- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Orasını bilemem elbette,ama muhakkak yan etkileri olmusturSağlıklı görülebilir ama zararı daha sonra çıkar bence
Ben giydirdim kızlarıma patikli patiksiz hepsi olur canım çokta tatlı olurlar zaten patikli olanlar çok çabuk küçülüp hareketini kısıtlıyor bebeklerinKızlar, böyle tayt giydirilir mi ilk 3 ay yoksa sadece patikli mi?
Eki Görüntüle 2238126
haklısın canım.. kadın tutmayı düşünüyorum bende artık napayımValla canım görsen halının üstü 1 parmak tüy. Ben utanıyorum gelenden gidenden. Hangi birgün iş yapmayalımki arkanı dön aynı.
inceyse al kuzu yaz olacak nasıl olsa hem daha rahat olur belkiKızlar, böyle tayt giydirilir mi ilk 3 ay yoksa sadece patikli mi?
Eki Görüntüle 2238126
Canim mutlu oluyorsan sorun yok ben de sucukçuyum mesela, kim ne derse desin yerim her sabah mutlu oluyorum bunyem istiyorbenim sadece jelibongünde 3 5 atıyorum ağzıma valla yalan yok
Hamilelik öncesi de severdim çok abur cuburcu değilim ama jelibon başka
Doğduğunda bağımlı doğmadıysa çocuk, ciddi bir hasar çıkacağını sanmam...Orasını bilemem elbette,ama muhakkak yan etkileri olmustur
Aynen birbde patikli kıyafetler hep bana pijama misali geliyor :)Ben giydirdim kızlarıma patikli patiksiz hepsi olur canım çokta tatlı olurlar zaten patikli olanlar çok çabuk küçülüp hareketini kısıtlıyor bebeklerin
Her ülkenin prosedürü farklı. Bana drum aşı olma dedi ikiz gebelik olunca. Aşının etkisi değil ama ateş yapabilir bunu istemiyorum dedi. En doğru kararı drunla birlikte verirsin bence.Kizlar birsey sorucam.Herkes tetanoz oldu mu yada olacak mi doktorlariniz ne diyor.Bi arkadasim instagramdan bi sayfa yolladi.Asilarla ilgili inanilmaz olumsz seyler paylasilmis.Kesinlikle asi olmayin tarzi.Siz bu konuda neler biliyorsunuz? Yurtdisinda yasayan arkadaslar bulundugunuz ulkelerde durum nasil?
Teşekkürler canımCinsiyetleri öğrenen arkadaşlarında gözleri aydın olsun :)) 2 kız 2 oğlan sanırım ikizlerde :))
Sağol canım ben de bakayım orayakubra_designs diye bi sayfada baktım hoşuma gitti canım almadım ama ordan almayı planlıyorum. insan korkuyor inşallah güvenilir bir yerdir.
Bende de var bize ilişki yasak ama bende kuruluk has safhada hissetmemek mümkün değilKızlar bisey sorucam,benim son 5-6 haftadır vajinal kuruluk problemim var,iliski olmuyor o kadar canım acıyor ki anlatamam size, ve asla o kuruluk gitmiyor. Bunu yaşayan var mi aranizda?
Cok cici gule gule kullansın oğlusun..Günaydıınnn bu sabah 6 da uyudum. Dün oynamıyor diye ağlıyordum ya Cenab-ı Allah çok büyük akşam eşim kendince okudu etti konuştu bebekle falan ya sabaha kadar oynadı böyle bir şey olamaz :)))) bir de sabah sabah kargom geldi dün sipariş ettiğim siteden çok hızlıları ve çok uygunlari isteyen olursa siteyi söyleyebilirim .
hemde nasıl bildiğin hormon salgılıyorum daha keyifli oluyorumCanim mutlu oluyorsan sorun yok ben de sucukçuyum mesela, kim ne derse desin yerim her sabah mutlu oluyorum bunyem istiyor
Gecen hafta hicbiseyim yokken bi anda sag kasigima sanci girdi 3 saat boyunca gecmeyince gece yarisi apar topar acile gittik yapilan tetkikler sonucu apandist kanisina varildi ve acilen ameliyat oldum simdi cok sukur iyyim
Bu yuzden gecmek bilmeyen anormal sancilariniz olursa sakin gecer diye beklemeyinihmal etmeden doktora gidin
Kızlar tugbakugudan isimli organik hastane cıkısı kızıma da isimli tshirt siparişi verdim inşallah kalitesi güzeldir. Baska sipariş veren ya da kullanan oldu mu daha önce
Ay inşallah canım :) organik mi seninki deBeb yaptirdim cnm 10 lu hastahane cikisi cok guzel kalitesi ben bayildim yani gule gule kullan sende :)
Maşallahh kuzuyaKızlar detaylı ultrason sonucumuz gayet iyi çıktı herseyi normal. 18+5 de olmustum 288 gr imiş benim miniğim. Darısı size inşallah hepinizin ki temiz çıkar sonuçlarınız inşallahhhh
Çok geçmiş olsunGecen hafta hicbiseyim yokken bi anda sag kasigima sanci girdi 3 saat boyunca gecmeyince gece yarisi apar topar acile gittik yapilan tetkikler sonucu apandist kanisina varildi ve acilen ameliyat oldum simdi cok sukur iyyim
Bu yuzden gecmek bilmeyen anormal sancilariniz olursa sakin gecer diye beklemeyinihmal etmeden doktora gidin
Mümkün olduğunca dikkat etmek eniyisi, sadece hamilelikte değil her zaman aslında temiz beslenmek onemliOrasını bilemem elbette,ama muhakkak yan etkileri olmustur
Valla canım işkembe niye yasak bilmiyorum ama ben şimdiye kadar 4 5 kez icmisimdirGünaydın kızlarrr, benim de canım yasaklı olarak işkembe çorbası çekiyor ama yiyemedim
Aşı konusuda bence kişiye bağlı, ben Türkiye'de yaşıyorum ama ben kendi istediğimle olmadım. İnşallah hepimiz sorunsuz bi hamilelik ve annelik yaşarız.
Bir de kızlar bel ağrınız var mı? Çok ayakta durmamama rağmen, belime yastık koyup ayaklarımı uzatıp oturunca kalkarken çok sıkıntı yaşıyorum, normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?