Evet gideceğim yazarım sonucu bundan sonra da dikkat edeceğim hareketlerini hissetsem yine gitmeyeceğim ama daha pıt pıt nadiren hissedebiliyorumCanım bende halı çırptığımda öyle bi ağrım oldu dinlenince geçti çok şükür uzanma emzikten ayrılmasın diyo hep annem sen git bi için rahatlasın stres yapma bişey olmamıştır Allahın izniyle
Merhaba bende denizli liyim. Kime gidiyorsun doktora.Selam bende denizlide detalı için doktor araştırıyorum umarım iyi birisini bulabilirim
Canım hissediyosan korkma rahat ol dinlenince emin ol geçiyo aklım çıkmıştı benimde bi daha yapma valla korkutuyo insanıEvet gideceğim yazarım sonucu bundan sonra da dikkat edeceğim hareketlerini hissetsem yine gitmeyeceğim ama daha pıt pıt nadiren hissedebiliyorum
Ay maşallah hepsi birbirine benziyo oo
Allahım bu nasıl bir kibarlık nasıl bir güzelliktir. Maşallah sana kuzuAğzı burnu çizilmiş gibi
benim gebelik başından beri 8-5 9-5 kalp hızlı kan pompaladığı için normal dedi canım beni etkilemedi ki normal tansiyonu 12-8 13-7 falan olan insandımKızlar tansiyonum büyük 8 küçük 5 çıktı az önce ölçtüm çok mu düşük acaba bugün gözlerim kararıyor başım dönüyor ondan mi bilmiyorum.sabah kahvaltı hazırlarken etraf karardı birden zor attım kendimi sandalyeye bayılacaktım.
Bu haftalarda cok zorlamamak lazım canım.Cok agrın varsa bir gorun mutlakaarkadaşlar çalışıyorum biraz yüksekçe bir yere uzandım birşey olmuşmudur psikolojik mi nedir karnıma kasıklarıma gelip giden kramplar var çok üzgünüm hastaneye gitmeyi düşünüyorum işten çıkınca yükseğe uzanmak hakkında bi fikriniz var mı
Ben lansınoh kullandım.İlk olarak avent Manuel almıstım ama o arada bir kullanıp için iyi olabilir.Kızım da meme reddi yasadım neler yaptık emmedi. Bir haftalıktan itibaren taki yaklasık 1 ay oncesıne kadar 15 ay her gun ıkı saat arayla sagdım sutumu. Gece ve gunduz.Lansınoh iyi müşteri temsilcileri ilgili tavsiye ederim. Emzik olarak da 4 aydan sonra emzik kabul etti. Avent soothie tavsye etmem cok agır gelıyor bebege.Diğer baska markaları da denedım ama onlar da emdikçe yanagında iz yaptı.Avent ultrasoft olanı cok iyi. Bunu tutmayan bebek yok neredeyse. Biberon olarak avent cam almıstım. Pompada da plastik gibi olan vardı. Bir de lansınoh makınenın de biberonu vardı. Lansınoh olanın kavranması daha kolay sanırım. Bizimki onu sevdi.Avent duruyor bir kosede.kötü yorumu yok gibi bişey yeni doğum yapan arkadaşlarımda hep lansinoh kullandı memnunlar zaten arada en fazla 100 150 lira oynuyo uzun vadede kullanma açısından verilebilcek bi parası var
Benimde gözlerim kararınca ölçtüm benimde pek yüksek olmazdı 9/7 10 /8 falandı genelde ilk kez bu kadar düşük gördüm.benim gebelik başından beri 8-5 9-5 kalp hızlı kan pompaladığı için normal dedi canım beni etkilemedi ki normal tansiyonu 12-8 13-7 falan olan insandım
Takip et canım yükselirse anlarsın ki ondan ama benim yaaa kaç aydır öyle sarsmıyo belki seni sarsıyodurBenimde gözlerim kararınca ölçtüm benimde pek yüksek olmazdı 9/7 10 /8 falandı genelde ilk kez bu kadar düşük gördüm.
Çok sağol canım ya ben başka hiç bi markaya bakmim boşuna o zaman lansinoh diyelim hayırlısıylaBen lansınoh kullandım.İlk olarak avent Manuel almıstım ama o arada bir kullanıp için iyi olabilir.Kızım da meme reddi yasadım neler yaptık emmedi. Bir haftalıktan itibaren taki yaklasık 1 ay oncesıne kadar 15 ay her gun ıkı saat arayla sagdım sutumu. Gece ve gunduz.Lansınoh iyi müşteri temsilcileri ilgili tavsiye ederim. Emzik olarak da 4 aydan sonra emzik kabul etti. Avent soothie tavsye etmem cok agır gelıyor bebege.Diğer baska markaları da denedım ama onlar da emdikçe yanagında iz yaptı.Avent ultrasoft olanı cok iyi. Bunu tutmayan bebek yok neredeyse. Biberon olarak avent cam almıstım. Pompada da plastik gibi olan vardı. Bir de lansınoh makınenın de biberonu vardı. Lansınoh olanın kavranması daha kolay sanırım. Bizimki onu sevdi.Avent duruyor bir kosede.
yok yok bende en az 1 sene işte olmicam uzun süre evdeyim o yüzden sesi umrumda değil ses yapsın iyi olsundayani ama bebeğin yanında olması geçerli bi sebep değilmiş o göğüsler patlicak dereceye geliyomuş boşaltmak gerekiyomuş hemde bebek emmezse süt azalmasın diye pompa şartmış o yüzden evde de olsam mecburen kullanıcam bende
Uzun süre nemli hissedersen yazarmjsin canım kokuda önemli tabi bende yağ alicamda senin gibi karışım yapsam diye düşünüyorumBen de karıştırıp banyo sonrası gobegime belime kalçaya sürmek için yağ aldım kizlar. Kakao yağı, badem yağı,buğday yağı,sarı kantaron yağı ve jojoba yağı.arkadaslarim kremlerden hiç memnun değil çok catlamislar
Yazayım canım tabi kokunun çok hoş olduğunu soyleyemicem. Şu an üstümü giyip cikarirken derilerim soyulup ucusuyor, iyi bir keseden sonra kullanmaya baslicam yarın öbür günUzun süre nemli hissedersen yazarmjsin canım kokuda önemli tabi bende yağ alicamda senin gibi karışım yapsam diye düşünüyorum
Canım bende de arada yükselme sorunu var tuzlu ayran falan icseydin benimde hamilelik tansiyonum 9/6Kızlar tansiyonum büyük 8 küçük 5 çıktı az önce ölçtüm çok mu düşük acaba bugün gözlerim kararıyor başım dönüyor ondan mi bilmiyorum.sabah kahvaltı hazırlarken etraf karardı birden zor attım kendimi sandalyeye bayılacaktım.
Benim eşimde böyle bir karışım hazırladı daha kullanmaya başlamadımYazayım canım tabi kokunun çok hoş olduğunu soyleyemicem. Şu an üstümü giyip cikarirken derilerim soyulup ucusuyor, iyi bir keseden sonra kullanmaya baslicam yarın öbür gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?