2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bencede acele etmemek en iyisi benim kızım biberon bile seçmişti, philipsi ilk zamanlar kullanamadım hiç, hem başka sitelerde daha uyguna var tek tek alıp denemek daha mantıklı, ilk zamanlar wee babynin cam olanını kullandım kızım ondan çok memnundu, mamajooo da güzeldi. Emzik olarakta abartısız 100 emzik almışımdır, kızım ancak 6.ayında emzik kullanmaya başladı philipsin emziginide sevmedi, mamajoo emzik, nün emzik daha çok hoşuna gitti ama ilk chicco küçük emzik ile alıştı emzige.

işte arkadaşım dedi ki avent alma bi sre sonra çekim gücü azalıyor
aklımda lansinoh ve mamajoo var hangisi tercih etmeliyim bilemedim

Ben de araştırınca gördüm ki her markada memnun olan memnun olmayan var. Bir bakıyorsun biri öve öve bitiremiyor, diğeri nerdeyse kufrediyo:).

Sans işi mi bilemiyorum. Ama genelde lansinoh, avent , mamajoo beğeniliyor. Ameda ve medela cok cok iyi ama pahali.

Lansinoh benim marka olarak begendigim ve güvendiğim bir firma. O sebeple onu tercih etmiştim. Bir de parçalarında sknti olursa hiç sorun olmadan hemen temin ediyorlar, servis agi guzel. Kutunun içinden biberon, farklı ölçülerde başlıklar, tasıma çantası vs bayagi bir sey çıkıyor . En önemlisi de kademeli emiş özelliği var , bebek emme refleksiyle neredeyse birebir aynı hareketlerle çekiş yapıyor.

Avent bu ücü arasında en pahalisi. Ama ozellikleri itibariyle lansinohtan bi farki yok.

Aslında sütünüz olduğu zaman güzel ama benin sütüm pek yoktu ve beni çok acitiyordu hep kan geliyordu

Ay maşallah hepsi birbirine benziyo oo

benim kuzenim 5 tl lik plastik emziği tutmuştu seneler önce aventler wee ler neler almamışlardı ki Bebekler değişik oluyor o yüzden diyorum bende acele etmiyeyim para biriktiriyorum zaten böyle ıvır zıvırlar için gidip alırım 10 lira fazla olur alt tarafı diye düşünüyorum.
Şuan kafama taktığım şey pompa

Arkadaşımdada lansinoh var memnun hatta alma napıcam ben onu kullanboşuna para verme diyor

Ne emzik ne de biberon kabul eden iki civciv büyüttüm. Bakalım bu nasıl olacak bilmiyorum.. Doğum öncesi aldığım chicco kauçuk emzik ve cam biberon elimde patladı..
Pompa ise hiç düşünmedim. İkisinde de ücretiz izin aldım. Başlayınca süt izni de kullandım. Biri 16 ay biri 26 ay emdi. Öyle ki ikinciye önce tuvalet eğitimi verdim 1 ay sonrası sütten kestim..

mamajoo çok güzel indirime girmiş çift başlıklı olanı ama nasıldır bilmiyorum aventi eledim şahsen arkadaşım memnun kalmamış
ya lansinoh yada mamajoo tercih edicem sanırım
Ben mamajoo kullandim cekisi guzel biraz ses yapiyor ama maalesef ara ara calismiyor, sonra kendiliğinden calisiyor servise götürdü esim esim çalışmış adam da herhangi bir sikinti yok diyip yollamis kafasina gore takiliyor bendeki :) o yüzden manuel de var elimde zor durumlar icin. Bir de yeni doğan bebek cok sık emiyor örneğin dışarda yarim saatlik isiniz olur veya hastane durumları, ilac kullanmak filan gerekir her zaman hazirda sut bulusun. Sagim yapmak bir nevi ozgurluk sadece sutun yetip yetmeme durumu degil

Bu arada emzik ve biberon icin acele etmeyin, aventin en pahali emzigini kullandim bebek emme refleksini karıştırdı ilk zamanlar meme ile emzik hareketi bir degil mümkünse ilk zamanlar emzik kullanmayin derim. Bir de en pahalı emzigi de alsaniz bebek gider 5 liralik emzik tutar cesit çeşit emzik denedik biz en son wee baby ve nukun emzigini tuttu hem de emme refleksi ile karistirmadi. Biberon olarak mamajoo kullandik ilk 9 ay memnun kaldim sonra zaten biberon almadi. Hala emzirmeye devam ediyorum

o zaman lansinoh yine canım en iyisi sanırım mamajoo yorumlarında bu durup çalışma olayını gördüm avent tek pompalı olduğu için sanırım tercih etmicem

kesinlikle emzik biberon konusuna katılıyorum bi tane alıp deneme yanılma yolu en güzeli kuzenim plastik emzik emiyodu resmen kafayı yemiştik avent emzikleri almayıp onu aldığı için

Lansinoh kullanmadım ama yorumlar iyiyse neden olmasin

Hahhaa aynen. Bu bebekler ilginç. Benim kızım ne biberon tuttu ne emzik. Ben de çok ısrar etmemistim Zaten

Anne Sütü emdikce ya da göğüs boşaldıkça artan bir şey. O yüzden makinesiz olmaz

Bir de lansinoh un makinesi süt saklama poşetleriyle uyumlu. Yanı direkt makineden poşete sağım yapılabiliyor. Süt saklama poşetlerinde her markayı denedim en güzeli lansinoh. Indirim yakaladıkça stok yapmayı düşünüyorum

Bebeklik döneminin en sevdiğim yanı emzirmek. Inşallah sorun olmaz bol bol emzirebiliriz hepimiz

ay canım çok sağol valla çok yardımcı oldun bende lansinoh alayım en iyisi yorumları falan en içime sinen o şuan kafamı rahatlattın indirim bulunca yapışayım ben hemen

ay canım çok sağol valla çok yardımcı oldun bende lansinoh alayım en iyisi yorumları falan en içime sinen o şuan kafamı rahatlattın indirim bulunca yapışayım ben hemen

:))) insallah memnun kalırız ikimiz de
Ben de indirime rastlarsam sana haber veririm ins

Ben çiftlisini aldim bu arada

:))) insallah memnun kalırız ikimiz de
Ben de indirime rastlarsam sana haber veririm ins

Ben çiftlisini aldim bu arada

bende çiftli istiyorum birini sağarken öbürü akıyomuş boşuna hemde zamandan tasarruf ki zaten aralarında çok bi fiyat farkıda yok
sağol canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…