Teşekkür ederimAlına tutulanlardan aldık biz eğer öyle alacaksanız iyi bir markadan araştırıp alın isterseniz hepsi doğru ölçmüyormuş çünkü Bebek telsizini de weewelin dijital göstergeli olanını tercih ettik sesini duymak yeterli olacaktır çünkü
Önüne takmak için bol bol önlük edinin mutlaka çok lazım oluyor. Göğüs pompası , şapka, uzun kollu tulum ,ince kalın yelekler,ağız mendili şimdilik bunlar geldi aklıma
İlk başta o düşüncedeydik bizde ama indirimleri görünce uygun indirimlerde almak daha iyi olacak galiba diyip almalara başladık Baya kıyafet almışsınız zaten birkaç şapka çorap va alınca yeterli olur sanki Zaten Doğumdan sonra da bol bol kıyafet gelecektir hediyeTeşekkür ederimBebek için ayırdığımız belli bir bütçe var. Biz karı koca biraz fazla planlı olduğumuzdan her şeyi bir kerede alma taraftarıydık fakat ben biraz paniklemeye başladım açıkçası :)
Evet kıyafetleri tamam gibi ama diğer lazım olan hiçbir şeyi yok henüz :) arabasından, küvetine, emziğinden, tarağına o kadar eksik çok kiİlk başta o düşüncedeydik bizde ama indirimleri görünce uygun indirimlerde almak daha iyi olacak galiba diyip almalara başladık Baya kıyafet almışsınız zaten birkaç şapka çorap va alınca yeterli olur sanki Zaten Doğumdan sonra da bol bol kıyafet gelecektir hediye
Bende de küveti emziği biberonu tarağı göğüs pompası süt torbası ve kangurusu eksik.birde doğum için gecelik falan almak lazımEvet kıyafetleri tamam gibi ama diğer lazım olan hiçbir şeyi yok henüz :) arabasından, küvetine, emziğinden, tarağına o kadar eksik çok ki( Neyse ben yarın sağlam bir alışverişe çıkayım içim rahat etsin biraz :)
Canım tatlı yemem ben ama günde 3 ara öğün yaparım meyve ceviz yerimAy o ne öyle? Hiç tatlı yemiyor musun ? Valla dikkat et bı an dusuverirsin bı yerde.
Allahtan daha vakit var. Yoksa liste her geçen gün büyüyor :)Bende de küveti emziği biberonu tarağı göğüs pompası süt torbası ve kangurusu eksik.birde doğum için gecelik falan almak lazım
Yaa sen süpersinBen kendi listemi atiyim canim. Hepsi mutlak gerekli olmayabilir, ben kendimce bir liste yaptim cnm
Eki Görüntüle 2238478 Eki Görüntüle 2238477
Zaten bi 500 gr daha almışım, valla az kilo alanları gördükçe bulimia olurum haberiniz olsun :))Kızlar 1. Sayfadaki tabloya her ay güncel kilomuzuda eklesekmi başlangıç yanina ne dersiniz
Zaten bi 500 gr daha almışım, valla az kilo alanları gördükçe bulimia olurum haberiniz olsun :))
Orda fazlaliklar var sana gore benim ikiz diye:) ya da belki adet fazladir/gereksizdir vs. sen kendine gore elersin cnmYaa sen süpersinÇok teşekkür ederim :)
Canom modeli Trilogy diye bir model.sahiden ucuz mu o kadar.burda o kadar pahali ki.Bana aradığın modeli yazar mısı? Modellerine şöyle bir baktım da.. O kadar ucuz ki inanamazsın :)
Yani TL olarak 750₺ den başlıyor diyebilirim.. Kargosu nasıl olur bakmak lazım ama Yarı fiyatına falan gelir en fazla sanırım.. L lovelypregnamom
Tekrar teşekkür ederim. Markalarını da yazmışsın yanına araştırmamda çok faydası olurOrda fazlaliklar var sana gore benim ikiz diye:) ya da belki adet fazladir/gereksizdir vs. sen kendine gore elersin cnmbirtek body falan yazmadim onlari aldim diye o kadar cnm
Ben de 11 kilo aldim, gorenler 11 kilo aldigimi hic anlamiyor ama kilo aldigimi anliyor tabii:) kafaya takmamaya calisiyorum ama en az kiloyu son 2,5 haftda aldim dikkat edince. Irade meselesi su dogumu atlatim, o zaman kilolar korksunlr benden. Yoksa cocukarima eski fotolarimi gosterip, eskiden boyleydim demek istemiyorum :))) az kiloyla saglikli cocuk doguran da cok, doktor bilir dogrusunu canim.Cidden işin bi de o yanı var,
Kilo almak isteyen alamıyorum diye, çok kilo alan nasıl vercem diye strese girer mi ki
Ben hala -4 kilo ile devam ediyorum..
Aman allahım nasıl kıskandım seni anlatamam şu an :)) Ben 59 kiloyla hamile kaldım şu an 64,5 kiloyum. Allahtan boyum uzun daha anlaşılmıyor hamile olduğum falan. Bir de tüm kilo kalça ve bacaklarıma gitti. Üstüm hala incecikCidden işin bi de o yanı var,
Kilo almak isteyen alamıyorum diye, çok kilo alan nasıl vercem diye strese girer mi ki
Ben hala -4 kilo ile devam ediyorum..
Ben de 11 kilo aldim, gorenler 11 kilo aldigimi hic anlamiyor ama kilo aldigimi anliyor tabii:) kafaya takmamaya calisiyorum ama en az kiloyu son 2,5 haftda aldim dikkat edince. Irade meselesi su dogumu atlatim, o zaman kilolar korksunlr benden. Yoksa cocukarima eski fotolarimi gosterip, eskiden boyleydim demek istemiyorum :))) az kiloyla saglikli cocuk doguran da cok, doktor bilir dogrusunu canim.
Bebefona gerek duymamıştım ben oğlumda hiç almadım bunda da almayı düşünmüyorum ona bisey diyemeyeceğim ama ateş ölçer kesinlikle kızılötesi olmalı çünkü çocuk o hasta haliyle vücudunun orasına burasına bisey sokup bekleyebilecek durumda olmuyor...İnan bunların hiçbirini almadım dahaBu ateş ölçer için lazerli alına tutulanlar mı kullanışlı oluyor acaba? Bir de bebefonu kameralı mı yoksa sadece sesli olanlardan mı tercih edeceksiniz? Teşekkür ederim yanıt için
İnan bunların hiçbirini almadım dahaBu ateş ölçer için lazerli alına tutulanlar mı kullanışlı oluyor acaba? Bir de bebefonu kameralı mı yoksa sadece sesli olanlardan mı tercih edeceksiniz? Teşekkür ederim yanıt için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?