- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Allahım bu nasıl bir kibarlık nasıl bir güzelliktir. Maşallah sana kuzuMerhaba hanımlar,
Bizimde ayrıntılı ultrasyonumuz çok şükür güzel geçtiinşallah herkes hayırlı haberlerle gelir. şöyle gönül rahatlığı ile alışverişlerimizi yaparız.
Bu da bizim hanımefendi
Kız daha nelerBenim komşumun göğüsleri acaip sarkti bu pompalar yüzünden kız daha 24 yaşında bı de. Tamam rahatlık falan ama o yönden kötü ya
Oh senin adına sevindim :)Kizlar selam, hepinizin yorumlarini okudum, cok tesekkur ederim. Hemoroid icten olmamisim ama icteki memeler disari sarkmis ve sismis tabii. Muhtemelen hamilelikten sonra gene hemoroidin kalmicak, hamilelikle alakali bi durum dedi. Kan gordugum icin yaparken korkmusum, ustune stres vs iice kabiz olmusum. Dediklerini yaziyorum doktorun, sizler de boyle bi durum olursa faydalanirsiniz. Sicak su kuvetini onermedi, max sicak su torbasini yan uzanip yap dedi. Dupholac surubu birak, cok ise yaramaz, dulcolax al dedi(surekli degil, su 6 gunluk kabizligim gecene kadar). kandan korkma dedi, minicik kan siringasini lavoboya bosaltsan cinayet islenmis sanirsin, kan goruntusu o kadar korkutucudur dedi. Ikinmaktan da korkma, kopekler bile ikinir kaka yaparken, cok normal dedi. Bir de “gliserin sup” fitil verdi, yarim saat bekle oyle tuvalete cik dedi. Buarada 6 gunluk tuvaletimi rahat bir sekilde yaptim sonunda cok mutluyumha bir de merheme devam, o kadar.
ben dün bi bütün evi süpüreyim dedim. hangi akılla dediysem kalça tarafımdan belim o kadar çok ağrıdı ki zor yürüdüm dikkat etmek gerekiyor demekki, bazen bana da rehavet çöküyor ama genellikle enerjiğimİştahlarimiz fena açıldı. Kızlar bu arada 2 gündür hicbisey yapmadığım halde kendimi inanılmaz yorgun ve hamlamis gibi hissediyorum enerji sıfır siz nasılsiniz
Çok gecmis olsun canım sevindim senin için :)Kizlar selam, hepinizin yorumlarini okudum, cok tesekkur ederim. Hemoroid icten olmamisim ama icteki memeler disari sarkmis ve sismis tabii. Muhtemelen hamilelikten sonra gene hemoroidin kalmicak, hamilelikle alakali bi durum dedi. Kan gordugum icin yaparken korkmusum, ustune stres vs iice kabiz olmusum. Dediklerini yaziyorum doktorun, sizler de boyle bi durum olursa faydalanirsiniz. Sicak su kuvetini onermedi, max sicak su torbasini yan uzanip yap dedi. Dupholac surubu birak, cok ise yaramaz, dulcolax al dedi(surekli degil, su 6 gunluk kabizligim gecene kadar). kandan korkma dedi, minicik kan siringasini lavoboya bosaltsan cinayet islenmis sanirsin, kan goruntusu o kadar korkutucudur dedi. Ikinmaktan da korkma, kopekler bile ikinir kaka yaparken, cok normal dedi. Bir de “gliserin sup” fitil verdi, yarim saat bekle oyle tuvalete cik dedi. Buarada 6 gunluk tuvaletimi rahat bir sekilde yaptim sonunda cok mutluyumha bir de merheme devam, o kadar.
Kizlar selam, hepinizin yorumlarini okudum, cok tesekkur ederim. Hemoroid icten olmamisim ama icteki memeler disari sarkmis ve sismis tabii. Muhtemelen hamilelikten sonra gene hemoroidin kalmicak, hamilelikle alakali bi durum dedi. Kan gordugum icin yaparken korkmusum, ustune stres vs iice kabiz olmusum. Dediklerini yaziyorum doktorun, sizler de boyle bi durum olursa faydalanirsiniz. Sicak su kuvetini onermedi, max sicak su torbasini yan uzanip yap dedi. Dupholac surubu birak, cok ise yaramaz, dulcolax al dedi(surekli degil, su 6 gunluk kabizligim gecene kadar). kandan korkma dedi, minicik kan siringasini lavoboya bosaltsan cinayet islenmis sanirsin, kan goruntusu o kadar korkutucudur dedi. Ikinmaktan da korkma, kopekler bile ikinir kaka yaparken, cok normal dedi. Bir de “gliserin sup” fitil verdi, yarim saat bekle oyle tuvalete cik dedi. Buarada 6 gunluk tuvaletimi rahat bir sekilde yaptim sonunda cok mutluyumha bir de merheme devam, o kadar.
Saol canım benim şimdilik pek ağrı yok azcık azcık ısırıyor:)Gözünaydın canım çok şükür
Umarım çok ağrın olmaz çok geçmiş olsun
Saol canikom insallahay canım gözünaydın inşallah sorun çıkarmaz bi daha lanet
Normal canım benimde sağdan gelmeye başladı artık sıkınca geliyor ama sıkmıyorum tabi :)kızlar dün çok ilginç bir olay oldu, banyo yaparken sol göğsümü temizlerken çok az süt geldi çok şaşırdım ve herhalde yanlış gördüm diyerek tekrar sıktım ve çok az sızar gibi geldi korktum yaa normal mi kisağ göğsümü denedim olmadı
Korkma canım birşey olmamıştır inşallah ben hep mutfak dolaplarinin üst raflarina uzanirim karnım çıkmadığı için sorun olmuyorarkadaşlar çalışıyorum biraz yüksekçe bir yere uzandım birşey olmuşmudur psikolojik mi nedir karnıma kasıklarıma gelip giden kramplar var çok üzgünüm hastaneye gitmeyi düşünüyorum işten çıkınca yükseğe uzanmak hakkında bi fikriniz var mı
arkadaşlar çalışıyorum biraz yüksekçe bir yere uzandım birşey olmuşmudur psikolojik mi nedir karnıma kasıklarıma gelip giden kramplar var çok üzgünüm hastaneye gitmeyi düşünüyorum işten çıkınca yükseğe uzanmak hakkında bi fikriniz var mı
Normal, maşallah dekızlar dün çok ilginç bir olay oldu, banyo yaparken sol göğsümü temizlerken çok az süt geldi çok şaşırdım ve herhalde yanlış gördüm diyerek tekrar sıktım ve çok az sızar gibi geldi korktum yaa normal mi kisağ göğsümü denedim olmadı
Ben bir şey olduğunu zannetmiyorum ancak içim rahat etsin dersen git tabi hastaneyearkadaşlar çalışıyorum biraz yüksekçe bir yere uzandım birşey olmuşmudur psikolojik mi nedir karnıma kasıklarıma gelip giden kramplar var çok üzgünüm hastaneye gitmeyi düşünüyorum işten çıkınca yükseğe uzanmak hakkında bi fikriniz var mı
İnşallah içim rahatladı biraz ama tedirginim sanırım gideceğim doktoraKorkma canım birşey olmamıştır inşallah ben hep mutfak dolaplarinin üst raflarina uzanirim karnım çıkmadığı için sorun olmuyor
evet duramıca gidicem sanırımNormal, maşallah deBir de sıkma istersen de ilk ağız sütü bebeğe kalsın :):)
Ben bir şey olduğunu zannetmiyorum ancak içim rahat etsin dersen git tabi hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?