2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
yok canım başlık farkı var ağız kısmı küçük yenidoğanların akımları yavaş daha büyük bebekler için büyük ve akımı hızlı biberon boyutu sıkıntı değil
ben de cam olmayı düşünüyorum ilk başta 0-6 ay alırım herhalde. bugun de indirmde aslında ama bekleyeceğim daha erken sanırım sonra bidaha girerse o zaman alırım.
süt pompası için mamajoo kullanan arkadaşlarım çok memnun onun elektrikli olanını alabilirim. ama lansinoh ve avent'e de bakacağım.

Merhaba hanımlar,
Bizimde ayrıntılı ultrasyonumuz çok şükür güzel geçti inşallah herkes hayırlı haberlerle gelir. şöyle gönül rahatlığı ile alışverişlerimizi yaparız.
Bu da bizim hanımefendi

Eklentiler

• Screenshot_20190219-163111.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 79
süt pompası baktın mı peki ? araştırdın mı yani en çok beni o zorlicak biberon hallederiz ihtyaç anında değişir falan sıkıntı değil
Ben başta manuel pompa düşünüyorum çünkü şubede arkadaşlar da hep Manuelle sağdılar yine avent kullanıyorlar elektronik olanlar ses çıkarıyor birde sürekli taşınmıyor

mamajoo çok güzel indirime girmiş çift başlıklı olanı ama nasıldır bilmiyorum aventi eledim şahsen arkadaşım memnun kalmamış
ya lansinoh yada mamajoo tercih edicem sanırım

Ben başta manuel pompa düşünüyorum çünkü şubede arkadaşlar da hep Manuelle sağdılar yine avent kullanıyorlar elektronik olanlar ses çıkarıyor birde sürekli taşınmıyor
işte mamajoo hafif ve sessizmiş şöyle bi avantajım var 4 ay sonra işe dönmicem sesi umrumda değil
bide manueller çok can yakıp göğsü tamamen boşaltmıyomuş sanırım inşallah saıkıntı yaşamazsın

bende cam olan aventlerden alıcam büyük ve küçük ikisinden de almak lazım sanırım. birde
sağma makinesi avent almayı düşünmüyorum sanırım. mamajoo yu da tavsiye ediyorlar elektrikli pompalarda masaj yapıp daha çok süt yapma özelliği olduğu için manuel olanı düşünmedim açıkcası.

Sen erken başlayacakmışsın işe ben ücretsiz de kullanacam uzun bi süre çok da lazım olmayacak gibi o yüzden çok da ayrıntılı araştırmadım açıkçası

Sen erken başlayacakmışsın işe ben ücretsiz de kullanacam uzun bi süre çok da lazım olmayacak gibi o yüzden çok da ayrıntılı araştırmadım açıkçası
yok yok bende en az 1 sene işte olmicam uzun süre evdeyim o yüzden sesi umrumda değil ses yapsın iyi olsunda yani ama bebeğin yanında olması geçerli bi sebep değilmiş o göğüsler patlicak dereceye geliyomuş boşaltmak gerekiyomuş hemde bebek emmezse süt azalmasın diye pompa şartmış o yüzden evde de olsam mecburen kullanıcam bende

aa bu arada başka forumlardan öğrendiğim kadarıyla istanbul anadolu yakasında oturanlar için bir haberim var:) mothercare in ücretsiz hamile yogası dersleri varmış. hatta doğum sonrasıda bebek masajları devam ediyormuş. detayları çok bilmiyorum ama isterseniz bi araştırın

Kahvaltıdan önce ölctuğum değer 96 cıktı.sanirim sınırdayım.dikkat etmem gerekiyor.iki hafta sonra şeker yüklemesi var.orda tam belli olur.
Bende bi doktora böyle ölçtüm dedim ama dediki onların bizim için bir anlamı yok yine en iyisi yükleme yaptirmak

süt pompası baktın mı peki ? araştırdın mı yani en çok beni o zorlicak biberon hallederiz ihtyaç anında değişir falan sıkıntı değil

Canım bugün e bebekte phlips avent indirimde. Bir incele istersen tavsiye edilen bir cihaz. Süt saklama poşetleri falan da indirimde aynı markanin

Ben lansinoh almıştım gecen hafta yine indirimden. Bayağı beğendim, çantası da var içinde. O da güvenilen tercih edilen bir marka

Ne alirsan al elektrikli al. Manueller bileği mafediyo

Hanimlar ben lansinoh 2li elektrikli gögüs pompasi aldim babymall da indirimdeydi. Tabi kullanmadigim icin bir öneride bulunamiyorum ama arastirdigim kadariyla memnun kalmiş çoğu kişi.
Biberonuda dr browns alacağım arkadasim yeni dogum yapti cok memnun kalmis.

işte arkadaşım dedi ki avent alma bi sre sonra çekim gücü azalıyor
aklımda lansinoh ve mamajoo var hangisi tercih etmeliyim bilemedim

Her bebek hee biberonu sevmiyor emzik gibi, kızım ilk başlarda bunları hiç sevmedi, başka markalarda almıştım ama wee baby nin biberonunu sevmişti, philipsin biberonunu 1 yasindan sonra kullandi. Ben o yüzden kararsız kalmistim set için, hem nette baktım başka sitelerde burdan bile uyguna vardı, o yuzden şimdi almaktan vazgeçtim. Alacağım zaman tek alicam beğenirse bir daha alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…