2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhaba kızlar herkesler nasl?
Şimdi geçmişi okuyacağım insallah. Umarım terslik yoktur

Ben de iki iki gündür oturma pozisyonundayken ayağa kalkacağım zaman vajinada baskı hissediyorum. Bir de karnimin yan taraflarında sürekli bir gerilme var. Sanki yemek yemişim yemişim yemişim şişmişim. Hep aynı his

Kızımda böyle bir şey hatırlamıyorum. Sizlere oluyor mu?

Kizlar dün verdiğim kan sonuçlarını aldım doktor bayılman gerekirdi dedi niye dedim şekerim 45 çıkmış e e ben hiç bayilmadim ama genelde halsiz ve tembelim

Kızlllaarrr bugün cok mutlu oldum okulda ben de sizle paylasmak da istedim ,cinsiyetini sormuslardı bir kızım olacağını söylemiştim daha önce
Bugun hem en yoğun günüm hem cok yorgundum öyle iyi geldi ki bu sürpriz hic beklenmeyen birley olunca daha da mutlu etti

Eklentiler

• 552ED8F9-7A67-438C-BE71-76424798C57C.webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 125
  • 6C4901B3-1D01-4720-BC65-83F92246AAD0.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 127
merhaba devletmiydi ozelmi erkek diyen banada 16 da erkek dediler 2 Kızım var kayinvaldemler herkese söylemiş erkek diye benimkin dede yanılma olurmu tedirgin oldum hayırlısı olsun sağlıkla dogsun yavrunuz

Teşekkür ederim.
Ben yurtdisindayim, detaylı organ incelemesi için hastaneye gittim.
Ve orda bacak arasında birsey olmadığını söyledi doktor.
Açıkçası çok çok şaşırdım :) ))
His olarak hala içimde erkekmiş gibi.
10 gün sonra kendi doktorumda randevum var. Bakalım ona tekrar baktiracagim

Zaten bir oğlum var Allah bağışlarsa.
Ikincinin kız olmasına sevinirim ama hislerimin yanlış çıkmasıni bi türlü sindiremiyorum

O kadar çok erkek kıza döndü ki bende şüpheleniyorum artık ama.2 doktorda erkek dedi ve ben çok giysi aldım bile şimdiden:)

Bana ilk oğlumda da 18. Haftalarda söylenmiştu erkek olduğu.
O yüzden bunda da fazla şüpheye düşmemiştim açıkçası. Çünkü çıkıntı görünmustu ekranda. Meğer diğer ihtimal olma ihtimali de varmış

Valla bende de ayni 2-3 kez yarida biraktik

Öğrencilerin mi hazırlamış ne tatlılar ya

Selam güzel annişler ben bu hafta kendimi çok yorgun bitik hissediyorum işe nasıl gelebiliyorum şaşıyorum açıkcası parmağımı oynatcak mecalim yok öyle miskin miskin yatsam hiç kalmasam sürekli uyku hali doyamıyorum uykulara sizde de böyle olan varmı

Geçmiş olsun canim. Bende bugün merdivende ayağım kaydı iki basamak kayıp zor tutundum.ama çok korktum. Allah im hepimizin yavrusunu korusun insallah

Yaaa ne tatlııı :))

Bu sefer niye öyle oldu acaba ultrason mu eskiydi, belkide kordonu görmüştür, bende şuan detayliyi bekliyorum, benimde 1 kızım var artık bu da hangisi hayırlısı ise o olsun :)

Bence gerçektençok güzel bir süpriz, kesin ağlamışsındır birilerinin seni karşılıksız düşünmesi, mutlu etmesi o kadar anlamlı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…