2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Tabiki ederim canım üzmemeye çaliş kendini geçen gün bende eşime sinirlendim o sinirle o kadar kasmışım ki kendimi bebeğim bir tuhaf hareket etmeye başladı eşimde çok korktu ertesi gün hemen doktora gittik çok şükür iyiydi ama ya birşey olsaydı diye çok kızdım kendime inan kimse umrunda olmamalı senden ve bebeğinden daha önemli kimse yok o yüzden takmamaya çalış lütfen ❤

Hiç öyle deme şimdi kızgınsın düzelecektir eve melek gelicek eşininde kaygıları biticek sende rahatlicaksın canım şimdi kızgınlık öfke var hamilelik hali zaten Bi yandan sabır

Doktoruna güveniyorsan için rahatlasın biraz canım bekletiyor ki vardır Bi bildiği belki gün verir cuma günü kuzuna kavuşma için hakkınızda nasıl hayırlı olcaksa öyle olsun sağlıkla kavuş meleğine

Benbu kocalık olacak adamı akşam dötünden pıçaklicam çocuğumu hapiste doğurucam hakkınızı helal ediniz
Ya gece saat 4ü gördüm yine ne güzel koltukta sızmışım sen 6da kalk yanıma sığmaya çalış ben buraya sığamıyorum hadi yatağa diye beni kaldır yatak odasına götür uyku muyku ne varsa gittti

Buyuk birazcık canım hemsire üzerine oturan seyler giydir dedi üşürmüş.altını giydirip çorapda giydirince oturuyo üzerine.iyiyiz şükürler olsun
Kizimdan kalan premature kiyafetler varda siparis verdim 2-2.5 kg ya uyumlu yetisse bari

Ben ha bugün ha yarın diip doktora gittim gitmez olaydım:)))) nerden baksan 9 kilo yükün var göbekde dedi o baskı yapmıştır dedi bebek 3900 olmuş nst de sancı 48 kere kadar cıktı.sancı yok ama rahim ağzı yumuşamış mı diye bakmam lazım dedi bana dedi bakmasak olmuyor mu didim cıks dedi ve ilk muayene mide olmuş oldum nasıl mı çığlık çığlığa bir çığlık attım ki sormayın:))))) iyiki sezeryan olcan sen dedievet çığlık attım ama okadar da kötü değilmiş ya :)))

Maşallah bebeginede canim neyse onuda yasamis oldun

Hahaha peloşum tuşelenengillere hoşgeldinn
Oh çok şükür iyisiniz ya gerisi önemli değil benim damat tosun maşallah

Hahaha peloşum tuşelenengillere hoşgeldinn
Oh çok şükür iyisiniz ya gerisi önemli değil benim damat tosun maşallah
Hosbuldum canım:)))) o değil dışarda da bekleyen bi dünya insan vardı kesin duydular ya cığlıklarımı çıktım her kez bana bakıyor:)))))) ben çığlık atıyom aaa pelin bişi yok bişi yok noluyo diyor kadın:)))

Bende of of of diyebildim sadece Allahtan doğumhanedeydim
Saniyelik ama işte çok bastırıyolar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…