2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Burda da 50 pounddan başlıyor fiyatlar. Çoook da pahalı değil ama yetmeyecek o görüşler biliyorum. O yüzden sabır sabır sabır :)
Yani elbette yetmeyecek hep isticem ben biliyorum kendimi. Evet 50 pound,170 dolar ödenebilir bir miktar ama onunla daha faydalı şeyler yapılabilir bence

Bence aile çekimi süper olur hatta oğlun kardeşini kucağına almışken falan. Önemli olan karenin içindekiler ve o doğal an. Önce sağlıkla gelsinler inşallah

Gerçekten çok hoş bı surpriz

Canım sakatat yasak ya o yüzden, Ama ben de düdüklü de bol kaynatıp yapacağım dayanamıyorum artık
Benim doktorum kokoreci yasakladı sadece. Hatta diğer sakatatlar için güvendiğin yerlerde yemekten sakın çekinme çok faydalı bile dedi :) Amaannn valla ben anlamadım bu işi zaten :))

Günaydın anneler... ne ara yolu yarıladık demi yaama bu bütün testler bitip sadece rutin kontrollere kalınca vakit geçmek bilmiyor...martın ilk haftası için randevu alicam özel muayenehanesi olan bir kadın doğumcu vardı meğer adamın kaç çeşit sertifikasi varmış ayrıntılı bile bakıyor...oğlumda özel tip merkezleri aramistimdevir değişmiş 5 yılda.. 150 tl'mis hem de

Günaydın anneler Güzel hanımlar ben kıyafet dışında hiçbir şey almadım daha. Sanırım yarın e bebekte tekstille alakalı indirim varmış. Bana olmazsa olmaz bir liste konusunda yardımcı olabilir misiniz? Annem vefat etti, kayınvalidem pek ilgili değil. Diğer tecrübeli anneleri de sıkmak istemiyorum. İlk etapta mutlaka almam gereken şeyleri de toparlayamadım bir türlü. Yardımlarınızı bekliyorum

Valla kese göründü müsü ikili testi cinsiyeti derken yarıladık gitti:))

Ben tecrübeli değilim ama ilk bence hastane çıkışı seti yada yeni doğan kıyafetleri sonra 0.3 aylık kıyafet sonra 6 aylık kıyafet:) uzun kol zıbın kısa kol zıbını giydirebilceğimizi sanmıyorum iç zıbın eldiven şapka

Kızlar ben alışverişi en son yapacagim sanırım
Şimdiden alırsam unuturum ne alacagimi
Ama çok çok beğendiğim şeyi almıştım birde teyzeleri sağolsun almışlar

10'lu bir hastane çıkışı aldım. Biraz abartmış olabilirim ama 0-3 ve 3-6 ay 15'e yakın, kısa ve uzun kollu zıbın aldım. İç zıbın ne bilmiyorum :) Genelde zıbınlar şapkalı 6-7 tane var. Eldiven alayım tamamdır. Teşekkür ederim canım

Giyim olarak bunlar yeterli canım....küveti banyo havlusu vs aldın mı emzik ne olur ne olmaz biberon müslin battaniye alt açmalık ve çorap gerekli bebeğe tabii atesolcer ve oda için termometre, tırnak makası..şimdilik aklıma gelenler bunlar ilk etapta

İnan bunların hiçbirini almadım daha Bu ateş ölçer için lazerli alına tutulanlar mı kullanışlı oluyor acaba? Bir de bebefonu kameralı mı yoksa sadece sesli olanlardan mı tercih edeceksiniz? Teşekkür ederim yanıt için

Alına tutulanlardan aldık biz eğer öyle alacaksanız iyi bir markadan araştırıp alın isterseniz hepsi doğru ölçmüyormuş çünkü Bebek telsizini de weewelin dijital göstergeli olanını tercih ettik sesini duymak yeterli olacaktır çünkü
Önüne takmak için bol bol önlük edinin mutlaka çok lazım oluyor. Göğüs pompası , şapka, uzun kollu tulum ,ince kalın yelekler,ağız mendili şimdilik bunlar geldi aklıma

En güzeli arada kaçamak iyi oluyo ama sonradan yalan yok vicdan azabı duyuyorum canım çok faydalı bişey değil paketli gıda sonuçta

ay ne güzel bazı arkadaşlara da o tarz şeyler vermişler hastaneden hastaneye değişiyo sanırım canımm ya

Günaydın sinirim tepemde çünkü evrakları yetiştiremedikleri için bugün işe gelmek zorunda kaldım oturup evrak gelmesini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…