2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim komşumun göğüsleri acaip sarkti bu pompalar yüzünden kız daha 24 yaşında bı de. Tamam rahatlık falan ama o yönden kötü ya

Allahım bu nasıl bir kibarlık nasıl bir güzelliktir. Maşallah sana kuzu Ağzı burnu çizilmiş gibi

Benim komşumun göğüsleri acaip sarkti bu pompalar yüzünden kız daha 24 yaşında bı de. Tamam rahatlık falan ama o yönden kötü ya
Kız daha neler onun memişlerinin sarkacağı varmıştır canım olur mu öyle şey annem 38 yaşında doğurdu elektrikli pompa kullandı göğsü sarkmadı kadının ki 10 yıl öncesinin pompası sanayi tipi gibiydi kocaman bişey

Kizlar selam, hepinizin yorumlarini okudum, cok tesekkur ederim. Hemoroid icten olmamisim ama icteki memeler disari sarkmis ve sismis tabii. Muhtemelen hamilelikten sonra gene hemoroidin kalmicak, hamilelikle alakali bi durum dedi. Kan gordugum icin yaparken korkmusum, ustune stres vs iice kabiz olmusum. Dediklerini yaziyorum doktorun, sizler de boyle bi durum olursa faydalanirsiniz. Sicak su kuvetini onermedi, max sicak su torbasini yan uzanip yap dedi. Dupholac surubu birak, cok ise yaramaz, dulcolax al dedi(surekli degil, su 6 gunluk kabizligim gecene kadar). kandan korkma dedi, minicik kan siringasini lavoboya bosaltsan cinayet islenmis sanirsin, kan goruntusu o kadar korkutucudur dedi. Ikinmaktan da korkma, kopekler bile ikinir kaka yaparken, cok normal dedi. Bir de “gliserin sup” fitil verdi, yarim saat bekle oyle tuvalete cik dedi. Buarada 6 gunluk tuvaletimi rahat bir sekilde yaptim sonunda cok mutluyumha bir de merheme devam, o kadar.

Oh senin adına sevindim :)

İştahlarimiz fena açıldı. Kızlar bu arada 2 gündür hicbisey yapmadığım halde kendimi inanılmaz yorgun ve hamlamis gibi hissediyorum enerji sıfır siz nasılsiniz
ben dün bi bütün evi süpüreyim dedim. hangi akılla dediysem kalça tarafımdan belim o kadar çok ağrıdı ki zor yürüdüm dikkat etmek gerekiyor demekki, bazen bana da rehavet çöküyor ama genellikle enerjiğim

kızlar dün çok ilginç bir olay oldu, banyo yaparken sol göğsümü temizlerken çok az süt geldi çok şaşırdım ve herhalde yanlış gördüm diyerek tekrar sıktım ve çok az sızar gibi geldi korktum yaa normal mi ki sağ göğsümü denedim olmadı

Çok gecmis olsun canım sevindim senin için :)

ay canım gözünaydın inşallah sorun çıkarmaz bi daha lanet

arkadaşlar çalışıyorum biraz yüksekçe bir yere uzandım birşey olmuşmudur psikolojik mi nedir karnıma kasıklarıma gelip giden kramplar var çok üzgünüm hastaneye gitmeyi düşünüyorum işten çıkınca yükseğe uzanmak hakkında bi fikriniz var mı

Normal canım benimde sağdan gelmeye başladı artık sıkınca geliyor ama sıkmıyorum tabi :)

Korkma canım birşey olmamıştır inşallah ben hep mutfak dolaplarinin üst raflarina uzanirim karnım çıkmadığı için sorun olmuyor

Canım bende halı çırptığımda öyle bi ağrım oldu dinlenince geçti çok şükür uzanma emzikten ayrılmasın diyo hep annem sen git bi için rahatlasın stres yapma bişey olmamıştır Allahın izniyle

Normal, maşallah de Bir de sıkma istersen de ilk ağız sütü bebeğe kalsın :):)

Ben bir şey olduğunu zannetmiyorum ancak içim rahat etsin dersen git tabi hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…