2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Başından beri öğrendiği günden beri bıçak gibi kesti bu kadar ısrarla itiraz etmesi sinirirmi bozdu sanki ben düşünmüyorum bebeğimi

Ya bildiğin inada bindirdi normal doğum yapmamı istiyor ama normal olması için dr izin verdiği halde ilişki istemiyor
Canım onları da anlamak lazım şimdi aylarca evlatlarına bişey olmasın diye sabretmişler şimdi bi anda cesaret edemeyebilir sen perine masajı falan yap o da çok işe yarıyor

Bilmiyorum ki,böyle kahve rengi gibi akintiyla karışık çoktu Daha öncesindekinde yoktu. Doktorun asistanını aradim çok normal rahmin inceliyor dedi
Korkma o zaman kuzum kırmızı kan gelmemiş ya açıklıktan var tuşe de yapıldı ay başladı doğum evresi resmen darısı başıma olsun

Kızlar hepiniz sagolun cok sukur sabah 10da kızım dogdu spinal sezeryanle aldılar... 2800 gram minnos bi kızım daha oldu cok sukur
Allah analı babalı büyütsün canım maşallah kızına

Aa çok iyimis masallah :) 1 cm açık şimdi belki o zamana kadar daha da açılır. Çok teşekkür ederim
Canım hazır önünde 4-5 gün varken açılmayı hızlandıracak birşeyler de yaparsın pilates topu, hurma, masaj vs zaten açılman da başlamış kolaylıkla doğurursun Allah’ın izniyle bize de minnoşum doğdu diye yazarsın güzel güzel

Güzel direniyorsun valla Allah yardımcın olsun canımcım
Müdürüm de her sabah diren Saryamarya diyor gelip
Hâlâ bu halinle sana iş yüklüyorlar mi ayıptır günahtır ya ne diyim...
Canım kuruluşu hizmetr kapatacağız bir müddet. Bakım onarım olacak dolayısıyla işler yoğun. Müdürüm çok iyidir. Geç gel erken çık diyor sağolsun. Ama ben işkolik herşeyi 4 4lük yapmalıyım
Kızlar hepiniz sagolun cok sukur sabah 10da kızım dogdu spinal sezeryanle aldılar... 2800 gram minnos bi kızım daha oldu cok sukur
Oy maşallah sana minnoşşşş. Hoş geldin dünyaya, ömrün bereketli olsun

Kizlar merhaba yazip yazmamakta kararsiz kaldim aslinda bugun kontrolum vardi kizimin gelisimi 34+2de kaldi artik ilerlemez ama geriyede gitmez dedi cuma tekrar kontrolum var duruma gore dogumu planlicaz
Merhaba canım. Doktoruna güven öncelikle, her birimiz kaygılanıyoruz yavrularımız için ama. Haftan ilerledi, yavrun bütün organ gelişimlerini neredeyse tamamladı. Kiloya takılma sağlıklı olsun yeter. Bence doğurucaksın yanına koynuna alacksın bütün kaygıların dinecek. Kendine de yavruna da eziyet etme üzülüp olur mu

Korkma o zaman kuzum kırmızı kan gelmemiş ya açıklıktan var tuşe de yapıldı ay başladı doğum evresi resmen darısı başıma olsun
Kız vallahi o kadar istiyorum ki seninde doğurmanı,çünkü sende benim gibi çok sabirsizdin+daha 5-6 haftalık hamileyken seninle yazışıyorduk

Perine masaji mi? Gebelik şekeri yüzünden hurma yiyemem. Ama ahududu yaprağı cayi içebilirim bol bol. Normal doğum başlarsa Tamamdir ama suni sanci olunca niyeyse korktum duyunca bile

Evet canım. Bende panik yapmadım, seninkininde kilosu iyi 2500 ü aştıktan sonra sıkıntı yok

Perine masaji mi? Gebelik şekeri yüzünden hurma yiyemem. Ama ahududu yaprağı cayi içebilirim bol bol. Normal doğum başlarsa Tamamdir ama suni sanci olunca niyeyse korktum duyunca bile
Senin bu ahududu yaprağı çayı işi hızlandırmış olmasın? Eğer öyleyse 4-5 gün fazla bile. Bakarsın yarın bilemedin öbür gün doğar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…