- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Yapma öyle yavrun icin k3ndini tutmaya çalış. Cidden doğunca mutlu ve mutsuz bebek çok farkediyor. Herseyi hissediyor onlar artikBen dün saatlerce ağladım,durmaksızın öyle basit bisey yüzünden ki! Ama gerçekten saatlerce yavrum o saatler boyunca hiç oynamadı,sonradan oynadi ama çok az önceki günler gibi değil
Çok çok geçmiş olsun aksi bir durumda insan hakikaten anlıyor benceGecen hafta hicbiseyim yokken bi anda sag kasigima sanci girdi 3 saat boyunca gecmeyince gece yarisi apar topar acile gittik yapilan tetkikler sonucu apandist kanisina varildi ve acilen ameliyat oldum simdi cok sukur iyyim
Bu yuzden gecmek bilmeyen anormal sancilariniz olursa sakin gecer diye beklemeyinihmal etmeden doktora gidin
Çok sağol canim allah hepimizi korusun allahim.buyuk şeyler göstermesin ins hicbirimizeGeçmiş olsun canim. Bende bugün merdivende ayağım kaydı iki basamak kayıp zor tutundum.ama çok korktum. Allah im hepimizin yavrusunu korusun insallah
Evet canımm öğrencilerimm hem de ne tatlılar üstüne emzik detayı koyduracak kadar yaaÖğrencilerin mi hazırlamış ne tatlılar ya
Ağladımm hem de nasıl , zaten dondum kaldım kapıda sonra gözlerimden arka arkaya süzüldü hocam lütfen yaa foto cekincez artık mutluluktan bile ağlamayın siz hep gülün diyorlar zor zamanları hepbirlikte atlattık onlarlaBence gerçektençok güzel bir süpriz, kesin ağlamışsındırbirilerinin seni karşılıksız düşünmesi, mutlu etmesi o kadar anlamlı ki
Yok canım öğretmen arkadaslar değil öğrencilerim hazırlamıs 11.sınıflarım , arkadaş dost gibiyiz onlarlaBana öğretmen arkadaşları hazırlamış gibi geldi.
Gerçekten senin adına çok sevindim, benim de başıma gelsin isterdim. Çok güzelAğladımm hem de nasıl , zaten dondum kaldım kapıda sonra gözlerimden arka arkaya süzüldü hocam lütfen yaa foto cekincez artık mutluluktan bile ağlamayın siz hep gülün diyorlar zor zamanları hepbirlikte atlattık onlarla
Çok şükür bugune kadar hic üzülmedim taki dün eşime bir yere gidelim isim vardi halletmem gereken bana hayır deyince yüreğime kalbime öyle bir ağırlık çöktü ki aralıksız 4-5 saat agladim ve bebeğimi üzüyorum daha da ağladımYapma öyle yavrun icin k3ndini tutmaya çalış. Cidden doğunca mutlu ve mutsuz bebek çok farkediyor. Herseyi hissediyor onlar artik
Dün gece 5te oğlum yanımıza geldi orda uyumak istedi. Sabah dedim 3.5 kişi yattık yatakta diye esim diyor hayır 4 herşeyleri oluştu artik şükür
Çok çok geçmiş olsun aksi bir durumda insan hakikaten anlıyor bence
Çok sağol canim allah hepimizi korusun allahim.buyuk şeyler göstermesin ins hicbirimize
Ya çok çok güzel :) iyi insanlar iyi ki varlar,böyle güzel insanlar yetiştirdiğiniz için size teşekkür ederiz.Kızlllaarrr bugün cok mutlu oldum okulda ben de sizle paylasmak da istedim ,cinsiyetini sormuslardı bir kızım olacağını söylemiştim daha önce
Bugun hem en yoğun günüm hem cok yorgundum öyle iyi geldi ki bu sürpriz hic beklenmeyen birley olunca daha da mutlu etti
Ne güzel canım..Yok canım öğretmen arkadaslar değil öğrencilerim hazırlamıs 11.sınıflarım , arkadaş dost gibiyiz onlarla
Evet canımm öğrencilerimm hem de ne tatlılar üstüne emzik detayı koyduracak kadar yaa
Yaaa ne güzell bir mesaj cok teşekkür ederim cok duygulandımm umarım elimizden gözümüzden emeğimizden geçen her cocuk her genc insan gibi insan olur , önce insan olur sonra da güzel güzel meslekleri olur inşallah duam oYa çok çok güzel :) iyi insanlar iyi ki varlar,böyle güzel insanlar yetiştirdiğiniz için size teşekkür ederiz.
Kesinlikle öyle ama bunlarla 9 dan beri birlikteyim 10 da da bendelerdi şimdi iyice bağlandık bakalım tüm dönemle , dünyaya bin kere gelsem bu mesleği seçerim gözüm kapalıNe güzel canım..
Hepsi öyle belki ama 11 lerin enerjisi farklıbenimkilerin de hepsi 11 ve çok tatlılar
Canım teşekkür ederim Evet cok cok inceler haassas kalplerim benim aman da aman dayı oluyorlarmıs da teyze oluyorlarmıs da
Aferin onlara
Sevdirmişsin demek ki kendini canım ne mutlu
sana çok çok ince Bi davranış
Senin kızların sana öyle güzel sürprizler yapacaklarki annesi, sürpriz yapıp yapıp gülüşerek odalarına kacacaklar minnnoşllaaaarrGerçekten senin adına çok sevindim, benim de başıma gelsin isterdim. Çok güzel
Hemileligimi öğrendikten kısa bir süre sonra babam vefat etti, ona bile doğru düzgün ağlayamadım, agladigimda karnıma ağrılar giriyordu çok zordu benim icin halada öyle ama bi şekilde kendimi teselli ediyorum ve üzüntümü oteliyorum. Mümkün olduğunca dikkat etmek lazım bebekler herşeyden etkileniyorlar.Çok şükür bugune kadar hic üzülmedim taki dün eşime bir yere gidelim isim vardi halletmem gereken bana hayır deyince yüreğime kalbime öyle bir ağırlık çöktü ki aralıksız 4-5 saat agladim ve bebeğimi üzüyorum daha da ağladımama artık söz üzmicem kendimi yavrum için. Eşim gelince onuda bir güzel azarlarım valla
Allah rahmet eylesin ve emanetini bu kadar güzel koruyup tasıdığın icin sana kat kat mutluluklar versin inaşşalh.. Allahım hepinize sabırlar versinHemileligimi öğrendikten kısa bir süre sonra babam vefat etti, ona bile doğru düzgün ağlayamadım, agladigimda karnıma ağrılar giriyordu çok zordu benim icin halada öyle ama bi şekilde kendimi teselli ediyorum ve üzüntümü oteliyorum. Mümkün olduğunca dikkat etmek lazım bebekler herşeyden etkileniyorlar.
Ben aklıma sucuk gelince öğürürdüm tiksinmiştim hamile kalınca çok istedi canım yedim valla:)Bende salam sosıs yemedim ama sucuk yedim normal de sevmem gebelıkte sucuga düştüm bılınen kalıtelı markanınkini yedim hatta hala yıyorum
ay aynı valla.sevmezken yedimde yedim insallah bi zararı olmazBen aklıma sucuk gelince öğürürdüm tiksinmiştim hamile kalınca çok istedi canım yedim valla:)
Aynen canım. Kayganlaştırıcı kullanıyorum ebem kullanabilirsşjbdedi. Ama yinede acıyorKızlar bisey sorucam,benim son 5-6 haftadır vajinal kuruluk problemim var,iliski olmuyor o kadar canım acıyor ki anlatamam size, ve asla o kuruluk gitmiyor. Bunu yaşayan var mi aranizda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?