2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım bende de arada yükselme sorunu var tuzlu ayran falan icseydin benimde hamilelik tansiyonum 9/6
Sağol canım kalkıp yapayım bi hiç enerjim de yok Bugün. Kullandigim uygulama var ordan okudum tansiyon düşmesi normalmiş diye .ilk kez başım döndü gözlerim çok karardı bugün.

Canım şöyle süt gelmezse arttırmak için lazım olur bebeğin emişi yeterli olmayabilir yine lazım olur
Süt fazla olursa yine lazım olur evdede olmayabilirim anneme kayınvalideme bırakmak zorundada kalabilirim o yüzden baştan alayım istiyorum
Herkeste her bebekte farklı olmuyo çok haklısın

Merhaba bende denizli liyim. Kime gidiyorsun doktora.

Genelde doktorlar detaylı ultrason için alternatif yerler sunuyor.
Normal özel sağlıkta nergis hanıma onlar beni kendi hastanenin radyologlarına yönlendiriyor ama rakamlar çok yüksek bende üniversite den doktor bakıyorum kardeşimde hemşire olunca orda iyi bir doktor ayarlıcak artık bana

Kizlar bugun uzak semtteki devlet hast gittim detayli icin gun vermediler nisana kadar doluymuş baska hast git dediler.

Doktor birsuru tahlil istedi yaptirdim demim internetten baktim sonuçlara anlayan yorumlayabilir mi torch testinde neden bir tane pozitif var iyi birseymi anlamadim birde bu testleri hemen gostermem mi gerekiyor 2 hafta sonra ozele gitmeyi dusunuyordum riskli bir durum varsa baklemeyip gideyim bari anlayan arkadaslar bir el atın

Eklentiler

• 20190220_185122.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 70
  • 20190220_185355.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 68
  • 20190220_185418.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 62
Aynen bunlardan daha önemli şeyler var öncelik onların olsun fiyatlarda illa her zaman bi indirim oluyor yada uyguna satan bir yer bulunuyor netten, ben pompa almamıştım ablamin lansinoh vardı otomatik olan, o iki cocugundada kullandı ama sütü boldu, ben de kullanmaya çalıştım ama sütüm azdı ve hep kanadı yara oldu

Benimde hep o civarlarda biraz halsizlik yapıyor ama benim hep.dusuk olduğu için bana normal geliyor, sizin normal tansiyonunuz daha yuksekse sizi daha çok etkilemiştir, ac karnına olmanın da etkisi olabilir.

Aynen canım bazen süt fazla oluyor ve diş ağrısı gibi müthiş bir ağrı oluyor. O yüzden şart. Sütü arttırdığı da bir gerçek.

Benim tansiyonum hep böyle canım bazen 9_5 oluyor. Geçenlerde 5_3 bile oldu. Doktora sordum. Bir şey olmaz daha çok yaşarsın dedi :)Demek ki düşük tansiyon pek korkulacak bir şey değil.

İnşallah hiç birimizin süt sıkıntısı olmaz canım

bende çiftli istiyorum birini sağarken öbürü akıyomuş boşuna hemde zamandan tasarruf ki zaten aralarında çok bi fiyat farkıda yok
sağol canım teşekkür ederim

Bebek emzirirken de oyle oluyor. Bir memeyi emzirirken oburu ağlıyor akıyor :))

Sevindim senin adına. Insallah daha da sknti yaşamazsın . Bi gelse hayrlisyla haziran temmuz :)

Hahahaha hormonlar çalışmaya baslamis. Merak etme gayet normal ben de olurdu. Vücudun bebeğe hazırlanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…