2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben aklıma sucuk gelince öğürürdüm tiksinmiştim hamile kalınca çok istedi canım yedim valla:)
Bende de tam tersi oldu sucuğu çok seven ben hamilelikte eşim sucuk aldı diye kızmıştım :) yazık adam seviyorsun diye aldım diyebildi sadece :) çok enteresan bişey

Senin kızların sana öyle güzel sürprizler yapacaklarki annesi, sürpriz yapıp yapıp gülüşerek odalarına kacacaklar minnnoşllaaaarr
Ayyy inş o günleri de görecek miyim huzur ve sevgi en büyük hazine
Arada gayet de yüzün de sen de inceciksin hayatımm, sana öyle geliyorrr

Bende dayanamadım şimdiden böyle şeyler aldım, 3-6-9 aylık:)
Çok güzeller güle güle giysin miniğin
Çok güzel ya ne kadar güzel bir sürpriz

Ben İngiltere’deyim, daha önce denk gelmedim markaya ama istersen bi’ bakabilirim..

Whooping cough denen bir aşı var bizde. İngiltere’de yani.
Tetanoz, boğmaca ve difteri karışık bir aşı bu.
16. Haftadan sonra dilediğin an yaptırabiliyorsun.

Aslında arkadaşların dediği gibi 10 yıla yakın koruma süresi var aşı olduğunuzda ama İngilterede her gebelikte yapılması öneriliyor.
+ Grip aşısı..

2,5 yıl önce oldum ben ilk gebeliğimde, olmalı mıyım diye sordum. İlk aşın evet halen seni koruyor. Ama karnındaki başka bir bebek şuan. Ve pnu korumak için bu aşıyı da olman gerekiyor dedi.
Ben korunuyorum ama bebeği de özellikle doğum sonrası için 10 yıl korumaya almak için aşı olmalıyım.

Ve oldum bu hafta başı. Bebeklere de aşı yapmama modası çıktı bu aralar malum. Kendi fikrim bence yanlış. Ama her gebe kendi karar verebiliyor sanırım bu aşıya olup olmamaya.

Ben böyle bir imkanım varken korunmaktan yanayım :)

Kızlar yasak olan şeyleri yiyip içiyo musunuz ya
Ben jelibona dayanamıyorum hafta Bi iki paket bitiriyorum
Çok faydalı değil biliyorum ama canım çok istiyo

Burda kafa çok rahat.
Her şey zehir, mühim olan doz.
Felsefe bu.
Jelibon da yiyoruuum, asitli içecek de içiyoruum..
Ama limitli işte.. :)
Alkol, sigara ve kafein dışında kısıtlama yapmıyorum pek. (Ki ilk ikisi hiç yok )

Biz bebeğini her istediğinde göremeyengillerdeniz :)))

Kuzum senelerdir tanıdığım ebeyle de konuştum dedi ki 3 dilim baklava yiyince vicdan azabı duymuyosan bundada duyma.
Ben içebilcek miyim onun derdindeyim şekerli su bile içemeyen bi insanım

Burda şekerli su vermiyorlar biliyor musun?
Sporcu içeceği olarak satılan bi içecek var. Meyveli çeşitleri oluyo.. Ondan bi’ tane alıp içiyosun.. Yüklenen şeker miktarı aynı diye sanırım onu içiriyolar..
Fanta gibi bişi tadı.. :)

Evet cnm organik set aldim yastikli hali indirimdeydi

Cinsiyeti bi belli olsa adını koycaz..
Adı belli olunca da sipariş isteyeceğiz inşallah..
Ürünlerini çok beğeniyorum ben de..
İnşallah memnun kalırsın..

Nasıl güzel görünüyorlar :) inşallah hayalindeki gibi olsun.

Burfa böyle şeyler yok. Zaten saçları topuz yapıo bikini ile doğuma girdim. Doğumdan sonra da duş alıp elbisemi giyip kahvaltı yapıp 3 saate eve döndüm :))
Hastane çantamı sadece bebeği giydirecek kadar kullandık. Müzelik çanta olmuştu ebeler bayılmıştı düzenine ama boşuna hazırlamıştım :))

Cok tesekkurler canim.yani kendine bakarken bakarsan olur kendini yormadan.sagol ilgilendigin icin.asiyla ilgilide yazdiklarim icimi rahatlatti demek ki sizin orda da yapilan bi asi.karsi olanlari duyuyorm son zamanlarda.ondan endiselenmistim

Cok tesekkurler canim.yani kendine bakarken bakarsan olur kendini yormadan.sagol ilgilendigin icin.asiyla ilgilide yazdiklarim icimi rahatlatti demek ki sizin orda da yapilan bi asi.karsi olanlari duyuyorm son zamanlarda.ondan endiselenmistim

Benim arabam Ickle bubba V3 Travel Set..
Aşırııııııı memnunum. Pek bilindik bir marka değil ama hiç görmeden netten bakıp aldım ve 2 yıldır tepe tepe kullanıyoruz. Yurtdışı seyahatler vs, uçakların bagaja davranışları malum.

Muhtemelen 2. Yi de büyütecek.. :)

Bebek arabasına bakıcam.. Aşı konusunda bizde durum bu, burda doktor bakmıyor hiç. Ama ebeler de şahsi kararlarını belirtmiyorlar asla.
Türkiye’de mesele aynı hastanede 2 doktor farklı görüşte olabiliyor. Biri şart derken öteki gereksiz ya da zararlı diyebiliyor.
Sanırım en doğrusu hamilelik takibinizi yapan doktora/ebeye güvenmek.
Çünkü sizin medikal geçmişiniz de önemli bu tarz kararlarda. En iyi onlar bilir bence :)

Bana aradığın modeli yazar mısı? Modellerine şöyle bir baktım da.. O kadar ucuz ki inanamazsın :)
Yani TL olarak 750₺ den başlıyor diyebilirim.. Kargosu nasıl olur bakmak lazım ama Yarı fiyatına falan gelir en fazla sanırım.. L lovelypregnamom

Yaaa canım benim, sen de hastahaneden çıktıktan 1-2 hafta sonra fotoğrafçı tutarsın istersen? Benim sezeryan olacağı için 2-3 günüm hastahanede geçer, gelen giden de olur diye düşünüyorum. İstanbulda hakkaten seçenek çok süs konusunda ama ben de zarifleri seviyorum. Hatta biara hiçbişi takmayıp sadece saçımı yaptırmayı düşündüm ama bebeklerin kız oldukları anlaşılsın barii dedim sonraçok canın isterse de burdan ya da aliexpressten bişi kargolatırsın kendine canım. Keyfin nasıl isterse

Son düzenleme:
Yaaa canım benim, sende hastahaneden çıktıktan 1-2 gğn sonra fotoğrafçı tutarsın istersen? Benim sezeryan olacağı için 2-3

Sağlıkla gelsin bebişler :)
Gerisi hiç bitmeyen bi heves zaten. Hep süslemek fotoğraf çekmek anı yakalamak istiyoruz ama büyüyorlar yahu çoook hızlı büyüyorlar..
Oğlumu 1 haftalıkken çektirmiştik fotolarını belki 2. De aile çekimi yaptırırız diye düşünüyoruz biz de..
Herşeyden önce isteğimiz sağlık gerisi hep telafi edilebilecek hevesler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…