Günaydın anneler Güzel hanımlar ben kıyafet dışında hiçbir şey almadım daha. Sanırım yarın e bebekte tekstille alakalı indirim varmış. Bana olmazsa olmaz bir liste konusunda yardımcı olabilir misiniz? Annem vefat etti, kayınvalidem pek ilgili değil. Diğer tecrübeli anneleri de sıkmak istemiyorum. İlk etapta mutlaka almam gereken şeyleri de toparlayamadım bir türlü. Yardımlarınızı bekliyorum
E bebekten hastane çıkışı.Iki citcitli badi 1 ince yelek 2 patikli alt büyük oglusuma birde araba aldım 103 tl ödedim.Bence çok güzel fiyatlar.Mutlaka gidip bakın mağaza varsa yakınınızda.
Ben de 11 kilo aldim, gorenler 11 kilo aldigimi hic anlamiyor ama kilo aldigimi anliyor tabii:) kafaya takmamaya calisiyorum ama en az kiloyu son 2,5 haftda aldim dikkat edince. Irade meselesi su dogumu atlatim, o zaman kilolar korksunlr benden. Yoksa cocukarima eski fotolarimi gosterip, eskiden boyleydim demek istemiyorum :))) az kiloyla saglikli cocuk doguran da cok, doktor bilir dogrusunu canim.
Aman allahım nasıl kıskandım seni anlatamam şu an :)) Ben 59 kiloyla hamile kaldım şu an 64,5 kiloyum. Allahtan boyum uzun daha anlaşılmıyor hamile olduğum falan. Bir de tüm kilo kalça ve bacaklarıma gitti. Üstüm hala incecik
Ortak cevap olsun..
Şuan -4 kilodayım.. Ama ilk gebeliğime 53 ile başlayıp 83 ile doğuma gittim.. üstelik boyum 160 :)
6 aylıkken doğum yakın sanıyorlardı.. daha 3 ay var deyince o zaman ikiz herhalde diyorlardı. Ama iç karnım dardı suyum çoktu. Ve ben çooook acaip besleniyodum. Muz tahin pekmez peynir yumurta her gün yiyodum vs..
Kilo inanın gidiyo.. 25 kilo verip bıraktım ben de azcık kilo kalsın istedim.
Şimdi ne yapsam almıyorum.
Acaip bi iş :)
Ortak cevap olsun..
Şuan -4 kilodayım.. Ama ilk gebeliğime 53 ile başlayıp 83 ile doğuma gittim.. üstelik boyum 160 :)
6 aylıkken doğum yakın sanıyorlardı.. daha 3 ay var deyince o zaman ikiz herhalde diyorlardı. Ama iç karnım dardı suyum çoktu. Ve ben çooook acaip besleniyodum. Muz tahin pekmez peynir yumurta her gün yiyodum vs..
Kilo inanın gidiyo.. 25 kilo verip bıraktım ben de azcık kilo kalsın istedim.
Şimdi ne yapsam almıyorum.
Acaip bi iş :)
Benim etrafimda da var cnm 25-35 kilo arasi alan, suan incecikler. Ayni sekilde aldigi kiloyla da duran. Kendi adima “isteyince”kolay da veren biriyim, o yuzden napalim yani psikolojimiz suan daha onemli.. :)
Benim etrafimda da var cnm 25-35 kilo arasi alan, suan incecikler. Ayni sekilde aldigi kiloyla da duran. Kendi adima “isteyince”kolay da veren biriyim, o yuzden napalim yani psikolojimiz suan daha onemli.. :)
Kizlar ikili tarama testi sonucum doktor bakmadi henüz.Anlayanlar yorum yapabilirmi lütfen çok merak ediyorum yaştan dolayi 36 yasindayim sizce bu sonuca göre amniyosentez istermi doktr
Kizlar ikili tarama testi sonucum doktor bakmadi henüz.Anlayanlar yorum yapabilirmi lütfen çok merak ediyorum yaştan dolayi 36 yasindayim sizce bu sonuca göre amniyosentez istermi doktr
Devlet hastaneleri 12. Haftadan sonra polikliniğe gebe kabul ediyorlar mı yoksa sen zaten baştan bize basvurmayıp deyip seni sallıyorlarmı? Özele ayda 1000küsür veriyorum iğnelerimde 2000 civarı bari daha az özele giderim aynı şeye bakıyor zaten
Devlet hastaneleri 12. Haftadan sonra polikliniğe gebe kabul ediyorlar mı yoksa sen zaten baştan bize basvurmayıp deyip seni sallıyorlarmı? Özele ayda 1000küsür veriyorum iğnelerimde 2000 civarı bari daha az özele giderim aynı şeye bakıyor zaten