır beraber olmuyoruz, strese giriyo eşim daha başında istemedi sağlıkla gelsin ben korkuyorum diye, bebişini düşünüyordur babası başka şey düşünme, aslında risksiz durumda iyi bile doktorda söylüyor ama psikolojik olarak rahat hissermeyebiliyorlar demekki takma kafana

İnşallah canım açılma olduğu için kafama yattı belki o zamana kadar daha da açılır

Nescafe ama sade olanindan iyi geliyor 3u 1arada olanlardan değil kardesimin esinin de bas agrisi oldu 3u1arada icti bi ise yaramadi sade olanini icti sutsuz sekersiz o kesti ağrıyı bilginiz olsun deneyin isterseniz.
Tamamdır tesekkurler oyle içeyim

Tabiki normal canım sonuçta aylardır sabretmiş bişey olcak diye şurda bişey kalmadı diye düşünüp bişey olcak korkusundan uzak duruyodur

Ay kiz kim foto atti? Çok teşekkür ederim sağolun

Bizde başından beri hiç beraber olmadık şimdi bu saatten sonra da yapmam çocuğuma bişey olur korkusuyla ne kaldı canım şunun şurasında diyor Kemal Sunal gibi

Ama canım dr izin veriyor şuan doğsa bi risk yok neden buladar ısrarcı onu anlamıyorum
Uzun süre yapmayınca canım hak ver onada o kadar sabretmiş emin ol başlasa durmaz afedersin benimki de düşük tehlikesi varken kaç ay uzak durdu sonra serbest diyince ben yapamam edemem dedi yine 1 ay yanaşmadı korkudan ufak ufak başladık şimdide durmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…