Bana dua eder misiniz?Manevi olarak duygusal olarak kendimi çok yalnız hissediyorum.Basimi omzuna koyabilecegim hiç kimsem yok.Esimle konuşmuyorum 2-3 gündür.Ben yatak odasındayim o salonda gelip bana bakmıyor hiçbirşey sormuyor ne için üzgünsün demiyor.Hiçbirşeye yardım etmiyor.Yatak odası ve banyo biraz arkada başka bi kapıyla ayrılıyor salona uzak yani.Şu an burda bana bişey olsa haberi olmayacak.Gece yarısı uyku sarhoşu olarak gelip yatıyor.Gece 10 defa kalkıyorum ağrım oluyor.Neyin var demiyor.Butun hamilelik boyunca genelde böyle yaptı.Daha önce yardım ederdi herşeye gönlümü alırdı.Ne oldu bu adama.Bu sinirle boşayasım geliyor
Tabiki ederim canım üzmemeye çaliş kendini geçen gün bende eşime sinirlendim o sinirle o kadar kasmışım ki kendimi bebeğim bir tuhaf hareket etmeye başladı eşimde çok korktu ertesi gün hemen doktora gittik çok şükür iyiydi ama ya birşey olsaydı diye çok kızdım kendime inan kimse umrunda olmamalı senden ve bebeğinden daha önemli kimse yok o yüzden takmamaya çalış lütfen ❤
Ahhh çok sağol canım amin.Kesinlikle biz çok GÜÇLÜYÜZ onlar ACİİİZZZZ.Doğum sonrası ciddi ciddi konuşucam.Simdi konuşursam gemileri yakarım bu sinirle.Hoş lohusalikta da ne kadar sakin kalabilirim bilmiyorum.Insallah geçici bi durumdur.Yoksa yaktım çırasını.Hic acımam.Bana değer vermeyen adam ortada kalır dımdızlak.
Hiç öyle deme şimdi kızgınsın düzelecektir eve melek gelicek eşininde kaygıları biticek sende rahatlicaksın canım şimdi kızgınlık öfke var hamilelik hali zaten Bi yandan sabır
Kordon iyi dedi beyine giden kan.akisida iyi ama beslenmesini saglayanlarda direnc vardi o artistaydi surekli gobek cevresi 2 hafta geriydi ama ilerleme vardi artik o durmus daha fazla gelisim olmayacak yani bu olculerde kalicak cuma gunu gidicem keske alsa artik icerde de guvende oldugunu düşünmüyorum
Amin canim sagolasin
Saol kuzum inşallah
Zaten en.basindsn bu haftalari gormek bile mucizeydi benim icinde 35e falan raziydim saglikli olsunda artik hayirlisi olsun diyorum napalim teşekkürler canim
Doktoruna güveniyorsan için rahatlasın biraz canım bekletiyor ki vardır Bi bildiği belki gün verir cuma günü kuzuna kavuşma için hakkınızda nasıl hayırlı olcaksa öyle olsun sağlıkla kavuş meleğine
Benbu kocalık olacak adamı akşam dötünden pıçaklicam çocuğumu hapiste doğurucam hakkınızı helal ediniz
Ya gece saat 4ü gördüm yine ne güzel koltukta sızmışım sen 6da kalk yanıma sığmaya çalış ben buraya sığamıyorum hadi yatağa diye beni kaldır yatak odasına götür uyku muyku ne varsa gittti
Bebişim beklemesin ha bugün ya yarın ha pazar ya noldu sen kuvvetliydin yahu doğsun diye yalvarıyodun bu çocuk ordan çıkıcak bırak çıksın kavuşun Bi an önce
Ben ha bugün ha yarın diip doktora gittim gitmez olaydım:)))) nerden baksan 9 kilo yükün var göbekde dedi o baskı yapmıştır dedi bebek 3900 olmuş nst de sancı 48 kere kadar cıktı.sancı yok ama rahim ağzı yumuşamış mı diye bakmam lazım dedi bana dedi bakmasak olmuyor mu didim cıks dedi ve ilk muayene mide olmuş oldum nasıl mı çığlık çığlığa bir çığlık attım ki sormayın:))))) iyiki sezeryan olcan sen dedievet çığlık attım ama okadar da kötü değilmiş ya :)))
Ben ha bugün ha yarın diip doktora gittim gitmez olaydım:)))) nerden baksan 9 kilo yükün var göbekde dedi o baskı yapmıştır dedi bebek 3900 olmuş nst de sancı 48 kere kadar cıktı.sancı yok ama rahim ağzı yumuşamış mı diye bakmam lazım dedi bana dedi bakmasak olmuyor mu didim cıks dedi ve ilk muayene mide olmuş oldum nasıl mı çığlık çığlığa bir çığlık attım ki sormayın:))))) iyiki sezeryan olcan sen dedievet çığlık attım ama okadar da kötü değilmiş ya :)))
Hosbuldum canım:)))) o değil dışarda da bekleyen bi dünya insan vardı kesin duydular ya cığlıklarımı çıktım her kez bana bakıyor:)))))) ben çığlık atıyom aaa pelin bişi yok bişi yok noluyo diyor kadın:)))
Hosbuldum canım:)))) o değil dışarda da bekleyen bi dünya insan vardı kesin duydular ya cığlıklarımı çıktım her kez bana bakıyor:)))))) ben çığlık atıyom aaa pelin bişi yok bişi yok noluyo diyor kadın:)))