Gece uyuyamayanlar kulübü
Yaaaaaaaa:)))))Mesela dogumdan sonra 50 kilo olmayi
Kız sen hiç uyumadın mıBen birinci sıradayım!Ağrı sizi moral bozukluğu hepsi var Allaha şikayet olmasın
Doğumdan sonrası için de aslan pençesi otu günde 1-2 bardak iç rahmi çabuk toparlıyor çok faydalı inşallahMeryem Ana otunu bulup babaanneme bıraktımsancım başlayınca okuyarak suyu dökücek üstüne Allahım kolay doğum için neler yapıyorum
İmkanın varsa git canım bugün. Klasik bir söz ana yaşadığın normal,vücudun senin sezaryen olacağını bilmiyor,kendini doğuma hazırlıyorKızlar bende çok fenayım vajinaya mı çatı kemiği dionuz oraya mı inanılmaz acım var yürüyemiyorum adın adım yatamıom kalkamıom felaket neden olur ki bu denli? Yarın kontrol randevum var ama bugün mü gitsem yoksa yarını mı beklesem?
Off bilemedim kuzum yaİmkanın varsa git canım bugün. Klasik bir söz ana yaşadığın normal,vücudun senin sezaryen olacağını bilmiyor,kendini doğuma hazırlıyor
İnşallah canimCanım şakın üzülme sağ Salim gelsin inşallah kilosunu toparlar. İnşallah küvez sınırını geçer yanında kalır bebeğin
Kordon iyi dedi beyine giden kan.akisida iyi ama beslenmesini saglayanlarda direnc vardi o artistaydi surekli gobek cevresi 2 hafta geriydi ama ilerleme vardi artik o durmus daha fazla gelisim olmayacak yani bu olculerde kalicak cuma gunu gidicem keske alsa artik icerde de guvende oldugunu düşünmüyorumCanım olur mu öyle neden yazmayasın gelişimi duran bebişleri alıyorlar sanırım zaten kilo olarak mı geride kalmış kordon kan akışı falan normal ki bekletiyor seni
Amin canim sagolasinRabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin, dünyaya gelince sutünle toparlarsın inşallah..
Saol kuzum inşallahİnşallah asla buna gerek kalmaz rabbim yardımcınız olsun
Zaten en.basindsn bu haftalari gormek bile mucizeydi benim icinde 35e falan raziydim saglikli olsunda artik hayirlisi olsun diyorum napalim teşekkürler canimMerhaba canım. Doktoruna güven öncelikle, her birimiz kaygılanıyoruz yavrularımız için ama. Haftan ilerledi, yavrun bütün organ gelişimlerini neredeyse tamamladı. Kiloya takılma sağlıklı olsun yeter. Bence doğurucaksın yanına koynuna alacksın bütün kaygıların dinecek. Kendine de yavruna da eziyet etme üzülüp olur mu
Kuzum durumunu okudum. Peki oğluna karşı nasıl davranıyor eşin. Sadece sana karşı mı böyle. Belki genel bir moral bozukluğu var adamın seninle de paylaşamıyor olabilir. Ben olsam asla içimde tutamam. Büyür gider. Bence güzel bir dille, tatlı bir sitemle konuşabilirsiniz. Ama ne olursa olsun yuzde binbesyuz haksız da olsa eşin asla kendini üzme. Bebeklerimiz için buna mecburuz. Erken doğum riski var, doğumdan sonra bebeğin duygusal olması, kolik olması vs. hep anne karnında başlıyor. O yüzden ne olursa olsun güçlü olmalıyız. Bu sorunlar elbet çözülür. Sen de çok güçlüsün..Ben birinci sıradayım!Ağrı sizi moral bozukluğu hepsi var Allaha şikayet olmasın
Allah bağışlasın çok sevindim kolay olmuş (yani tabi doğum her zaman zordur ama ikizler ve hızlı bir şekilde hem de dikişsiz vs yani nadirdir maaşallah :)) geçmiş olsun sana da.Doğumhaneden bildiriyorum canlar doğdu bebeklerim şükürler olsun
Saat gece 3:45 karnımda bir patlama sesi duydum sanki uyandım tuvalete ve ardından su sızıntısı başladı sancılar hızlandı hemen hemşireyi çağırdım, açıklık 4 cm doğumhaneye aldılar
Epidural yapıldı ne olduğunu anlamadım yarım saat içinde oğlum doğdu 3 kez fln ıkınma galiba çok uyuşturdu epidural, 10 dk kadar kızımın inmesini bekledik o da öyle çok kolay doğdular şükürler olsun, dikiş kesi hiçbirşey yok ben hala şoktayım saat 5:45te herşey bitti
Oğlum 3195 kızım 2700 maşallah çok iyiler yanımda yatıyorlar şuan darısı hepinizin başına, rabbim herkesi kolaylıkla kurtarsın
Kasılmayla birlikte ıkınmak, ya da ıkınma ihtiyacı hissedildiğinde ıkınmak ile bebek daha kolay doğuyormuş çünkü rahim kasılırken bir nevi bebeği dışarı itiyormuş. Ayrıca yırtılma vs ihtimali da azalıyormuş. Gerçi bende epidural olmadığı halde bile her iki doğumda da ıkınma hissi olmadı ben de ne olduğunu anlamadan ıkındım yani bebek nasıl cıktı etti anlamadım. Yani herkes için farklı tabi. Önden epidural istediğini belirtmen mi gerekiyor? yoksa doğum başladığında da karar verip isteyebilir misin? Yani o an duruma göre karar veriliyorsa o zaman da isteyebilirsin tabi.Yapan arkadaşlarım oldu memnun kaldılar da gebe okulundaki ebe hiç tavsiye etmedi aklım biraz karıştı. Uyuşukluk olduğu için ıkınma tam anlamıyla olmuūy8or kasılma zamanlarını anlamıyor anne yanlış zamanlarda ıkınıyor doğum zor olıyor fln dedi ama acı hissetmedikleri sonra ne derece zor olabilir ki bilemiyorum
Perine masaji mi? Gebelik şekeri yüzünden hurma yiyemem. Ama ahududu yaprağı cayi içebilirim bol bol. Normal doğum başlarsa Tamamdir ama suni sanci olunca niyeyse korktum duyunca bile
Ben sadece doğal yağlar kullandım. Kremler vs genelde kimyasal içeriyor, onu da mecbur kalmadıkça kullanmadım (mesela pişik durumunda mecbur kalınabiliyor)Tecrubeli olan annelere sorum olucak
Bu bebek yağlari
Gece nemlendiricileri
Dogduktan sonra hemen kullaniliyor mu
Yoksa belirli bi aydan sonra mı başlaniyor
Ay ben de asıl birden uygunsuz bir ortam ve zamanda birden suyum gelmesinden korkuyorum :) Ne bilim insan dışarda olurmisafirlikte olur flnbende hep önce suyum gelsin diye dua ediyorum
ağrı eşiğim çok yüksek çünkü anlamıyorum ağrıyı sancıyı
suyum gelsin gidip doğurayım diyorum
normal doğurmayıda çok istiyorum hiç korkmuyorum o duyguyu yaşamayı çok istiyorum ama ters bizim kız dönmüyo ya
bende is yerinde bisey olmasın diye dua ediyorum ... Rezil olurum herhaldeAy ben de asıl birden uygunsuz bir ortam ve zamanda birden suyum gelmesinden korkuyorum :) Ne bilim insan dışarda olurmisafirlikte olur fln
Bolca dua et nazar değmesin birilerine gosterirken felak nas fln oku. Bende de yok 3. gebelikte de olmadı çok şükür ama belli olmuyor bir tanıdığımın da hiç yoktu taaa ki 3. gebeliğinin son haftasında birden oldu yani bizde olmasa bile yine de garanti yok demek ki :)@Saryamarya cım ben hiç çatlamadım biliyo musun
üstelik 22 kilo aldığım halde
genetik bence
geçen sağlıkocağına gitmiştim ebe kilomu tarttı çok kilo almışsın dedi başındaki kiloma baktı 22 çok sen çatır çatır çatlamışsındır dedi
açtım göbeğimi şok oldu tek bi çizik yok
hemde hiçbişey sürmüyorum
anneme çekmişim heralde annem ikiz doğurduğu halde bembeyaz karnı hiç çatlağı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?