2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Birde cennet anaların ayakları altında diye sanki bunları çekmek zorundayız bizde öyle ev arkadaşıyız o para ve dışarı işlerini halleden ben ev

Canım benim bebeğimin de boynu pişikti geçirmeye çalışıyordum kuruluyorum kremliyorum mustela işe yaramadı hametan sürdüm falan geçti sanıyordum 2 gündür. Bugün banyo yaptırırken bir baktım ki kıpkırmızı azıcık kanamış bile aklım çıktı ya alerjik bebeklerde mi oluyor pişik genellikle ben diyeti bırakmıştım baya zaman oldu

Sagol canim menu icin de cok tesekkur ederim.
Ben de tam 6 ayi doldurunca 2 hafta sonra başlayacağım. Cok hevesli gorunuyor insaallah ne bulsa yiyen cocuklarda olur da şansımız oradan bari güler
Aynen bende öyle söylüyorum beni yoran bir bebek oldu bu alerji konusunda bari iştahlı olsunda yedi yemedi diye üzmesin o konuda kafamız rahat olsun

Malesef canim alerjik bebeklerde artıyor hemen iyileşmiyor sulanıyor kuruyor egzemalasıyor yani kulak arkalarında da kabuklanma oluyorsa diyeti bıraktığın için olduğu kesindir banyo yaptırırken kulağının arkasına şöyle bi dokun belli oluyor ıslak elle kuruluk ama ciddi egzema olmuyorsa artmıyorsa katı diyet yapmayın diyor doktor fırınlanmış şeylerin içinde yiyin diyor mesela kekin pogacanin felan

O yüzden baya yazdim burdan ben tatlı tatlı meyveleri yiyince sebzeleri yemezler önce sebzeler diye listeyi sana da atayım fikir olsun ama sen çok acele ediyorsun sakin ol
Bende dediğin gibi buharda haşladım geçen hafta bu hafta soğanı domatesi zeytinyaginda az soteleyip kabak yemeği yapmak var
Dün hipp 5 tahilli yi elma suyuyla yaptım verdim glüten duyarlılığı var mı göreyim diye onu da geçtik atlattık şükür

Benim bebeğimin boynunda da oldu o kızarıklık, geçer diye bekledim, evde hametan sürdüm, banyo sonrası kuru kalmasına dikkat ettim yok geçmedi, geçer gibi oluyo geri geliyo, artık sağlık ocağına götürdük, doktor ten tene temastan oluyo, gıdısı olan bebeklerde olurmuş bide bizimkinin boynu da kısa sürekli kapalı o kısım, doktor kortizonlu krem verdi hemen geçti, bi tekrarlıcak gibi oldu, bi kere daha krem sürdüm, bi daha tekrarlamadı, belki sizinkide böyle birşeydir, alerji değildir

kızlar merhaba
Annem covid pozitif benm ve bebegn teması vardı ben test yaptırdım negatif eşim negatif
Oglumda ateş burun göz akıntı öksürük tıkanıklık ishal
Test yapıldı o pozitif çıktı
Çok geçmiş olsun cnm inşallah tez zamanda atlatır

kittenlyy canim çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsınız? Umarım sıkıntısız geçer hepinizde

Evetya listeyi banada atarmisin cok tesekur ederim

Gecmiş olsun benim bebeginde boynunda degilde ensedeki sac diplerinde kızarıklik var o da ustune yattıgi terledigi icin oluyordur diye dusunuyorum hep var cünkü dr a soracaktim gidince unutmusum birdaki kontrolde sorcam

Oluyor evet hiç terleyen biri değilimdir ama doğumdan sonra ilk başlar su gibi terliyordum o lohusa teriydi de şimdi de o kadar olmasa da terliyorum hormonal mi acaba ensem felan ıslanıyor kilom felan da yok hani
Benimde oluyor gece emzirmeye kalktığında üst değiştiriyorum terleyip hasta olmaktan korkuyorum

Kızlar yürüteç almaya uzun uzun düşündükten sonra karar verdim ne almalıyım yenilerde alipda memnun olan varmı markası nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…