2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

E bebekten hastane çıkışı.Iki citcitli badi 1 ince yelek 2 patikli alt büyük oglusuma birde araba aldım 103 tl ödedim.Bence çok güzel fiyatlar.Mutlaka gidip bakın mağaza varsa yakınınızda.

Ortak cevap olsun..
Şuan -4 kilodayım.. Ama ilk gebeliğime 53 ile başlayıp 83 ile doğuma gittim.. üstelik boyum 160 :)

6 aylıkken doğum yakın sanıyorlardı.. daha 3 ay var deyince o zaman ikiz herhalde diyorlardı. Ama iç karnım dardı suyum çoktu. Ve ben çooook acaip besleniyodum. Muz tahin pekmez peynir yumurta her gün yiyodum vs..
Kilo inanın gidiyo.. 25 kilo verip bıraktım ben de azcık kilo kalsın istedim.
Şimdi ne yapsam almıyorum.
Acaip bi iş :)

Benim etrafimda da var cnm 25-35 kilo arasi alan, suan incecikler. Ayni sekilde aldigi kiloyla da duran. Kendi adima “isteyince”kolay da veren biriyim, o yuzden napalim yani psikolojimiz suan daha onemli.. :)

Benim etrafimda da var cnm 25-35 kilo arasi alan, suan incecikler. Ayni sekilde aldigi kiloyla da duran. Kendi adima “isteyince”kolay da veren biriyim, o yuzden napalim yani psikolojimiz suan daha onemli.. :)

Aynen öyle.. Tamamen tadını çıkar hamileliğin. Hem iki tane evlat var senin içinde daha relax daha eğlenceli bi durum bence :) Maşallah kuzulara

Kizlar ikili tarama testi sonucum doktor bakmadi henüz.Anlayanlar yorum yapabilirmi lütfen çok merak ediyorum yaştan dolayi 36 yasindayim sizce bu sonuca göre amniyosentez istermi doktr

Eklentiler

• 20190223_150921.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 67
Kizlar ikili tarama testi sonucum doktor bakmadi henüz.Anlayanlar yorum yapabilirmi lütfen çok merak ediyorum yaştan dolayi 36 yasindayim sizce bu sonuca göre amniyosentez istermi doktr
Benim yaş riskim 256 doğumda 1 çıkmıştı yinede amniyosentez istemedi. Bence değerler iyi

Devlet hastaneleri 12. Haftadan sonra polikliniğe gebe kabul ediyorlar mı yoksa sen zaten baştan bize basvurmayıp deyip seni sallıyorlarmı? Özele ayda 1000küsür veriyorum iğnelerimde 2000 civarı bari daha az özele giderim aynı şeye bakıyor zaten

Ben devlette ilk kez gitmiştim 15 haftada. Hicbirsey demediler kontrolumu yaptı doktor Mart ortasında da detaylı için gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…