2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar tugbakugudan isimli organik hastane cıkısı kızıma da isimli tshirt siparişi verdim inşallah kalitesi güzeldir. Baska sipariş veren ya da kullanan oldu mu daha önce

Valla canım görsen halının üstü 1 parmak tüy. Ben utanıyorum gelenden gidenden. Hangi birgün iş yapmayalımki arkanı dön aynı.
haklısın canım.. kadın tutmayı düşünüyorum bende artık napayım

Kızlar bisey sorucam,benim son 5-6 haftadır vajinal kuruluk problemim var,iliski olmuyor o kadar canım acıyor ki anlatamam size, ve asla o kuruluk gitmiyor. Bunu yaşayan var mi aranizda?

benim sadece jelibon günde 3 5 atıyorum ağzıma valla yalan yok
Hamilelik öncesi de severdim çok abur cuburcu değilim ama jelibon başka
Canim mutlu oluyorsan sorun yok ben de sucukçuyum mesela, kim ne derse desin yerim her sabah mutlu oluyorum bunyem istiyor

Gecen hafta hicbiseyim yokken bi anda sag kasigima sanci girdi 3 saat boyunca gecmeyince gece yarisi apar topar acile gittik yapilan tetkikler sonucu apandist kanisina varildi ve acilen ameliyat oldum simdi cok sukur iyyim
Bu yuzden gecmek bilmeyen anormal sancilariniz olursa sakin gecer diye beklemeyinihmal etmeden doktora gidin

Her ülkenin prosedürü farklı. Bana drum aşı olma dedi ikiz gebelik olunca. Aşının etkisi değil ama ateş yapabilir bunu istemiyorum dedi. En doğru kararı drunla birlikte verirsin bence.
Cinsiyetleri öğrenen arkadaşlarında gözleri aydın olsun :)) 2 kız 2 oğlan sanırım ikizlerde :))
Teşekkürler canım
kubra_designs diye bi sayfada baktım hoşuma gitti canım almadım ama ordan almayı planlıyorum. insan korkuyor inşallah güvenilir bir yerdir.
Sağol canım ben de bakayım oraya
Kızlar bisey sorucam,benim son 5-6 haftadır vajinal kuruluk problemim var,iliski olmuyor o kadar canım acıyor ki anlatamam size, ve asla o kuruluk gitmiyor. Bunu yaşayan var mi aranizda?
Bende de var bize ilişki yasak ama bende kuruluk has safhada hissetmemek mümkün değil

Cok cici gule gule kullansın oğlusun..

Çok geçmiş olsun hem ağrısı hemde korkusu mahfetmiştir seni
Umarım iyisinizdir şuan hem bebeğin hemde sen

Kızlar tugbakugudan isimli organik hastane cıkısı kızıma da isimli tshirt siparişi verdim inşallah kalitesi güzeldir. Baska sipariş veren ya da kullanan oldu mu daha önce

Beb yaptirdim cnm 10 lu hastahane cikisi cok guzel kalitesi ben bayildim yani gule gule kullan sende :)

Kızlar detaylı ultrason sonucumuz gayet iyi çıktı herseyi normal. 18+5 de olmustum 288 gr imiş benim miniğim. Darısı size inşallah hepinizin ki temiz çıkar sonuçlarınız inşallahhhh
Maşallahh kuzuya

Çok geçmiş olsun

Valla canım işkembe niye yasak bilmiyorum ama ben şimdiye kadar 4 5 kez icmisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…