2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar yasak olan şeyleri yiyip içiyo musunuz ya
Ben jelibona dayanamıyorum hafta Bi iki paket bitiriyorum
Çok faydalı değil biliyorum ama canım çok istiyo
ben arada sırada yiyorum yaa sonra pişman oluyorum, doktora gidince rahatlıyorum ohh iyiymiş bebiş diye. sucuğu çok pişirerek yiyorum çok yemiyorum zaten, mayanez seviyorum ama nadir tüketiyorum onuda

Daha önce şeker testi yapılmıştı bana kuzenime yapılırken de gördüm verdikleri içecek hiç şekerli değil hatta eksimsiydi vişne suyu gibi bisey ben hic şeker tadı almadım.
yorumları okumuştum şurubumsu kusturdu falan yazıyolar ya bende korktum tadını bilmiyorum canım tabiki
ay ne güzel şeker tadı almasam

ben arada sırada yiyorum yaa sonra pişman oluyorum, doktora gidince rahatlıyorum ohh iyiymiş bebiş diye. sucuğu çok pişirerek yiyorum çok yemiyorum zaten, mayanez seviyorum ama nadir tüketiyorum onuda

Diyorum ya bide bişey aklıma düşerse o taamam asla yemeden rahat duramıyorum yeni yeni huylar
Azıcıktan bişey olmaz Kendini tutana asla yemeyene helal olsun

Harikasın :))))

Maşallah gerçi biz anneler her türlü panik olmaya hazırız
Canım kiyafetleri jammybaby den mi sipariş ettin?

ayyy o zman dikkat et kuzum çok eğilmemeye çalış, ekstra dikkat et, Allah kolaylık versin. kadın olup evde kendini tutmakda biraz zor ama, önemli olan sağasağlim kavuşmanız

Valla canım görsen halının üstü 1 parmak tüy. Ben utanıyorum gelenden gidenden. Hangi birgün iş yapmayalımki arkanı dön aynı.

Dün randevumde doktorla konuşuyordum bana bir hastasindan bahseti, kadın bagimliymis hamilelik boyunca da devam etmiş kullanmaya. hamilelik boyunca 16 kilo vermiş ve çok sağlıklı 3.5 kilo civarında bir bebek doğurmuş. Bizde şunu yedik bunu yedik ay zarar gelir mi diyoruz

Ben dün saatlerce ağladım,durmaksızın öyle basit bisey yüzünden ki! Ama gerçekten saatlerce yavrum o saatler boyunca hiç oynamadı,sonradan oynadi ama çok az önceki günler gibi değil

Aynen progesteron neden oluyor nasil bi seyse orada asitmi yapiyo ne kasindiriyor
Ben genelde
Pek ozleyecegimi sanmıyorum çok zorlu geçiyor çünkü:)

yorumları okumuştum şurubumsu kusturdu falan yazıyolar ya bende korktum tadını bilmiyorum canım tabiki
ay ne güzel şeker tadı almasam
Ben daha önce 75 gr olandan içmiştim, hiç bir gazlı içecek icmememe rağmen tadı kötü gelmedi gazoz gibiydi, bazı doktorlar içine limon sıkabilirsiniz diyor:)

Sağlıklı görülebilir ama zararı daha sonra çıkar bence

Ben daha önce 75 gr olandan içmiştim, hiç bir gazlı içecek icmememe rağmen tadı kötü gelmedi gazoz gibiydi, bazı doktorlar içine limon sıkabilirsiniz diyor:)

oo süper ya anlatın anlatın korkumu yenicem az kaldı
kusarım telaşı yaşıyodum ne zamandır kaldı şurda 4 hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…