Geçmiş olsun .Inşallah can kaybı yoktur.Çanakkalede olmuş biz manisa somada fena sarsıldık...
Nerde ve kaç şiddetinde oldu kuzum geçmiş olsunAmiiin hala sallanıyor gibiyim çok kötü bi psikoloji bu uyku yok bu gece
Izmirde de baya hissedildiBursada da şiddetli bir şekilde hissettik baya da uzun surdu
Yöresel ürünler satan bi yerden şekersiz kozılcık marmelatı alıyorum. Bir tatlı kaşığı marmelatın üstüne sıcak su koyaray çay gibi içiyorum her gün.Bende duydum kızılcık ama bulamadık bu mevsimde internette de güvenmedim siz nasıl temin etmiştiniz acaba
Sağol canıminşallah. Evet kumaşı ince tam yazlık ben begendim :)Canım çok güzel sağlıklı güzel günlerde kullansın. Bana da fikir oldu alıp almamakta kararsızdım. Yaza kullanılır değil mi
Geçmiş olsun canım hamilelik aşırı stresi zor kaldirir umarım daha iyisindirDepremi hisseden oldu mu.. Merkez üssü çanakkale ayvacıkmis... somada fena hissedildi...tam da hareketlenmişti benim yavrucak yattım dalgalanmaya daldım eşim deprem mi oluyo diyene kadar ayağını salliyo saniyordumavizeye bi baktım kosa kosa oğlanın yanına gidip aldım kucağıma yataktan aşağı yuvarlayarak üstüne kapandım...10 saniye falan sürmüştür aklım çıktı...rabbim ikisini birden nasıl korur kollarım ikisi de canımın parçası...beterinden korusun sakınsın afet göstermesin Allahım yaaa... depremin etkileri her zaman maddi yıkıcı olmuyor iki saat geçti üstünden ağlıyorum hala
Cok geçmiş olsun canım ya, Rabbim bir daha yasatmasın korkusu yeter..Depremi hisseden oldu mu.. Merkez üssü çanakkale ayvacıkmis... somada fena hissedildi...tam da hareketlenmişti benim yavrucak yattım dalgalanmaya daldım eşim deprem mi oluyo diyene kadar ayağını salliyo saniyordumavizeye bi baktım kosa kosa oğlanın yanına gidip aldım kucağıma yataktan aşağı yuvarlayarak üstüne kapandım...10 saniye falan sürmüştür aklım çıktı...rabbim ikisini birden nasıl korur kollarım ikisi de canımın parçası...beterinden korusun sakınsın afet göstermesin Allahım yaaa... depremin etkileri her zaman maddi yıkıcı olmuyor iki saat geçti üstünden ağlıyorum hala
Depremi hisseden oldu mu.. Merkez üssü çanakkale ayvacıkmis... somada fena hissedildi...tam da hareketlenmişti benim yavrucak yattım dalgalanmaya daldım eşim deprem mi oluyo diyene kadar ayağını salliyo saniyordumavizeye bi baktım kosa kosa oğlanın yanına gidip aldım kucağıma yataktan aşağı yuvarlayarak üstüne kapandım...10 saniye falan sürmüştür aklım çıktı...rabbim ikisini birden nasıl korur kollarım ikisi de canımın parçası...beterinden korusun sakınsın afet göstermesin Allahım yaaa... depremin etkileri her zaman maddi yıkıcı olmuyor iki saat geçti üstünden ağlıyorum hala
Bursada da şiddetli bir şekilde hissettik baya da uzun surdu
Izmirde de baya hissedildi
Canım ben ilk oğlumda bundan kullandım. Bunda da aynısını alacağım insallah. 6. Aydan sonra biri mama biri meyve suyu veya su için iyi oluyor. Yani ikişer tane olması güzel.
Günaydın herkese
Depremi hissedenlere geçmiş olsun. Allah hissettirmesin inşallah.
Tetanoz boğmaca aşısı oldum dün kolum ağrıyordu bugün tamamen iptal.
Diş eti kanaması için tuzlu su önerebilirim.
Bir de diş taşı temizliği.
İlk hamileliğimde benim de kanardı, dişçimiz deriiiiin bi diş taşı temizliği yaptı ve elektronik fırçaya geçmemi önerdi.
Manuel fırça ile arka dişleri ve diş arkalarını iyi temizleyemiyormuşum..
2 yıl oldu hala diş taşım olmadı -ki normalde her 3 ayda bir olurdu..
Kan artışı da sebep oluyor diş eti burun kanamalarına, tansiyon değişimlerine.. ama diş taşı geçmişiniz varsa bir dişçinizle görüşün derim :)
Ahh hamile olmasan bende öyle bir bitki varki üzerinde araştırma yaptik. Son 25 yıldır onu kullananlar bir daha hemoroid sıkıntısı yaşamıyor ama öneremiyorum sana ne yazıkki...Kızlar günaydın çok canım sıkkın. 6 gündür tuvalete çıkmadım. Herşeyi yaptım denenebilicek, hatta dün dulcolax da aldım tık yok. Hemoroidim zaten 2 dakka otursam yakmaya başlıyor(geçen biri patladı ıkınırken). Bugun randevum var ama hamileyim diye aynen geri yollarsa diye korkuyorum. Duydunuz mu etrafınızda benim gbi geçiren?
Aynen bende o kadar avent seti aldim hemen hemen hiç kullanmadı. Ben varsam sadece meme istedi biberondan kesinlikle içmedi. Sonra da pipetli bardak fln kullandık. Simdi herseyi normal bardaktan içiyor.Bir de dün biberon konusu vardı..
Biz ilk bebeğim için Avent başlangıç seti almıştık. Cam olmayan biberonlar, her yaşa özel başlıklar, manul pompa, emzikler ve sterilizatör makinası vardı içinde.
2 ay kullandık. Sonra biberonu da emziği de reddetti bizimki. Çeşit çeşit emzik denedik ama istemedi. Sütü de sağıp dolaba koydum ama ya bardakla içti ya da mamasına kattım zamanla.
Biberon hiiiiiiç almadı yani. Memeyi 18 aylık kendi isteği ile bıraktı. 1 sabah uyandı ve artık emmek istemiyorum dedi :) O zaman bile sütü biberondan değil su kabından içmeye devam etti.
Almayan bebek almıyor. Bence 1 adet biberon ve 1 adet emzik alın ve paranızı biriktirin. Bitmeyecek ürünler bunlar. Allah’ın izni ile bebeğinize kavuşup onu tanıyınca onun için en uygunu gider alırsınız.
Pompa için bişi diyemiyorum ben çalışmıyordum ama yine de bolca kullandım. Belki o alınabilir. Ama boy boy biberon için bence bebişe kavuşmayı bekleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?