2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben sigara ,alkol dışında her şeyi yiyorum:)
Aşırıya kaçmadığı sürece sorun olmaz diye biliyorum
Yoğurdu çok seviyorum bol bol yiyorum

Ayakta durunca biraz iş yapınca ağrıyor ayakta beklemeye hiç gelemiyorum

Bak çok şükür sakin ağlayıp bebeğini üzme bakayim birdaha
Ama konuşmak çok etkili seslere tepki verdikleri bir gerçek dün esim biraz sevdi karnımı konuşarak ve anında tekmelere başladı. Artık bizleri duyuyorlar ve herseyi hissediyorlar. Geçen arabayı çarptım allahtan çok hafif bir şeydi ama ister istemez bir panik yaşadım. Basladi yine tekmelemeye

Çok tatlııı nerden aldın

Demek ki aramızda gerçekten bı çekim bı kanal oluştu bebeklerle Allah'a çok şükür yaa :)) Geçen gece çok kötü bı kabus gördüm uyandım eşimi uyandırmaya çalıştım uyanamadi kalktım yalnız otururken de böyle ben yanındayım der gibi tekmelemisti:)) senin ki de kazadan sonra anne korkma dedi belki . Bilemiyoruz ki. Allah çok büyük :)

Yaptircam bende yükleme vazgeçtim :)

Bende salam sosıs yemedim ama sucuk yedim normal de sevmem gebelıkte sucuga düştüm bılınen kalıtelı markanınkini yedim hatta hala yıyorum

bendede oluyor bazen canım herhalde burada toplandı diyorum biraz dürtüyorum annecim başka yere geç diyorum

bendede oluyor bazen canım herhalde burada toplandı diyorum biraz dürtüyorum annecim başka yere geç diyorum
Canım o bebeğin pozisyonuyla alakalı. Benimki genelde yorulunca (bulaşık mak doldur boşalt çamaşır mak doldur boşalt, yerden kilim al terlik al vs? Özellikle çok eğilip kalktığımda oluyor ve hafif sancıyla birlikte oluyor sertlik. Yani doktorda ne yapsınki zaten günde 2 tane progesteron ipnesi kullanıyorum

Kızlar yasak olan şeyleri yiyip içiyo musunuz ya
Ben jelibona dayanamıyorum hafta Bi iki paket bitiriyorum
Çok faydalı değil biliyorum ama canım çok istiyo
Benimde en sevdiğim şey.tatlı şeker çikolatayla hiç aram yok ama bende jelibona dayanamıyorum.

Ooohh Buralar coşmuş yine Kızlar ya bel ağrınız var mı? Çok ayakta durmamama rağmen, belime yastık koyup ayaklarımı uzatıp oturunca kalkarken çok sıkıntı yaşıyorum, normal mi?
oturunca ya da yattıktan sonra kalkarken belim ağrımaya başlıyor benimde kuzu, kalça kemiğinden ve rahmin büyümesinden kaynaklı sanırım

Bende uzandiktan sonra kalkarken cok belim ağrıyor ayağa kalkınca bi iki adımı topallayarak yürüyorum sonra düzeliyor. Sanırım normal bayadır bende böyle devam ediyor. Doktora da söyledim magnezyum hapı verdi.

ayyy o zman dikkat et kuzum çok eğilmemeye çalış, ekstra dikkat et, Allah kolaylık versin. kadın olup evde kendini tutmakda biraz zor ama, önemli olan sağasağlim kavuşmanız

Kuzum senelerdir tanıdığım ebeyle de konuştum dedi ki 3 dilim baklava yiyince vicdan azabı duymuyosan bundada duyma.
Ben içebilcek miyim onun derdindeyim şekerli su bile içemeyen bi insanım
Daha önce şeker testi yapılmıştı bana kuzenime yapılırken de gördüm verdikleri içecek hiç şekerli değil hatta eksimsiydi vişne suyu gibi bisey ben hic şeker tadı almadım.

Selam Herkesin hamileliği biricik :) Kim nasıl düşünüyorsa, kim nasıl istiyorsa öyle yaşasın bu süreci. Biz farklılıklarımızla güzeliz :) Hepimize iyi doğumlar. Ortak paydamız yavrularımız. Kimse diğerinden daha iyi hamile ya da daha iyi anne değil. Boş yere kendinize vicdan azabı çektirmeyin. Anı yaşayın, doğurduktan sonra hamileliği çok özlüyorsunuz çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…