- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 40
Kızlar birde bişey daha duydum daha doğrusu Bi kızın videosunda gördüm çoğu kişi önermiş sancı varken doğum anında bunu tekrarlamışlar ve o saatler su gibi geçmiş
Eki Görüntüle 2279989
Hatta kızın videosu çok pozitif görkem karman doğum olarak bakarsanız youtubedan beni inanılmaz rahatlattı
Valla çok içmedim şimdiye kadar belki 5 defa içtimSenin bu ahududu yaprağı çayı işi hızlandırmış olmasın?Eğer öyleyse 4-5 gün fazla bile. Bakarsın yarın bilemedin öbür gün doğar.
Ben görkemi 4-5 yıldır takip ederim instagramdan. Bekardi evlendi çocuğu olduKızlar birde bişey daha duydum daha doğrusu Bi kızın videosunda gördüm çoğu kişi önermiş sancı varken doğum anında bunu tekrarlamışlar ve o saatler su gibi geçmiş
Eki Görüntüle 2279989
Hatta kızın videosu çok pozitif görkem karman doğum olarak bakarsanız youtubedan beni inanılmaz rahatlattı
Bol su ve sek nescsfe. Geçmiş olsun.Kızlar yine ben spinal sezeryan sonrası lanet bas agrısına çözüm ne canımdan can gidiyo
Kizlarr 1 cm açılmam varmış,pazar günü suni sanciyla doğumu baslatalim dedi ,çok panik oldumm
Bence nişanın gelmiş, inşallah pazara kadar kendi sancıların gelir. Bol bol squat yap. Sıcak duş al.Kızlar söylemeyi unuttum,eve gelince lavaboya gittim kanlı bol akıntım vardi, 34. Haftada bakıldığında böyle bisey olmamıştı
Oy hayırlı olsun canım, süreç kolay olsun inşallah..Çok panik oldum nedense ben yakorkuyorumm. Suni sancı nasıl bisey acaba? Yaşayan varsa yazsin lütfen. Size sahip sesleniyorummmm
Öyle yapicam cay,yürüyüş,ilik dus allah ne verdiyseBol su ve sek nescsfe. Geçmiş olsun.
Bence nişanın gelmiş, inşallah pazara kadar kendi sancıların gelir. Bol bol squat yap. Sıcak duş al.
Canım 1. Gebelik şekeri yüzünden bebeği riske atmak istemiyorlar, 2. Doktorum Türkiye tatile dönüyorOy hayırlı olsun canım, süreç kolay olsun inşallah..
Neden suni vercekler peki? Yani açılma başlamışsa neden beklemiyorlar belki kendisi gelir Leo beyciğim
Burda 42 haftaya kadar (extrem bi durum yoksa) bekliyolar
Bana dua eder misiniz?Manevi olarak duygusal olarak kendimi çok yalnız hissediyorum.Basimi omzuna koyabilecegim hiç kimsem yok.Esimle konuşmuyorum 2-3 gündür.Ben yatak odasındayim o salonda gelip bana bakmıyor hiçbirşey sormuyor ne için üzgünsün demiyor.Hiçbirşeye yardım etmiyor.Yatak odası ve banyo biraz arkada başka bi kapıyla ayrılıyor salona uzak yani.Şu an burda bana bişey olsa haberi olmayacak.Gece yarısı uyku sarhoşu olarak gelip ya
ya kuzum bu adamlar neden böyle yapiyorlar anlamıyorum ki. Bide kadinlara laf ederler,şu yaptiklarina bak, bide şu zor günlerimizde ben çok ağladım dün çok 6 da çıktı evden 10 da geldi
Tesekkürler hemen baslıycamBol su ve sek nescsfe. Geçmiş olsun.
Bence nişanın gelmiş, inşallah pazara kadar kendi sancıların gelir. Bol bol squat yap. Sıcak duş al.
Çok belli oluyo di miOğlanı uyutunca şimdi haberler diyorsun galiba
Şekeri unutuyorum ben şekerim sorry, sonraki mesajları da okudum da, pazara kadar suni sancı almadan da doğum başlayabilirmiş gibi.Canım 1. Gebelik şekeri yüzünden bebeği riske atmak istemiyorlar, 2. Doktorum Türkiye tatile dönüyor
Ya ben hastaneye gittiğim akşam Atlası ona bırakıp gittim, pazar günü burda taksi vs zor bulunur. Yalnız gitmeme çok taktı kafayı stres yaptı vs. Geldim surat beş karış. Hem hüm zorla konuşuyo.ya kuzum bu adamlar neden böyle yapiyorlar anlamıyorum ki. Bide kadinlara laf ederler,şu yaptiklarina bak, bide şu zor günlerimizde ben çok ağladım dün çok 6 da çıktı evden 10 da geldi
Kızlar hepiniz sagolun cok sukur sabah 10da kızım dogduspinal sezeryanle aldılar... 2800 gram minnos bi kızım daha oldu cok sukur
Çok belli oluyo di mi
Şekeri unutuyorum ben şekerim sorry, sonraki mesajları da okudum da, pazara kadar suni sancı almadan da doğum başlayabilirmiş gibi.
Ve kızlar gibi düşünüyorum senin doğumunu, kolay olcak gibi geliyo.
İnşallah Allah hakkınızda en hayırlısını versin.
Ps: Korkma.. ♥
Ya ben hastaneye gittiğim akşam Atlası ona bırakıp gittim, pazar günü burda taksi vs zor bulunur. Yalnız gitmeme çok taktı kafayı stres yaptı vs. Geldim surat beş karış. Hem hüm zorla konuşuyo.
Ben gecenin üçünde seni evde atlasla bırakıp doğuma da gidebilirim neyin tribindesin dedim. Kem küm yaptı. Kendine gel ve git biraz 35 haftalık hamilelik videoları izle neler olabilir öğren dedim
Surat astı. Odadan kovaladım uyuyacağım çık vs die, en azından surat ascak sebebin olsun dedim , ertesi sabah bülbüldü mübarek. Ama ben surat astım dinlemedim konuşmadım onla.
Tatlı falan yaptı şirinlikler komiklikler..
Yola geldi..
Onlar da stres oluyo eminim ama bizim bazen acıdan stres olacak vaktimiz olmuyo. Anlamıyolar çünkü erkekler, basitler, çok şey beklememek lazım
Ama 2-3 güne uzadıysa da ya konuşarak ya da yazarak içini dökmek, anlatmak, tartışmak gerektiğine inanıyorum..
Umarım herkes evinde huzurlu olur, hayat zaten saçma ve zor, birbirimize sarılalım, sevelim, kıymet bilelim ☺
Canım benim bende kendimi çok yanlış hisediyorum ama şükür ki eşim yanımda hep oda öyle yapsa çok zor olurdu sanırım rabbimden dileğim inşallah düzelir bi an önce en ihtiyaç duyduğun zamandasin boyje yapması iyi değil inşallah oda farkına varır.Bana dua eder misiniz?Manevi olarak duygusal olarak kendimi çok yalnız hissediyorum.Basimi omzuna koyabilecegim hiç kimsem yok.Esimle konuşmuyorum 2-3 gündür.Ben yatak odasındayim o salonda gelip bana bakmıyor hiçbirşey sormuyor ne için üzgünsün demiyor.Hiçbirşeye yardım etmiyor.Yatak odası ve banyo biraz arkada başka bi kapıyla ayrılıyor salona uzak yani.Şu an burda bana bişey olsa haberi olmayacak.Gece yarısı uyku sarhoşu olarak gelip yatıyor.Gece 10 defa kalkıyorum ağrım oluyor.Neyin var demiyor.Butun hamilelik boyunca genelde böyle yaptı.Daha önce yardım ederdi herşeye gönlümü alırdı.Ne oldu bu adama.Bu sinirle boşayasım geliyor
Annende kalmak aklını dağıtmana yardımcı olcaksa git tabi.. Ama kendi adıma, ben yangın yerinden uzaklaşınca aklımda daha da büyüyo o durum.. Alıp karşıma sorup, benzer sorumsuzlukta cevaplar alırsam, bi bidon benzin de ben döker öyle giderim geneldePerşembe Dr kontrolüm var.Yarin gidip annemde kalicam.Persembe de kalicam gerekirse cuma da.Zaten aynı evde yokmuşum gibi davranıyor.Yok olayım da rahatlasın beyfendi.En toleranslı olması gereken zamanlarda yaptığı buysa nerde kaldı sevgimiz saygımız.Defalarca konuştum yine aynı şeyi yapıyor.Bilerek yaptığını düşünüyorum kasıtlı yani.
Ne isteseydim Acep:))Hahahahha allah kahretmesin emiii,aynen dediğin olacak,başka şey isteseymişsin olacakmış
Ağlama yav..Canım benim bende kendimi çok yanlış hisediyorum ama şükür ki eşim yanımda hep oda öyle yapsa çok zor olurdu sanırım rabbimden dileğim inşallah düzelir bi an önce en ihtiyaç duyduğun zamandasin boyje yapması iyi değil inşallah oda farkına varır.
Bugün temizlik yaparken bazanin altındakileri geri koyamadım oturup agladim çocuk gibi bi el uzatacak kimse yok diye yanlızlık çok kötü rabbim yardimcin olsun inşallah dualarımdasin.
Canım benim bende kendimi çok yanlış hisediyorum ama şükür ki eşim yanımda hep oda öyle yapsa çok zor olurdu sanırım rabbimden dileğim inşallah düzelir bi an önce en ihtiyaç duyduğun zamandasin boyje yapması iyi değil inşallah oda farkına varır.
Bugün temizlik yaparken bazanin altındakileri geri koyamadım oturup agladim çocuk gibi bi el uzatacak kimse yok diye yanlızlık çok kötü rabbim yardimcin olsun inşallah dualarımdasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?