Birde cennet anaların ayakları altında diye sanki bunları çekmek zorundayız bizde öyle ev arkadaşıyız o para ve dışarı işlerini halleden ben evBende kendi düşüncemi söylesem hep tartışma çıkıyor artık sessiz kalmaya tartışmamak için susmaya başladım ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorumçocuk olunca tam bir aile olacağımızı sanmıştım ama olmadı sanırım
Genel olarak erkekler çok düşünceli değiller biraz yardım etsede hemen dediğin gibi yoruldum uykum var deyip kenara çekiliyorlar gün içinde kadınların yaptığı işleri yapsalar yığılıp kalırlar bence biz kadınlar çok güçlüyüz aslındaOnlar bize böyle davrandıkça kızgınlık ve kırgınlıklarımız artıyorböyle soğumamıza sebep oluyor bizde karı kocadan çok ev arkadaşı gibiyiz son zamanlarda
Canım benim bebeğimin de boynu pişikti geçirmeye çalışıyordum kuruluyorum kremliyorum mustela işe yaramadı hametan sürdüm falan geçti sanıyordum 2 gündür. Bugün banyo yaptırırken bir baktım ki kıpkırmızı azıcık kanamış bile aklım çıktı yaCanım 1 kere kortizonlu krem kullanman gerekiyor sadece 1 kere de geçiyor alerjik bebek olduğu için oluyor diyetine dikkat ediyormusun canım kullanacağın krem hipokort çok çok az incecik sürersen bir kerede geçirir feys te grupta tek seferlik kullanıyorlar doktoruna danış yazsın istersen kendin kafana göre almak istemezsen
Aynen bende öyle söylüyorum beni yoran bir bebek oldu bu alerji konusunda bari iştahlı olsunda yedi yemedi diye üzmesin o konuda kafamız rahat olsunSagol canim menu icin de cok tesekkur ederim.
Ben de tam 6 ayi doldurunca 2 hafta sonra başlayacağım. Cok hevesli gorunuyor insaallah ne bulsa yiyen cocuklarda olur da şansımız oradan bari güler
Malesef canim alerjik bebeklerde artıyor hemen iyileşmiyor sulanıyor kuruyor egzemalasıyor yani kulak arkalarında da kabuklanma oluyorsa diyeti bıraktığın için olduğu kesindir banyo yaptırırken kulağının arkasına şöyle bi dokun belli oluyor ıslak elle kuruluk ama ciddi egzema olmuyorsa artmıyorsa katı diyet yapmayın diyor doktor fırınlanmış şeylerin içinde yiyin diyor mesela kekin pogacanin felanCanım benim bebeğimin de boynu pişikti geçirmeye çalışıyordum kuruluyorum kremliyorum mustela işe yaramadı hametan sürdüm falan geçti sanıyordum 2 gündür. Bugün banyo yaptırırken bir baktım ki kıpkırmızı azıcık kanamış bile aklım çıktı yaalerjik bebeklerde mi oluyor pişik genellikle ben diyeti bırakmıştım baya zaman oldu
O yüzden baya yazdim burdan ben tatlı tatlı meyveleri yiyince sebzeleri yemezler önce sebzeler diye listeyi sana da atayım fikir olsun ama sen çok acele ediyorsun sakin olBen tıkandım valla ne tatdiracagim bilmiyorum.mesela balkabagini buharda hasladim catalla ezip verdim hic sevmedi ilk kaş. Cikardi sonrada sgzini acmadi.böyle yapmicakmiyiz yanlismi yapiyorum ben.meyveleri yiyor ama sebzeleri yediremiyorum.ilk sebzeyle baslamadigima cok pismanim
Benim bebeğimin boynunda da oldu o kızarıklık, geçer diye bekledim, evde hametan sürdüm, banyo sonrası kuru kalmasına dikkat ettim yok geçmedi, geçer gibi oluyo geri geliyo, artık sağlık ocağına götürdük, doktor ten tene temastan oluyo, gıdısı olan bebeklerde olurmuş bide bizimkinin boynu da kısa sürekli kapalı o kısım, doktor kortizonlu krem verdi hemen geçti, bi tekrarlıcak gibi oldu, bi kere daha krem sürdüm, bi daha tekrarlamadı, belki sizinkide böyle birşeydir, alerji değildirCanım benim bebeğimin de boynu pişikti geçirmeye çalışıyordum kuruluyorum kremliyorum mustela işe yaramadı hametan sürdüm falan geçti sanıyordum 2 gündür. Bugün banyo yaptırırken bir baktım ki kıpkırmızı azıcık kanamış bile aklım çıktı yaalerjik bebeklerde mi oluyor pişik genellikle ben diyeti bırakmıştım baya zaman oldu
Çok geçmiş olsun cnm inşallah tez zamanda atlatırkızlar merhaba
Annem covid pozitif benm ve bebegn teması vardı ben test yaptırdım negatif eşim negatif
Oglumda ateş burun göz akıntı öksürük tıkanıklık ishal
Test yapıldı o pozitif çıktı
Evetya listeyi banada atarmisin cok tesekur ederimO yüzden baya yazdim burdan ben tatlı tatlı meyveleri yiyince sebzeleri yemezler önce sebzeler diye listeyi sana da atayım fikir olsun ama sen çok acele ediyorsun sakin ol
Bende dediğin gibi buharda haşladım geçen hafta bu hafta soğanı domatesi zeytinyaginda az soteleyip kabak yemeği yapmak var
Dün hipp 5 tahilli yi elma suyuyla yaptım verdim glüten duyarlılığı var mı göreyim diye onu da geçtik atlattık şükür
Gecmiş olsun benim bebeginde boynunda degilde ensedeki sac diplerinde kızarıklik var o da ustune yattıgi terledigi icin oluyordur diye dusunuyorum hep var cünkü dr a soracaktim gidince unutmusum birdaki kontrolde sorcamBenim bebeğimin boynunda da oldu o kızarıklık, geçer diye bekledim, evde hametan sürdüm, banyo sonrası kuru kalmasına dikkat ettim yok geçmedi, geçer gibi oluyo geri geliyo, artık sağlık ocağına götürdük, doktor ten tene temastan oluyo, gıdısı olan bebeklerde olurmuş bide bizimkinin boynu da kısa sürekli kapalı o kısım, doktor kortizonlu krem verdi hemen geçti, bi tekrarlıcak gibi oldu, bi kere daha krem sürdüm, bi daha tekrarlamadı, belki sizinkide böyle birşeydir, alerji değildir
Oluyor evet hiç terleyen biri değilimdir ama doğumdan sonra ilk başlar su gibi terliyordum o lohusa teriydi de şimdi de o kadar olmasa da terliyorum hormonal mi acaba ensem felan ıslanıyor kilom felan da yok haniKızlar gece terlemesi yaşayan var mı
Benimde oluyor gece emzirmeye kalktığında üst değiştiriyorum terleyip hasta olmaktan korkuyorumOluyor evet hiç terleyen biri değilimdir ama doğumdan sonra ilk başlar su gibi terliyordum o lohusa teriydi de şimdi de o kadar olmasa da terliyorum hormonal mi acaba ensem felan ıslanıyor kilom felan da yok hani
Benim kızım.kucagimda ,destekli oturma minderinde oturuyor. 2 3 gündür de 5 10 sn lik kendi kendine oturabiliyor.Bebeklerinizin oturma durumları nasıl?
Biz de büyük kızımdan kalma var. E bebekten basit birşey almıştım. Bence yeterliKızlar yürüteç almaya uzun uzun düşündükten sonra karar verdim ne almalıyım yenilerde alipda memnun olan varmı markası nedir ?
Sagol canım atlatıyoruz bebek iyi cok şükür benim ağrılarım var
Cnm sen başladı mı ek gidayaSagol canım atlatıyoruz bebek iyi cok şükür benim ağrılarım var
ugurbocuuu yeşil fasulyeyi soğanı vs nasıl pişiriyosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?