2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kizlar merhabalar
Kraft park yatağimizi satiyorum
Fikir almak isteyenler konuma bakabilir :)
Hepinize hayirli kolay dogumlar diliyorum

Geçmiş olsun canım hamilelik aşırı stresi zor kaldirir umarım daha iyisindir

Cok geçmiş olsun canım ya, Rabbim bir daha yasatmasın korkusu yeter..

Bursada da şiddetli bir şekilde hissettik baya da uzun surdu

Izmirde de baya hissedildi

Çok geçmiş olsun arkadaşlar allah bir daha yaşatmasın

Canım ben ilk oğlumda bundan kullandım. Bunda da aynısını alacağım insallah. 6. Aydan sonra biri mama biri meyve suyu veya su için iyi oluyor. Yani ikişer tane olması güzel.

cnm bu yenidoğan seti ya 6 aydan sonra kullanılıyor mu ki bilemedim benim ilk bebeğim tecrübem yok

Kızlar günaydın ya bir şey soracağım. Ben bugün 19+0 ım perinatolog bir ay sonraya yani 21 Mart’a gün vermiş. Bana çok geç gibi geldi sizce ?

Günaydın herkese
Depremi hissedenlere geçmiş olsun. Allah hissettirmesin inşallah.
Tetanoz boğmaca aşısı oldum dün kolum ağrıyordu bugün tamamen iptal.
Diş eti kanaması için tuzlu su önerebilirim.
Bir de diş taşı temizliği.
İlk hamileliğimde benim de kanardı, dişçimiz deriiiiin bi diş taşı temizliği yaptı ve elektronik fırçaya geçmemi önerdi.
Manuel fırça ile arka dişleri ve diş arkalarını iyi temizleyemiyormuşum..
2 yıl oldu hala diş taşım olmadı -ki normalde her 3 ayda bir olurdu..
Kan artışı da sebep oluyor diş eti burun kanamalarına, tansiyon değişimlerine.. ama diş taşı geçmişiniz varsa bir dişçinizle görüşün derim :)

Bir de dün biberon konusu vardı..

Biz ilk bebeğim için Avent başlangıç seti almıştık. Cam olmayan biberonlar, her yaşa özel başlıklar, manul pompa, emzikler ve sterilizatör makinası vardı içinde.

2 ay kullandık. Sonra biberonu da emziği de reddetti bizimki. Çeşit çeşit emzik denedik ama istemedi. Sütü de sağıp dolaba koydum ama ya bardakla içti ya da mamasına kattım zamanla.

Biberon hiiiiiiç almadı yani. Memeyi 18 aylık kendi isteği ile bıraktı. 1 sabah uyandı ve artık emmek istemiyorum dedi :) O zaman bile sütü biberondan değil su kabından içmeye devam etti.

Almayan bebek almıyor. Bence 1 adet biberon ve 1 adet emzik alın ve paranızı biriktirin. Bitmeyecek ürünler bunlar. Allah’ın izni ile bebeğinize kavuşup onu tanıyınca onun için en uygunu gider alırsınız.

Pompa için bişi diyemiyorum ben çalışmıyordum ama yine de bolca kullandım. Belki o alınabilir. Ama boy boy biberon için bence bebişe kavuşmayı bekleyin.

Hangi elektronik fircayi ve macunu kullaniyosun cnm

Ahh hamile olmasan bende öyle bir bitki varki üzerinde araştırma yaptik. Son 25 yıldır onu kullananlar bir daha hemoroid sıkıntısı yaşamıyor ama öneremiyorum sana ne yazıkki...

Aynen bende o kadar avent seti aldim hemen hemen hiç kullanmadı. Ben varsam sadece meme istedi biberondan kesinlikle içmedi. Sonra da pipetli bardak fln kullandık. Simdi herseyi normal bardaktan içiyor.
Oyuzden biberon çok ihtiyaç olmayabiliyor hakikaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…