Kızlar yasak olan şeyleri yiyip içiyo musunuz ya
Ben jelibona dayanamıyorum hafta Bi iki paket bitiriyorum
Çok faydalı değil biliyorum ama canım çok istiyo
ben arada sırada yiyorum yaa sonra pişman oluyorum, doktora gidince rahatlıyorum ohh iyiymiş bebiş diye. sucuğu çok pişirerek yiyorum çok yemiyorum zaten, mayanez seviyorum ama nadir tüketiyorum onuda
Daha önce şeker testi yapılmıştı bana kuzenime yapılırken de gördüm verdikleri içecek hiç şekerli değil hatta eksimsiydi vişne suyu gibi bisey ben hic şeker tadı almadım.
ben arada sırada yiyorum yaa sonra pişman oluyorum, doktora gidince rahatlıyorum ohh iyiymiş bebiş diye. sucuğu çok pişirerek yiyorum çok yemiyorum zaten, mayanez seviyorum ama nadir tüketiyorum onuda
Diyorum ya bide bişey aklıma düşerse o taamam asla yemeden rahat duramıyorum yeni yeni huylar
Azıcıktan bişey olmaz Kendini tutana asla yemeyene helal olsun
Selam Herkesin hamileliği biricik :) Kim nasıl düşünüyorsa, kim nasıl istiyorsa öyle yaşasın bu süreci. Biz farklılıklarımızla güzeliz :) Hepimize iyi doğumlar. Ortak paydamız yavrularımız. Kimse diğerinden daha iyi hamile ya da daha iyi anne değil. Boş yere kendinize vicdan azabı çektirmeyin. Anı yaşayın, doğurduktan sonra hamileliği çok özlüyorsunuz çünkü :)
Diyorum ya bide bişey aklıma düşerse o taamam asla yemeden rahat duramıyorum yeni yeni huylar
Azıcıktan bişey olmaz Kendini tutana asla yemeyene helal olsun
Günaydıınnn bu sabah 6 da uyudum. Dün oynamıyor diye ağlıyordum ya Cenab-ı Allah çok büyük akşam eşim kendince okudu etti konuştu bebekle falan ya sabaha kadar oynadı böyle bir şey olamaz :)))) bir de sabah sabah kargom geldi dün sipariş ettiğim siteden çok hızlıları ve çok uygunlari isteyen olursa siteyi söyleyebilirim .
ayyy o zman dikkat et kuzum çok eğilmemeye çalış, ekstra dikkat et, Allah kolaylık versin. kadın olup evde kendini tutmakda biraz zor ama, önemli olan sağasağlim kavuşmanız
Sanmam canım, ooo benim etrafımda sigara içen(günde 3-4 tane) ve neler neker yiyenler var. Herkesin hamileliği kendine tabii ama az miktarlardan ben birşey olacağına inanmıyorum.kimlerin ne sağlıklı çocukları oluyor. Bu bnim düşüncem tabii...
Dün randevumde doktorla konuşuyordum bana bir hastasindan bahseti, kadın bagimliymis hamilelik boyunca da devam etmiş kullanmaya. hamilelik boyunca 16 kilo vermiş ve çok sağlıklı 3.5 kilo civarında bir bebek doğurmuş. Bizde şunu yedik bunu yedik ay zarar gelir mi diyoruz
Bak çok şükür sakin ağlayıp bebeğini üzme bakayim birdaha
Ama konuşmak çok etkili seslere tepki verdikleri bir gerçek dün esim biraz sevdi karnımı konuşarak ve anında tekmelere başladı. Artık bizleri duyuyorlar ve herseyi hissediyorlar. Geçen arabayı çarptım allahtan çok hafif bir şeydi ama ister istemez bir panik yaşadım. Basladi yine tekmelemeye
Ben dün saatlerce ağladım,durmaksızın öyle basit bisey yüzünden ki! Ama gerçekten saatlerce yavrum o saatler boyunca hiç oynamadı,sonradan oynadi ama çok az önceki günler gibi değil
Selam Herkesin hamileliği biricik :) Kim nasıl düşünüyorsa, kim nasıl istiyorsa öyle yaşasın bu süreci. Biz farklılıklarımızla güzeliz :) Hepimize iyi doğumlar. Ortak paydamız yavrularımız. Kimse diğerinden daha iyi hamile ya da daha iyi anne değil. Boş yere kendinize vicdan azabı çektirmeyin. Anı yaşayın, doğurduktan sonra hamileliği çok özlüyorsunuz çünkü :)
Ben daha önce 75 gr olandan içmiştim, hiç bir gazlı içecek icmememe rağmen tadı kötü gelmedi gazoz gibiydi, bazı doktorlar içine limon sıkabilirsiniz diyor:)
Dün randevumde doktorla konuşuyordum bana bir hastasindan bahseti, kadın bagimliymis hamilelik boyunca da devam etmiş kullanmaya. hamilelik boyunca 16 kilo vermiş ve çok sağlıklı 3.5 kilo civarında bir bebek doğurmuş. Bizde şunu yedik bunu yedik ay zarar gelir mi diyoruz
Ben daha önce 75 gr olandan içmiştim, hiç bir gazlı içecek icmememe rağmen tadı kötü gelmedi gazoz gibiydi, bazı doktorlar içine limon sıkabilirsiniz diyor:)