2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Teşekkür ederim Bebek için ayırdığımız belli bir bütçe var. Biz karı koca biraz fazla planlı olduğumuzdan her şeyi bir kerede alma taraftarıydık fakat ben biraz paniklemeye başladım açıkçası :)

İlk başta o düşüncedeydik bizde ama indirimleri görünce uygun indirimlerde almak daha iyi olacak galiba diyip almalara başladık Baya kıyafet almışsınız zaten birkaç şapka çorap va alınca yeterli olur sanki Zaten Doğumdan sonra da bol bol kıyafet gelecektir hediye

Evet kıyafetleri tamam gibi ama diğer lazım olan hiçbir şeyi yok henüz :) arabasından, küvetine, emziğinden, tarağına o kadar eksik çok ki ( Neyse ben yarın sağlam bir alışverişe çıkayım içim rahat etsin biraz :)

Bende de küveti emziği biberonu tarağı göğüs pompası süt torbası ve kangurusu eksik.birde doğum için gecelik falan almak lazım

Ay o ne öyle? Hiç tatlı yemiyor musun ? Valla dikkat et bı an dusuverirsin bı yerde.
Canım tatlı yemem ben ama günde 3 ara öğün yaparım meyve ceviz yerim çok kafaya taktım valla acaba hamilelikte hep mi böyleydi hep halsiz uykuluyum hiç iş goremiyom. Hamilelik oncesi çok iyi hep şekerim insulinim

Zaten bi 500 gr daha almışım, valla az kilo alanları gördükçe bulimia olurum haberiniz olsun :))

Cidden işin bi de o yanı var,
Kilo almak isteyen alamıyorum diye, çok kilo alan nasıl vercem diye strese girer mi ki

Ben hala -4 kilo ile devam ediyorum..

Canom modeli Trilogy diye bir model.sahiden ucuz mu o kadar.burda o kadar pahali ki.

Kilo almak isteyen alamıyorum diye, çok kilo alan nasıl vercem diye strese girer mi ki

Ben de 11 kilo aldim, gorenler 11 kilo aldigimi hic anlamiyor ama kilo aldigimi anliyor tabii:) kafaya takmamaya calisiyorum ama en az kiloyu son 2,5 haftda aldim dikkat edince. Irade meselesi su dogumu atlatim, o zaman kilolar korksunlr benden. Yoksa cocukarima eski fotolarimi gosterip, eskiden boyleydim demek istemiyorum :))) az kiloyla saglikli cocuk doguran da cok, doktor bilir dogrusunu canim.

Aman allahım nasıl kıskandım seni anlatamam şu an :)) Ben 59 kiloyla hamile kaldım şu an 64,5 kiloyum. Allahtan boyum uzun daha anlaşılmıyor hamile olduğum falan. Bir de tüm kilo kalça ve bacaklarıma gitti. Üstüm hala incecik

Kızlar ne güzsl şeyler düşünmüşsünüz, almışsınız, sağlıkla giysin kuzucuklar. Ben 30 olana kadar hiçbirşey almayacağım. Gecen gebeliğimden kalma bebek bakım çantam, perde, abajur, lamba ve birkaç kıyafet var. Herşey internetle 2-3 güne geliyor. Kısmet olursa doğumu yurtdışında planlıyorum, ayrıntılı için gittiğimde perinatologa danışıp o ne derse onu yapacağım. Gittiğimiz ülkede bavulda çocukla ilgili birşey görürlersem sıkıntı yaşarım diye orda alışveriş yapmayı planlıyorum bakalım.
Aslında bende çok istiyorum hastane çekimi ve süslenmek ama belki yalnız olucam belki eşimle gelenim gidenim olmaz. Geçen senede böyle planlamıştık gitmeye 2 hafta kala doğurdum bakalım bu çocupumda ne olacak

Cnm vucudun odem felanmi tuttu acaba ikizmi hamilesin ?

Bebefona gerek duymamıştım ben oğlumda hiç almadım bunda da almayı düşünmüyorum ona bisey diyemeyeceğim ama ateş ölçer kesinlikle kızılötesi olmalı çünkü çocuk o hasta haliyle vücudunun orasına burasına bisey sokup bekleyebilecek durumda olmuyor...

Ve tabiii ağız mendili en az 12 tane almıştım oğlumda kış bebeği ve çok kusan bir bebekti ağız mendili yetişmiyordu zaten onu yıkayacak vakit bulamamak da ayrı dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…