Korkuyodur canım ya erkekler bu konuda biraz böyle benimkide hep korktu yaptımız zamanda yapmasamıydık ya bişey olursa dedi hep :))Ya bildiğin inada bindirdi normal doğum yapmamı istiyor ama normal olması için dr izin verdiği halde ilişki istemiyor
Annende kalmak aklını dağıtmana yardımcı olcaksa git tabi.. Ama kendi adıma, ben yangın yerinden uzaklaşınca aklımda daha da büyüyo o durum.. Alıp karşıma sorup, benzer sorumsuzlukta cevaplar alırsam, bi bidon benzin de ben döker öyle giderim genelde ☺
Ama konuşmaktan yanayım şahsen. Sen defalarca konuştuğunu söylüyosun yine en iyi sen bilir sen tanırsın eşini.
Umarım yine de çok uzamaz en çok senin için , sen stres olmamaya çalış olur mu? Sen de karnındaki de çook değerlisiniz
Bende zor bela yapiyorum herseyi artik su temizliği bitireyim de artık gelsin bebişim hayırlısıyla yoruldum çok duygusala bağladım son zamanlardaAğlama yav..
Bak ben mesela artık yere düşürdüğüm şeyleri almıyorum..
Hani sokaktaki kağıt çöpleri topladıkları uzun kıskaçlı çubuk bi aparat var ya, ondan lazım bana da.
Geçicek, biticek, çok az kaldı..
Ağlama ♥
Canım benim senin kocanda doğum depresyonuna girmiş anlaşılan kimbilir kafasında neler varsa endişeleri olabilir vs.yada ergenliği devam edenlerdendir bu dönemde sinirli stresli agresif olabiliyor kimisi çok yakınımdan biliyorum buna benzer durum.bu dönemde bizim daha çok desteğe şevkate ihtiyacımz var seni anlıyorum zor bir durum ama aklına başka şeyler getirme bebek olunca kendine gelir beyefendi. Sen sakin olmaya bak bebek de gerginlikden etkilenmesin herşeyi hissediyor yavrucaklar.Bana dua eder misiniz?Manevi olarak duygusal olarak kendimi çok yalnız hissediyorum.Basimi omzuna koyabilecegim hiç kimsem yok.Esimle konuşmuyorum 2-3 gündür.Ben yatak odasındayim o salonda gelip bana bakmıyor hiçbirşey sormuyor ne için üzgünsün demiyor.Hiçbirşeye yardım etmiyor.Yatak odası ve banyo biraz arkada başka bi kapıyla ayrılıyor salona uzak yani.Şu an burda bana bişey olsa haberi olmayacak.Gece yarısı uyku sarhoşu olarak gelip yatıyor.Gece 10 defa kalkıyorum ağrım oluyor.Neyin var demiyor.Butun hamilelik boyunca genelde böyle yaptı.Daha önce yardım ederdi herşeye gönlümü alırdı.Ne oldu bu adama.Bu sinirle boşayasım geliyor
Inşallah düzelecektir canım onlara ne oluyorsa triplere giriyorlar sanki onlar taşıyor bebeği.Amin canım sağolasın Allah razı olsun.Bende ağlaya ağlaya yapıyorum temizliğimi.Bazen çömeliyorum apalayarak ayağa zor kalkıyorum.
Adamin gözünün önünde bana birşey olsa dönüp bakmayacak diye korkuyorum.O derece duyarsızlasti.Doguma kadar sabredicem.Sonrasinda konuşacağım ciddi ciddi tek bir kez daha aynısı yaparsa kendisi bilir biter yani hiç acımam.Boyle salakça hareketler içinde 2 çocuk büyütemem
Canım benim senin kocanda doğum depresyonuna girmiş anlaşılan kimbilir kafasında neler varsa endişeleri olabilir vs.yada ergenliği devam edenlerdendir bu dönemde sinirli stresli agresif olabiliyor kimisi çok yakınımdan biliyorum buna benzer durum.bu dönemde bizim daha çok desteğe şevkate ihtiyacımz var seni anlıyorum zor bir durum ama aklına başka şeyler getirme bebek olunca kendine gelir beyefendi. Sen sakin olmaya bak bebek de gerginlikden etkilenmesin herşeyi hissediyor yavrucaklar.
Inşallah düzelecektir canım onlara ne oluyorsa triplere giriyorlar sanki onlar taşıyor bebeği.
Sen bebeğini kendini düşün şimdi ağlamak rahatlatıyor biraz insanı ama bebisi de düşün oda üzülmesin. ❤❤
Mesela dogumdan sonra 50 kilo olmayiNe isteseydim Acep:))
Benimde umudum o yönde pazara kadar kendisi gelsin inşallahÇok belli oluyo di mi
Şekeri unutuyorum ben şekerim sorry, sonraki mesajları da okudum da, pazara kadar suni sancı almadan da doğum başlayabilirmiş gibi.
Ve kızlar gibi düşünüyorum senin doğumunu, kolay olcak gibi geliyo.
İnşallah Allah hakkınızda en hayırlısını versin.
Ps: Korkma.. ♥
Ya ben hastaneye gittiğim akşam Atlası ona bırakıp gittim, pazar günü burda taksi vs zor bulunur. Yalnız gitmeme çok taktı kafayı stres yaptı vs. Geldim surat beş karış. Hem hüm zorla konuşuyo.
Ben gecenin üçünde seni evde atlasla bırakıp doğuma da gidebilirim neyin tribindesin dedim. Kem küm yaptı. Kendine gel ve git biraz 35 haftalık hamilelik videoları izle neler olabilir öğren dedim
Surat astı. Odadan kovaladım uyuyacağım çık vs die, en azından surat ascak sebebin olsun dedim , ertesi sabah bülbüldü mübarek. Ama ben surat astım dinlemedim konuşmadım onla.
Tatlı falan yaptı şirinlikler komiklikler..
Yola geldi..
Onlar da stres oluyo eminim ama bizim bazen acıdan stres olacak vaktimiz olmuyo. Anlamıyolar çünkü erkekler, basitler, çok şey beklememek lazım
Ama 2-3 güne uzadıysa da ya konuşarak ya da yazarak içini dökmek, anlatmak, tartışmak gerektiğine inanıyorum..
Umarım herkes evinde huzurlu olur, hayat zaten saçma ve zor, birbirimize sarılalım, sevelim, kıymet bilelim ☺
9 da geliyor zaten eve.Hicbirsey konuşmuyoruz.Sabah biz uyanmadan gidiyor.Birbirimizi görmüyoruz günlerdir.Normalde neyse de.Ben hamileliğin son ayındayım hiç mi acımıyor bana.Bebege bişey olur diye hiç mi korkmuyor ki
var ya parçalayasım geliyor bu erkekleri allahım ya rabbimmm
Aynen canım bende seviyorum o kızıBen görkemi 4-5 yıldır takip ederim instagramdan. Bekardi evlendi çocuğu oldu
Kesinlikle canım Rabbim kolaylaştırır bide insan sığınacak maneviyatı bile bulsa huzur dolar resmenRabbi yessir..
Hem ameliyatımda hem doğumumda dilimdeydi.. İkisi de hızlı ve sorunsuz oldu..
Ayetel Kursi ve bu duadan başka dua etmedim açıkçası.. Ve o an aklımıza gelmez sanılıyo ama geliyo..
Hatta o an önce dua etmek akla geliyo ☺
İki sancı arası, suyun içinde bile dilimdeydi benim..
İmkanı olan, inanan söylesin derim
Ay canım evet ya ne günlerden ne günlere geldikKız vallahi o kadar istiyorum ki seninde doğurmanı,çünkü sende benim gibi çok sabirsizdin+daha 5-6 haftalık hamileyken seninle yazışıyorduk
Onu diyeceğine yardımcı olsa gelseMüdürüm de her sabah diren Saryamarya diyor gelip
Canım kuruluşu hizmetr kapatacağız bir müddet. Bakım onarım olacak dolayısıyla işler yoğun. Müdürüm çok iyidir. Geç gel erken çık diyor sağolsun. Ama ben işkolik herşeyi 4 4lük yapmalıyım
Oy maşallah sana minnoşşşş. Hoş geldin dünyaya, ömrün bereketli olsun
Merhaba canım. Doktoruna güven öncelikle, her birimiz kaygılanıyoruz yavrularımız için ama. Haftan ilerledi, yavrun bütün organ gelişimlerini neredeyse tamamladı. Kiloya takılma sağlıklı olsun yeter. Bence doğurucaksın yanına koynuna alacksın bütün kaygıların dinecek. Kendine de yavruna da eziyet etme üzülüp olur mu
Canım dün ve bugün eşimle sürtüşüyorum nedensiz sebepsiz benden daha gergin asabi aklı yerinden çıkıcak gibi ee hırsa dönüşüyor parlamaya başlayınca bende sinirleniyorum bugün dedim ki derdin ne senin mışıl mışıl uyursun ağrı sızı bilmezsin gece 55 kere kalkıp çişe gitmezsin zaten uykusuzum yorgunum gerginim rhat değilim Bi sağlicağın huzur onuda yapamıyorsan ne diye koca diye yanımda taşıyorum dedim alnımdan öptü sarıldı falan filan arada silkelemek lazım bu herifleri yoksa ohoooBana dua eder misiniz?Manevi olarak duygusal olarak kendimi çok yalnız hissediyorum.Basimi omzuna koyabilecegim hiç kimsem yok.Esimle konuşmuyorum 2-3 gündür.Ben yatak odasındayim o salonda gelip bana bakmıyor hiçbirşey sormuyor ne için üzgünsün demiyor.Hiçbirşeye yardım etmiyor.Yatak odası ve banyo biraz arkada başka bi kapıyla ayrılıyor salona uzak yani.Şu an burda bana bişey olsa haberi olmayacak.Gece yarısı uyku sarhoşu olarak gelip yatıyor.Gece 10 defa kalkıyorum ağrım oluyor.Neyin var demiyor.Butun hamilelik boyunca genelde böyle yaptı.Daha önce yardım ederdi herşeye gönlümü alırdı.Ne oldu bu adama.Bu sinirle boşayasım geliyor
Aynen canım üzme bebisi de kendini de biraz kafanı toparla sonra konuşup halledersiniz inşallah.Ağlamaktan içim çıktı kaç gündür.Baya baya hissediyorum çok üzüldüğümde karnım taş gibi oluyor.Bebeğimi üzmeyeceğim onun yüzünden çünkü hiç değmez yavrumun suçu günahı ne.Ne hali varsa görsün evden uzaklaşıcam 2-3 gün.Doguma kadar ya SABIR diyorum artık.
Canım dün ve bugün eşimle sürtüşüyorum nedensiz sebepsiz benden daha gergin asabi aklı yerinden çıkıcak gibi ee hırsa dönüşüyor parlamaya başlayınca bende sinirleniyorum bugün dedim ki derdin ne senin mışıl mışıl uyursun ağrı sızı bilmezsin gece 55 kere kalkıp çişe gitmezsin zaten uykusuzum yorgunum gerginim rhat değilim Bi sağlicağın huzur onuda yapamıyorsan ne diye koca diye yanımda taşıyorum dedim alnımdan öptü sarıldı falan filan arada silkelemek lazım bu herifleri yoksa ohooo
Ama kötülüğünden değil düşüncesizliğinden değil ne yapıyorlarsa stresten yapıyorlar baş edemiyorlar çünkü
Biz çok güçlüyüz erkekler aciz inanıyorum sen üstesinden geleceksin huzurunu yine yakalicaksın bunlar geçip gidicek Allahım evinde yuvanda iki çocuğunla mutlu etsin
Evet canım biraz erken koydum. Doğumum başlasın diye niyet ettim hayırlısıyla. Allah büyük şifa olur inşallahCanım doğumun ne zaman ki erken mi koydun suya
İnşallah canım bak kanama da olmuş nüşanın geldi belki de. Rabbim bir avazda kurtarsın inşallahİnşallah canım açılma olduğu için kafama yattı belki o zamana kadar daha da açılır
Canım Allah gönlüne yuvana huzur versin inşallah. Erkekler bu dönemde bizden daha hamile ne hikmetse. Sen kendini ve bebeğini düşün, gerekirse dediğin gibi bir kaç gün kafanı topla. Aşlah eşinin kalbine sıcaklık versin mübarek gecede.Bana dua eder misiniz?Manevi olarak duygusal olarak kendimi çok yalnız hissediyorum.Basimi omzuna koyabilecegim hiç kimsem yok.Esimle konuşmuyorum 2-3 gündür.Ben yatak odasındayim o salonda gelip bana bakmıyor hiçbirşey sormuyor ne için üzgünsün demiyor.Hiçbirşeye yardım etmiyor.Yatak odası ve banyo biraz arkada başka bi kapıyla ayrılıyor salona uzak yani.Şu an burda bana bişey olsa haberi olmayacak.Gece yarısı uyku sarhoşu olarak gelip yatıyor.Gece 10 defa kalkıyorum ağrım oluyor.Neyin var demiyor.Butun hamilelik boyunca genelde böyle yaptı.Daha önce yardım ederdi herşeye gönlümü alırdı.Ne oldu bu adama.Bu sinirle boşayasım geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?