Canım sana dediğim kuşburnunu bir deneKafayi yemek uzereyim valla:) suan afedersin deli gbi tuvaletim var ama orda tipa var sanki ve zerre cikamiyorum. Belki lavman falan yapar bir de hemoroid ben boyle bisi yasamadim. Bakalim doktor ne dicek canim..
Bencede acele etmemek en iyisi benim kızım biberon bile seçmişti, philipsi ilk zamanlar kullanamadım hiç, hem başka sitelerde daha uyguna var tek tek alıp denemek daha mantıklı, ilk zamanlar wee babynin cam olanını kullandım kızım ondan çok memnundu, mamajooo da güzeldi. Emzik olarakta abartısız 100 emzik almışımdır, kızım ancak 6.ayında emzik kullanmaya başladı philipsin emziginide sevmedi, mamajoo emzik, nün emzik daha çok hoşuna gitti ama ilk chicco küçük emzik ile alıştı emzige.Valla bende çok kararsızım avent alıcam ama yeni doğan seti yerine parça parça almak mantıklı geliyo çünkü 6 ay kullanıcak başlıkları küçük bi 0+ alayım diyorum birde 6+
ee süt pompasınında oluyo biberonları o yüzden bilemedim
emziklere bakıyorum hala karar veremedim
işte arkadaşım dedi ki avent alma bi sre sonra çekim gücü azalıyor
aklımda lansinoh ve mamajoo var hangisi tercih etmeliyim bilemedim
Aslında sütünüz olduğu zaman güzel ama benin sütüm pek yoktu ve beni çok acitiyordu hep kan geliyorduHanimlar ben lansinoh 2li elektrikli gögüs pompasi aldim babymall da indirimdeydi. Tabi kullanmadigim icin bir öneride bulunamiyorum ama arastirdigim kadariyla memnun kalmiş çoğu kişi.
Biberonuda dr browns alacağım arkadasim yeni dogum yapti cok memnun kalmis.
Ay maşallah hepsi birbirine benziyo ooMerhaba hanımlar,
Bizimde ayrıntılı ultrasyonumuz çok şükür güzel geçtiinşallah herkes hayırlı haberlerle gelir. şöyle gönül rahatlığı ile alışverişlerimizi yaparız.
Bu da bizim hanımefendi
Gözünaydın canım çok şükürBugün detaylıya girdim herşey yolunda şükür tetanozda vuruldum bugün ve çok hastayım grip oldum nefes alamıyorumm cabuk atlatsam bari
benim kuzenim 5 tl lik plastik emziği tutmuştu seneler önce aventler wee ler neler almamışlardı kiBencede acele etmemek en iyisi benim kızım biberon bile seçmişti, philipsi ilk zamanlar kullanamadım hiç, hem başka sitelerde daha uyguna var tek tek alıp denemek daha mantıklı, ilk zamanlar wee babynin cam olanını kullandım kızım ondan çok memnundu, mamajooo da güzeldi. Emzik olarakta abartısız 100 emzik almışımdır, kızım ancak 6.ayında emzik kullanmaya başladı philipsin emziginide sevmedi, mamajoo emzik, nün emzik daha çok hoşuna gitti ama ilk chicco küçük emzik ile alıştı emzige.
Ben de araştırınca gördüm ki her markada memnun olan memnun olmayan var. Bir bakıyorsun biri öve öve bitiremiyor, diğeri nerdeyse kufrediyo:).
Sans işi mi bilemiyorum. Ama genelde lansinoh, avent , mamajoo beğeniliyor. Ameda ve medela cok cok iyi ama pahali.
Lansinoh benim marka olarak begendigim ve güvendiğim bir firma. O sebeple onu tercih etmiştim. Bir de parçalarında sknti olursa hiç sorun olmadan hemen temin ediyorlar, servis agi guzel. Kutunun içinden biberon, farklı ölçülerde başlıklar, tasıma çantası vs bayagi bir sey çıkıyor . En önemlisi de kademeli emiş özelliği var , bebek emme refleksiyle neredeyse birebir aynı hareketlerle çekiş yapıyor.
Avent bu ücü arasında en pahalisi. Ama ozellikleri itibariyle lansinohtan bi farki yok.
Arkadaşımdada lansinoh var memnun hatta alma napıcam ben onu kullanboşuna para verme diyor
Ben mamajoo kullandim cekisi guzel biraz ses yapiyor ama maalesef ara ara calismiyor, sonra kendiliğinden calisiyor servise götürdü esim esim çalışmış adam da herhangi bir sikinti yok diyip yollamis kafasina gore takiliyor bendeki :) o yüzden manuel de var elimde zor durumlar icin. Bir de yeni doğan bebek cok sık emiyor örneğin dışarda yarim saatlik isiniz olur veya hastane durumları, ilac kullanmak filan gerekir her zaman hazirda sut bulusun. Sagim yapmak bir nevi ozgurluk sadece sutun yetip yetmeme durumu degilmamajoo çok güzel indirime girmiş çift başlıklı olanı ama nasıldır bilmiyorum aventi eledim şahsen arkadaşım memnun kalmamış
ya lansinoh yada mamajoo tercih edicem sanırım
hijyenini geçtim ilk bebek nasip olursa kardeşi olur oda kullanır diye alma taraftarıyım illaki ihtiyacım olucak dursun evdekullandıkça performansları düşüyor olabilir :)
Bir de hijyen açısından nasıl olur bilemedim :)
Ben mamajoo kullandim cekisi guzel biraz ses yapiyor ama maalesef ara ara calismiyor, sonra kendiliğinden calisiyor servise götürdü esim esim çalışmış adam da herhangi bir sikinti yok diyip yollamis kafasina gore takiliyor bendeki :) o yüzden manuel de var elimde zor durumlar icin. Bir de yeni doğan bebek cok sık emiyor örneğin dışarda yarim saatlik isiniz olur veya hastane durumları, ilac kullanmak filan gerekir her zaman hazirda sut bulusun. Sagim yapmak bir nevi ozgurluk sadece sutun yetip yetmeme durumu degil
Bu arada emzik ve biberon icin acele etmeyin, aventin en pahali emzigini kullandim bebek emme refleksini karıştırdı ilk zamanlar meme ile emzik hareketi bir degil mümkünse ilk zamanlar emzik kullanmayin derim. Bir de en pahalı emzigi de alsaniz bebek gider 5 liralik emzik tutar cesit çeşit emzik denedik biz en son wee baby ve nukun emzigini tuttu hem de emme refleksi ile karistirmadi. Biberon olarak mamajoo kullandik ilk 9 ay memnun kaldim sonra zaten biberon almadi. Hala emzirmeye devam ediyorum
Lansinoh kullanmadım ama yorumlar iyiyse neden olmasino zaman lansinoh yine canım en iyisi sanırım mamajoo yorumlarında bu durup çalışma olayını gördüm avent tek pompalı olduğu için sanırım tercih etmicem
kesinlikle emzik biberon konusuna katılıyorum bi tane alıp deneme yanılma yolu en güzeli kuzenim plastik emzik emiyodu resmen kafayı yemiştik avent emzikleri almayıp onu aldığı için
kötü yorumu yok gibi bişey yeni doğum yapan arkadaşlarımda hep lansinoh kullandı memnunlar zaten arada en fazla 100 150 lira oynuyo uzun vadede kullanma açısından verilebilcek bi parası varLansinoh kullanmadım ama yorumlar iyiyse neden olmasin
o zaman lansinoh yine canım en iyisi sanırım mamajoo yorumlarında bu durup çalışma olayını gördüm avent tek pompalı olduğu için sanırım tercih etmicem
kesinlikle emzik biberon konusuna katılıyorum bi tane alıp deneme yanılma yolu en güzeli kuzenim plastik emzik emiyodu resmen kafayı yemiştik avent emzikleri almayıp onu aldığı için
Hahhaa aynen. Bu bebekler ilginç. Benim kızım ne biberon tuttu ne emzik. Ben de çok ısrar etmemistim Zaten
Anne Sütü emdikce ya da göğüs boşaldıkça artan bir şey. O yüzden makinesiz olmaz
Bir de lansinoh un makinesi süt saklama poşetleriyle uyumlu. Yanı direkt makineden poşete sağım yapılabiliyor. Süt saklama poşetlerinde her markayı denedim en güzeli lansinoh. Indirim yakaladıkça stok yapmayı düşünüyorum
Bebeklik döneminin en sevdiğim yanı emzirmek. Inşallah sorun olmaz bol bol emzirebiliriz hepimiz
ay canım çok sağol valla çok yardımcı oldun bende lansinoh alayım en iyisi yorumları falan en içime sinen o şuan kafamı rahatlattın indirim bulunca yapışayım ben hemen
:))) insallah memnun kalırız ikimiz de
Ben de indirime rastlarsam sana haber veririm ins
Ben çiftlisini aldim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?