2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet canım onu biliyorum bide annemde mesela kardeşim uyanıncada göğsü sızardı hemen

Saol canım, valla mayıs bile gelse razıyım, sonrasında gun sayıcaz:)

Canım geçmişte vücuduna girmiş igg öncesi demek igm şimdiyi gösterir geçmişte kızamık geçirmişsin ve bağışıklığın var bu iyi bişey diğerleri zaten negatif vücudunda yok yani Cikoo

Peki ne yapilmasi lazim ilac falan kullanmak gerekiyor mu devlette yaptirdim cok uzak bir hast ozele 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum vucutta varsa birsey yapmaya gerek mi yok cok cahilim bu konuda

Peki ne yapilmasi lazim ilac falan kullanmak gerekiyor mu devlette yaptirdim cok uzak bir hast ozele 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum vucutta varsa birsey yapmaya gerek mi yok cok cahilim bu konuda
Yok canım geçmişte geçirmişsin bu çok iyi Bi daha olma şansın yok yani bağışıklığın var
İgmler pozitif çıksa sıkıntıydı iggler pozitif çıksın çok çok iyi

Ayy ohhh Tamam o zman ya bi panikledim bende

Geçmiş olsun canım

Tamam cnm cok sagol ya bende birsey mi var acaba die korktum hemen yarin hast gideyim diyordum : )
Yok canım geçmişte geçirmişsin bu çok iyi Bi daha olma şansın yok yani bağışıklığın var
İgmler pozitif çıksa sıkıntıydı iggler pozitif çıksın çok çok iyi

Kızlar,son 3 gündür dis etlerim sisiyor ve çok acıyor,sabah 5:30 kadar uyutmadi beni agrisi. Fırçalıyorum da düzenli . Sizde var mi böyle durumlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…