Bende de tam tersi oldu sucuğu çok seven ben hamilelikte eşim sucuk aldı diye kızmıştım :) yazık adam seviyorsun diye aldım diyebildi sadece :) çok enteresan bişeyBen aklıma sucuk gelince öğürürdüm tiksinmiştim hamile kalınca çok istedi canım yedim valla:)
Ayyy inş o günleri de görecek miyimSenin kızların sana öyle güzel sürprizler yapacaklarki annesi, sürpriz yapıp yapıp gülüşerek odalarına kacacaklar minnnoşllaaaarr
Benim aldığım da bu griye çok benziyor canım.Geçen Meltem’e gittik bizde. Grinin beyazında gözüm var.
Bizim kullandığımız bir marka vardi çok iyidi ama simdi asla bulamıyoruz,baska bitane denedik o dahada acıtıyor kurutuyorAynen canım. Kayganlaştırıcı kullanıyorum ebem kullanabilirsşjbdedi. Ama yinede acıyor
Çok güzeller güle güle giysin miniğinBende dayanamadım şimdiden böyle şeyler aldım, 3-6-9 aylık:)
Çok güzel ya ne kadar güzel bir sürprizKızlllaarrr bugün cok mutlu oldum okulda ben de sizle paylasmak da istedim ,cinsiyetini sormuslardı bir kızım olacağını söylemiştim daha önce
Bugun hem en yoğun günüm hem cok yorgundum öyle iyi geldi ki bu sürpriz hic beklenmeyen birley olunca daha da mutlu etti
Herkese merhaba tum sikinti yasayan anneler bi an once sikintilarinz gecer insallh.ben dun tetanoz oldu burda herkes agrisindan bahsediyodu hakikaten de boynuma yayilan bi agri var cidden fazlaymis.Bende baska bi sorun yok.Rahim agzi olcturen arkadaslar bende olcturdum 42 mm cikti cok iyi dedi doktor.hareketleride suan normal oyle ne cok sik ne de az gibi.Bikac parca kiyafet aliyorum ara ara.Mothercare den aldim ama indirimde olanlar hep beyazdi.Sizce kullanisli olur mu beyaz renk? Birde ben genelde 3-6 ay aldim nedense. Doktor iri olcak dedigi icin sanirim.ilk defa bugun bebek arabasi ve besik baktik.Benim gozum Inglesina markada.bide mamas papas guzeldi.ikisinden biri.hani hep bastonlar kullanisli deniyor ya onlar sanki biraz daha buyuduklerinde kullanilir gibi.Benim baktiklarim sistem seklinde degil tek bebek arabasi.Ama inglesina epey yuksek 4 bin lira fiyati.Yurtdisinda yari fiyati neredeyse.birini bulabilirsem ordan alcam
Kizlar birsey sorucam.Herkes tetanoz oldu mu yada olacak mi doktorlariniz ne diyor.Bi arkadasim instagramdan bi sayfa yolladi.Asilarla ilgili inanilmaz olumsz seyler paylasilmis.Kesinlikle asi olmayin tarzi.Siz bu konuda neler biliyorsunuz? Yurtdisinda yasayan arkadaslar bulundugunuz ulkelerde durum nasil?
Kızlar yasak olan şeyleri yiyip içiyo musunuz ya
Ben jelibona dayanamıyorum hafta Bi iki paket bitiriyorum
Çok faydalı değil biliyorum ama canım çok istiyo
Alışverişini gördüm hatta yanılmıyorsam yazdımda. Güle güle kullansın oğlun. Bende aslında çok sakarım çok şey gelir başıma, ama maalesef her ülkede sistem farklı işliyor, biraz rahatlar çoğu konuda yoksa bende isterdim her randevumde bebeğimi görmeyi
Kuzum senelerdir tanıdığım ebeyle de konuştum dedi ki 3 dilim baklava yiyince vicdan azabı duymuyosan bundada duyma.
Ben içebilcek miyim onun derdindeyim şekerli su bile içemeyen bi insanım
Evet cnm organik set aldim yastikli hali indirimdeydi
Ben süslü hastahane taçlarını çok sevmiyorum, tamamen zevk meselesi tabii. Saçımı bi tarafını yandan toplayıp sadece kulağıma bir orkide takıcam, fotodaki gbi.Kızlara da taç birer orkide
.Eki Görüntüle 2238252 Eki Görüntüle 2238255
Cok tesekkurler canim.yani kendine bakarken bakarsan olur kendini yormadan.sagol ilgilendigin icin.asiyla ilgilide yazdiklarim icimi rahatlatti demek ki sizin orda da yapilan bi asi.karsi olanlari duyuyorm son zamanlarda.ondan endiselenmistimBen İngiltere’deyim, daha önce denk gelmedim markaya ama istersen bi’ bakabilirim..
Whooping cough denen bir aşı var bizde. İngiltere’de yani.
Tetanoz, boğmaca ve difteri karışık bir aşı bu.
16. Haftadan sonra dilediğin an yaptırabiliyorsun.
Aslında arkadaşların dediği gibi 10 yıla yakın koruma süresi var aşı olduğunuzda ama İngilterede her gebelikte yapılması öneriliyor.
+ Grip aşısı..
2,5 yıl önce oldum ben ilk gebeliğimde, olmalı mıyım diye sordum. İlk aşın evet halen seni koruyor. Ama karnındaki başka bir bebek şuan. Ve pnu korumak için bu aşıyı da olman gerekiyor dedi.
Ben korunuyorum ama bebeği de özellikle doğum sonrası için 10 yıl korumaya almak için aşı olmalıyım.
Ve oldum bu hafta başı. Bebeklere de aşı yapmama modası çıktı bu aralar malum. Kendi fikrim bence yanlış. Ama her gebe kendi karar verebiliyor sanırım bu aşıya olup olmamaya.
Ben böyle bir imkanım varken korunmaktan yanayım :)
Cok tesekkurler canim.yani kendine bakarken bakarsan olur kendini yormadan.sagol ilgilendigin icin.asiyla ilgilide yazdiklarim icimi rahatlatti demek ki sizin orda da yapilan bi asi.karsi olanlari duyuyorm son zamanlarda.ondan endiselenmistim
Yaaa canım benim, sen de hastahaneden çıktıktan 1-2 hafta sonra fotoğrafçı tutarsın istersen? Benim sezeryan olacağı için 2-3 günüm hastahanede geçer, gelen giden de olur diye düşünüyorum. İstanbulda hakkaten seçenek çok süs konusunda ama ben de zarifleri seviyorum. Hatta biara hiçbişi takmayıp sadece saçımı yaptırmayı düşündüm ama bebeklerin kız oldukları anlaşılsın barii dedim sonraCinsiyeti bi belli olsa adını koycaz..
Adı belli olunca da sipariş isteyeceğiz inşallah..
Ürünlerini çok beğeniyorum ben de..
İnşallah memnun kalırsın..
Nasıl güzel görünüyorlar :) inşallah hayalindeki gibi olsun.
Burfa böyle şeyler yok. Zaten saçları topuz yapıo bikini ile doğuma girdim. Doğumdan sonra da duş alıp elbisemi giyip kahvaltı yapıp 3 saate eve döndüm :))
Hastane çantamı sadece bebeği giydirecek kadar kullandık. Müzelik çanta olmuştu ebeler bayılmıştı düzenine ama boşuna hazırlamıştım :))
Aynen valla. Eşim belki özel klinikte gider görürüz dedi ama 170 dolar çok vermem,onunla bir ihtiyacını alırım oğlumunBiz bebeğini her istediğinde göremeyengillerdeniz :)))
Yaaa canım benim, sende hastahaneden çıktıktan 1-2 gğn sonra fotoğrafçı tutarsın istersen? Benim sezeryan olacağı için 2-3
Burda da 50 pounddan başlıyor fiyatlar. Çoook da pahalı değil ama yetmeyecek o görüşler biliyorum. O yüzden sabır sabır sabır :)Aynen valla. Eşim belki özel klinikte gider görürüz dedi ama 170 dolar çok vermem,onunla bir ihtiyacını alırım oğlumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?