İnşallah canım sende sağolİnşallah canım benim allah razi olsun. Sende saglikla al bebeğini kucağına inşallah
Başından beri öğrendiği günden beri bıçak gibi kesti bu kadar ısrarla itiraz etmesi sinirirmi bozdu sanki ben düşünmüyorum bebeğimiKurumus-Maskara canım panik yapma ne güzel işte kavuşma anı yaklaştı inşallah sağlıkla kucağına alacaksın, senden de güzel fotolar bekliyoruz ❣
Oy maşallah, çok güzel prenses ❣ sağlıkla güzel bir ömrünüz olsun inşallah3 kiloya gelmemiş ama bence gayet tombik duruyo suratı çok tatlı ❣
Canım bize doktor hiç öyle bir risk söylemediği halde biz aylardır beraber olmuyoruz, strese giriyo eşim daha başında istemedi sağlıkla gelsin ben korkuyorum diye, bebişini düşünüyordur babası başka şey düşünme, aslında risksiz durumda iyi bile doktorda söylüyor ama psikolojik olarak rahat hissermeyebiliyorlar demekki takma kafana
Tuşeden sonra olabiliyomuş doktor uyarmıştı leke gelebilir diye bende olmadı ama nişan gelmiş olabilir mi kuzum?Kızlar söylemeyi unuttum,eve gelince lavaboya gittim kanlı bol akıntım vardi, 34. Haftada bakıldığında böyle bisey olmamıştı
Canım onları da anlamak lazım şimdi aylarca evlatlarına bişey olmasın diye sabretmişler şimdi bi anda cesaret edemeyebilir sen perine masajı falan yap o da çok işe yarıyorYa bildiğin inada bindirdi normal doğum yapmamı istiyor ama normal olması için dr izin verdiği halde ilişki istemiyor
Bilmiyorum ki,böyle kahve rengi gibi akintiyla karışık çoktuTuşeden sonra olabiliyomuş doktor uyarmıştı leke gelebilir diye bende olmadı ama nişan gelmiş olabilir mi kuzum?
Korkma o zaman kuzum kırmızı kan gelmemiş ya açıklıktan var tuşe de yapıldı ay başladı doğum evresi resmen darısı başıma olsunBilmiyorum ki,böyle kahve rengi gibi akintiyla karışık çoktuDaha öncesindekinde yoktu. Doktorun asistanını aradim çok normal rahmin inceliyor dedi
Allah analı babalı büyütsün canım maşallah kızınaKızlar hepiniz sagolun cok sukur sabah 10da kızım dogduspinal sezeryanle aldılar... 2800 gram minnos bi kızım daha oldu cok sukur
Canım hazır önünde 4-5 gün varken açılmayı hızlandıracak birşeyler de yaparsın pilates topu, hurma, masaj vs zaten açılman da başlamış kolaylıkla doğurursun Allah’ın izniyle bize de minnoşum doğdu diye yazarsın güzel güzelAa çok iyimis masallah :) 1 cm açık şimdi belki o zamana kadar daha da açılır. Çok teşekkür ederim
Müdürüm de her sabah diren Saryamarya diyor gelipGüzel direniyorsun valla Allah yardımcın olsun canımcım
Canım kuruluşu hizmetr kapatacağız bir müddet. Bakım onarım olacak dolayısıyla işler yoğun. Müdürüm çok iyidir. Geç gel erken çık diyor sağolsun. Ama ben işkolik herşeyi 4 4lük yapmalıyımHâlâ bu halinle sana iş yüklüyorlar mi ayıptır günahtır ya ne diyim...
Oy maşallah sana minnoşşşş. Hoş geldin dünyaya, ömrün bereketli olsunKızlar hepiniz sagolun cok sukur sabah 10da kızım dogduspinal sezeryanle aldılar... 2800 gram minnos bi kızım daha oldu cok sukur
Merhaba canım. Doktoruna güven öncelikle, her birimiz kaygılanıyoruz yavrularımız için ama. Haftan ilerledi, yavrun bütün organ gelişimlerini neredeyse tamamladı. Kiloya takılma sağlıklı olsun yeter. Bence doğurucaksın yanına koynuna alacksın bütün kaygıların dinecek. Kendine de yavruna da eziyet etme üzülüp olur muKizlar merhaba yazip yazmamakta kararsiz kaldim aslinda bugun kontrolum vardi kizimin gelisimi 34+2de kaldi artik ilerlemez ama geriyede gitmez dedi cuma tekrar kontrolum var duruma gore dogumu planlicaz
Kız vallahi o kadar istiyorum ki seninde doğurmanı,çünkü sende benim gibi çok sabirsizdin+daha 5-6 haftalık hamileyken seninle yazışıyordukKorkma o zaman kuzum kırmızı kan gelmemiş ya açıklıktan var tuşe de yapıldı ay başladı doğum evresi resmen darısı başıma olsun
Perine masaji mi? Gebelik şekeri yüzünden hurma yiyemem. Ama ahududu yaprağı cayi içebilirim bol bol. Normal doğum başlarsa Tamamdir ama suni sanci olunca niyeyse korktum duyunca bileAllah analı babalı büyütsün canım maşallah kızına
Canım hazır önünde 4-5 gün varken açılmayı hızlandıracak birşeyler de yaparsın pilates topu, hurma, masaj vs zaten açılman da başlamış kolaylıkla doğurursun Allah’ın izniyle bize de minnoşum doğdu diye yazarsın güzel güzel
Evet canım. Bende panik yapmadım, seninkininde kilosu iyi 2500 ü aştıktan sonra sıkıntı yokBende de aynı durum var canım.
Bebeğin karın çevresi normal değerlerden biraz daha düşük.
Ama diğer hersey normalmis, sadece küçük bir bebek dedi doktor. Panik yapmama getek yokmuş. Dün 2.700kg dediler. Hayırlısı bakalım.
Doğurdukça gelen fotoları diyomAy kiz kim foto atti? Çok teşekkür ederim sağolun
Dua vaktine denk gelmiş olsun lütfen :) şu saatte parktan geldik :) kızımı götürdüm oynadık zipladik yürüdük, onun derdi başka benim derdim başkaBence de ya sıra sende olmalı
Gözün aydın canım Allah yavruna da sana da sağlık sıhhat versinKızlar hepiniz sagolun cok sukur sabah 10da kızım dogduspinal sezeryanle aldılar... 2800 gram minnos bi kızım daha oldu cok sukur
Bence senin nisanın gelmiş canım benimde öyle gelmişti.Kızlar söylemeyi unuttum,eve gelince lavaboya gittim kanlı bol akıntım vardi, 34. Haftada bakıldığında böyle bisey olmamıştı
Ay bakarsın pazarı bulmaz kendi kendine gelir :)Bence senin nisanın gelmiş canım benimde öyle gelmişti.
Senin bu ahududu yaprağı çayı işi hızlandırmış olmasın?Perine masaji mi? Gebelik şekeri yüzünden hurma yiyemem. Ama ahududu yaprağı cayi içebilirim bol bol. Normal doğum başlarsa Tamamdir ama suni sanci olunca niyeyse korktum duyunca bile
Amanın çok sayfa olmuş yine..
Kavga mı var
Doğum mu?
Az sonra anlarız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?