2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canm bu sadece kizamik icin mi geçerli acaba annem gecirmedin diyo su çiçeği geçirmiş olabilirsin ama kizamik hicbir cocugum geçirmedi dedi sadece kizamik olunca ki vucutta kaliyor
Benimde pozitif kızamık geçirmiştim küçükken iyi ki geçirmişiz

Canm bu sadece kizamik icin mi geçerli acaba annem gecirmedin diyo su çiçeği geçirmiş olabilirsin ama kizamik hicbir cocugum geçirmedi dedi sadece kizamik olunca ki vucutta kaliyor
He canım aşısını vurulduysan oda bağışıklık olduğunu gösteriyormuş aşıda o mikrobu Bi nevi vucuda enjekte etmek olduğu için oda bağışıklığın var anlamına getirir her türlü sonucun olumlu yani

Arkadaşlar çatı ağrısı olan var mı benim 1 haftadır çatı ağrım var doktor randevuma da daha 3 hafta var normal bişeydir herhalde dimi bu ağrı bağlar filan gevşiyor ya....

Benimde hep o civarlarda biraz halsizlik yapıyor ama benim hep.dusuk olduğu için bana normal geliyor, sizin normal tansiyonunuz daha yuksekse sizi daha çok etkilemiştir, ac karnına olmanın da etkisi olabilir.
Bende de halsizlik var gözlerim kararıyor. Ölçtüm şimdi hala düşük 8/4 olmuş hatta .Ama normal sanırım hamilelikte düşük olması.

Benim tansiyonum hep böyle canım bazen 9_5 oluyor. Geçenlerde 5_3 bile oldu. Doktora sordum. Bir şey olmaz daha çok yaşarsın dedi :)Demek ki düşük tansiyon pek korkulacak bir şey değil.
Iyi rahatladım biraz demekki normal düşük olması. Beni biraz etkiledi .

Bende de asıl hamileliğin sonlarına doğru biraz başlamıştı ve her iki (normal) doğumdan sonra baya bir arttı krem fln kullandım geçti. İkizlerde genelde doktor sezaryen önerir hele tüp bebekse ama normal doğurmak istiyorsan önlemini al istersen.

Tamam canm bilgilendirdgin icin cok sagol bir an korkmustim kotu birseymi die cok tesekkurler

Depremi hisseden oldu mu.. Merkez üssü çanakkale ayvacıkmis... somada fena hissedildi...tam da hareketlenmişti benim yavrucak yattım dalgalanmaya daldım eşim deprem mi oluyo diyene kadar ayağını salliyo saniyordum avizeye bi baktım kosa kosa oğlanın yanına gidip aldım kucağıma yataktan aşağı yuvarlayarak üstüne kapandım...10 saniye falan sürmüştür aklım çıktı...rabbim ikisini birden nasıl korur kollarım ikisi de canımın parçası...beterinden korusun sakınsın afet göstermesin Allahım yaaa... depremin etkileri her zaman maddi yıkıcı olmuyor iki saat geçti üstünden ağlıyorum hala

Çok geçmiş olsun canım nerde oldu deprem.Rabbim bi daha yasatmasin Çok kötü bi durum rabbim korusun .

Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…