2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ya bildiğin inada bindirdi normal doğum yapmamı istiyor ama normal olması için dr izin verdiği halde ilişki istemiyor
Korkuyodur canım ya erkekler bu konuda biraz böyle benimkide hep korktu yaptımız zamanda yapmasamıydık ya bişey olursa dedi hep :))

Bebeğim için katlanıcam kendimi üzmemeye çalışıcam.Uzaklasmak çözüm olmuyor ama bana iyi gelecek eminim.Zira doğuma çok az kaldı sinir harbi yaşamak istemiyorum.Bu hiç iyi olmaz.

Bende zor bela yapiyorum herseyi artik su temizliği bitireyim de artık gelsin bebişim hayırlısıyla yoruldum çok duygusala bağladım son zamanlarda

Iyi ki sizler varsınız ❤❤

Canım benim senin kocanda doğum depresyonuna girmiş anlaşılan kimbilir kafasında neler varsa endişeleri olabilir vs.yada ergenliği devam edenlerdendir bu dönemde sinirli stresli agresif olabiliyor kimisi çok yakınımdan biliyorum buna benzer durum.bu dönemde bizim daha çok desteğe şevkate ihtiyacımz var seni anlıyorum zor bir durum ama aklına başka şeyler getirme bebek olunca kendine gelir beyefendi. Sen sakin olmaya bak bebek de gerginlikden etkilenmesin herşeyi hissediyor yavrucaklar.

Inşallah düzelecektir canım onlara ne oluyorsa triplere giriyorlar sanki onlar taşıyor bebeği.
Sen bebeğini kendini düşün şimdi ağlamak rahatlatıyor biraz insanı ama bebisi de düşün oda üzülmesin. ❤❤

Ya bilmiyorum canım şu an gidip boğazına yapışasım var.3 gün hamile kadın yalnız bırakılır mı neyin var diye sorulmaz mı?Ben bu adamla niye evlendim diye yüz defa sorguladım.Dengesiz ya düzelmezse kendisi bilir otursun ömür boyu kıymetli ana babasıyla.

Ağlamaktan içim çıktı kaç gündür.Baya baya hissediyorum çok üzüldüğümde karnım taş gibi oluyor.Bebeğimi üzmeyeceğim onun yüzünden çünkü hiç değmez yavrumun suçu günahı ne.Ne hali varsa görsün evden uzaklaşıcam 2-3 gün.Doguma kadar ya SABIR diyorum artık.

Benimde umudum o yönde pazara kadar kendisi gelsin inşallah Ps: tamam korkmam

var ya parçalayasım geliyor bu erkekleri allahım ya rabbimmm

Kesinlikle canım Rabbim kolaylaştırır bide insan sığınacak maneviyatı bile bulsa huzur dolar resmen

Onu diyeceğine yardımcı olsa gelse
İş yükünü azaltsalar idare etseler biraz yoruluyorum diyorsun

Canım dün ve bugün eşimle sürtüşüyorum nedensiz sebepsiz benden daha gergin asabi aklı yerinden çıkıcak gibi ee hırsa dönüşüyor parlamaya başlayınca bende sinirleniyorum bugün dedim ki derdin ne senin mışıl mışıl uyursun ağrı sızı bilmezsin gece 55 kere kalkıp çişe gitmezsin zaten uykusuzum yorgunum gerginim rhat değilim Bi sağlicağın huzur onuda yapamıyorsan ne diye koca diye yanımda taşıyorum dedim alnımdan öptü sarıldı falan filan arada silkelemek lazım bu herifleri yoksa ohooo
Ama kötülüğünden değil düşüncesizliğinden değil ne yapıyorlarsa stresten yapıyorlar baş edemiyorlar çünkü
Biz çok güçlüyüz erkekler aciz inanıyorum sen üstesinden geleceksin huzurunu yine yakalicaksın bunlar geçip gidicek Allahım evinde yuvanda iki çocuğunla mutlu etsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen canım üzme bebisi de kendini de biraz kafanı toparla sonra konuşup halledersiniz inşallah.

Ahhh çok sağol canım amin.Kesinlikle biz çok GÜÇLÜYÜZ onlar ACİİİZZZZ.Doğum sonrası ciddi ciddi konuşucam.Simdi konuşursam gemileri yakarım bu sinirle.Hoş lohusalikta da ne kadar sakin kalabilirim bilmiyorum.Insallah geçici bi durumdur.Yoksa yaktım çırasını.Hic acımam.Bana değer vermeyen adam ortada kalır dımdızlak.

Canım doğumun ne zaman ki erken mi koydun suya
Evet canım biraz erken koydum. Doğumum başlasın diye niyet ettim hayırlısıyla. Allah büyük şifa olur inşallah
İnşallah canım açılma olduğu için kafama yattı belki o zamana kadar daha da açılır
İnşallah canım bak kanama da olmuş nüşanın geldi belki de. Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah
Canım Allah gönlüne yuvana huzur versin inşallah. Erkekler bu dönemde bizden daha hamile ne hikmetse. Sen kendini ve bebeğini düşün, gerekirse dediğin gibi bir kaç gün kafanı topla. Aşlah eşinin kalbine sıcaklık versin mübarek gecede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…