Sağol canım kalkıp yapayım bi hiç enerjim de yok Bugün. Kullandigim uygulama var ordan okudum tansiyon düşmesi normalmiş diye .ilk kez başım döndü gözlerim çok karardı bugün.Canım bende de arada yükselme sorunu var tuzlu ayran falan icseydin benimde hamilelik tansiyonum 9/6
Amin canımBenim eşimde böyle bir karışım hazırladı daha kullanmaya başlamadım
Ama ilk gebeliğimde işe yaramıştı sıfır çatlak
Canım şöyle süt gelmezse arttırmak için lazım olur bebeğin emişi yeterli olmayabilir yine lazım olurBen kızımı ilk altı ay sadece emzirdim ve evdeydim . İnanılmaz sütlü bir nuriyeydim pedler dayanmıyordu lansinohun inşallah Allah aratmaz yine
Hiç sağma ihyacım olmadı canım emzirdim bol bol ve akanı da biriktirip dolaba atıyodum ama onları içmedi hiç kuzu
Hep döktüm lavaboya maalesef
Pompa şart değil yani duruma ve kişiye göre değişir yani acele etmeyin pompa için
Normal özel sağlıkta nergis hanıma onlar beni kendi hastanenin radyologlarına yönlendiriyor ama rakamlar çok yüksek bende üniversite den doktor bakıyorum kardeşimde hemşire olunca orda iyi bir doktor ayarlıcak artık banaMerhaba bende denizli liyim. Kime gidiyorsun doktora.
Genelde doktorlar detaylı ultrason için alternatif yerler sunuyor.
Güle güle giysin minik prens .Hayırlı olsun çok tatlı.Eki Görüntüle 2237631 Kızlar e bebekten aldıgım hastane çıkışı geldi cok cok begendim cok tatlı ya
Güzel günlerde kullanın. Bu ne hız deseydin. Dün aldın bugün geldiEki Görüntüle 2237631 Kızlar e bebekten aldıgım hastane çıkışı geldi cok cok begendim cok tatlı ya
Eki Görüntüle 2237631 Kızlar e bebekten aldıgım hastane çıkışı geldi cok cok begendim cok tatlı ya
Güle güle giysin minik prens .Hayırlı olsun çok tatlı.
Güzel günlerde kullanın. Bu ne hız deseydin. Dün aldın bugün geldi
Gule gule kullan cnm saglikla kullansin bebis
Yaaaa nasıl bir karışım o acaba bizde yapalım hergünmü sürmüştünüz acabaBenim eşimde böyle bir karışım hazırladı daha kullanmaya başlamadım
Ama ilk gebeliğimde işe yaramıştı sıfır çatlak
Yaz bakalim karışımıYaaaa nasıl bir karışım o acaba bizde yapalım hergünmü sürmüştünüz acaba
Aynen bunlardan daha önemli şeyler var öncelik onların olsun fiyatlarda illa her zaman bi indirim oluyor yada uyguna satan bir yer bulunuyor netten, ben pompa almamıştım ablamin lansinoh vardı otomatik olan, o iki cocugundada kullandı ama sütü boldu, ben de kullanmaya çalıştım ama sütüm azdı ve hep kanadı yara oldubenim kuzenim 5 tl lik plastik emziği tutmuştu seneler önce aventler wee ler neler almamışlardı kiBebekler değişik oluyor o yüzden diyorum bende acele etmiyeyim para biriktiriyorum zaten böyle ıvır zıvırlar için gidip alırım 10 lira fazla olur alt tarafı diye düşünüyorum.
Şuan kafama taktığım şey pompa
Canım ben ilk oğlumda bundan kullandım. Bunda da aynısını alacağım insallah. 6. Aydan sonra biri mama biri meyve suyu veya su için iyi oluyor. Yani ikişer tane olması güzel.yenidoğan seti var bende ondan mı alsam diye düşündüm.
Benimde hep o civarlarda biraz halsizlik yapıyor ama benim hep.dusuk olduğu için bana normal geliyor, sizin normal tansiyonunuz daha yuksekse sizi daha çok etkilemiştir, ac karnına olmanın da etkisi olabilir.Kızlar tansiyonum büyük 8 küçük 5 çıktı az önce ölçtüm çok mu düşük acaba bugün gözlerim kararıyor başım dönüyor ondan mi bilmiyorum.sabah kahvaltı hazırlarken etraf karardı birden zor attım kendimi sandalyeye bayılacaktım.
Aynen canım bazen süt fazla oluyor ve diş ağrısı gibi müthiş bir ağrı oluyor. O yüzden şart. Sütü arttırdığı da bir gerçek.yok yok bende en az 1 sene işte olmicam uzun süre evdeyim o yüzden sesi umrumda değil ses yapsın iyi olsundayani ama bebeğin yanında olması geçerli bi sebep değilmiş o göğüsler patlicak dereceye geliyomuş boşaltmak gerekiyomuş hemde bebek emmezse süt azalmasın diye pompa şartmış o yüzden evde de olsam mecburen kullanıcam bende
Benim tansiyonum hep böyle canım bazen 9_5 oluyor. Geçenlerde 5_3 bile oldu. Doktora sordum. Bir şey olmaz daha çok yaşarsın dedi :)Demek ki düşük tansiyon pek korkulacak bir şey değil.Kızlar tansiyonum büyük 8 küçük 5 çıktı az önce ölçtüm çok mu düşük acaba bugün gözlerim kararıyor başım dönüyor ondan mi bilmiyorum.sabah kahvaltı hazırlarken etraf karardı birden zor attım kendimi sandalyeye bayılacaktım.
İnşallah hiç birimizin süt sıkıntısı olmaz canımAynen bunlardan daha önemli şeyler var öncelik onların olsun fiyatlarda illa her zaman bi indirim oluyor yada uyguna satan bir yer bulunuyor netten, ben pompa almamıştım ablamin lansinoh vardı otomatik olan, o iki cocugundada kullandı ama sütü boldu, ben de kullanmaya çalıştım ama sütüm azdı ve hep kanadı yara oldu
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum o yüzden baştan alayım aklımdan çıksın diyorumAynen canım bazen süt fazla oluyor ve diş ağrısı gibi müthiş bir ağrı oluyor. O yüzden şart. Sütü arttırdığı da bir gerçek.
bende çiftli istiyorum birini sağarken öbürü akıyomuş boşuna hemde zamandan tasarruf ki zaten aralarında çok bi fiyat farkıda yok
sağol canım teşekkür ederim
Kizlar selam, hepinizin yorumlarini okudum, cok tesekkur ederim. Hemoroid icten olmamisim ama icteki memeler disari sarkmis ve sismis tabii. Muhtemelen hamilelikten sonra gene hemoroidin kalmicak, hamilelikle alakali bi durum dedi. Kan gordugum icin yaparken korkmusum, ustune stres vs iice kabiz olmusum. Dediklerini yaziyorum doktorun, sizler de boyle bi durum olursa faydalanirsiniz. Sicak su kuvetini onermedi, max sicak su torbasini yan uzanip yap dedi. Dupholac surubu birak, cok ise yaramaz, dulcolax al dedi(surekli degil, su 6 gunluk kabizligim gecene kadar). kandan korkma dedi, minicik kan siringasini lavoboya bosaltsan cinayet islenmis sanirsin, kan goruntusu o kadar korkutucudur dedi. Ikinmaktan da korkma, kopekler bile ikinir kaka yaparken, cok normal dedi. Bir de “gliserin sup” fitil verdi, yarim saat bekle oyle tuvalete cik dedi. Buarada 6 gunluk tuvaletimi rahat bir sekilde yaptim sonunda cok mutluyumha bir de merheme devam, o kadar.
kızlar dün çok ilginç bir olay oldu, banyo yaparken sol göğsümü temizlerken çok az süt geldi çok şaşırdım ve herhalde yanlış gördüm diyerek tekrar sıktım ve çok az sızar gibi geldi korktum yaa normal mi kisağ göğsümü denedim olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?