2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
C ceylin18 ManyakMisir umarım bu sıkıntılı günleri bebeklerinizin sağlıklı haberlerini alarak en kısa zamanda geride bırakırsınız

İyi geceler ya benim geçen sabah ve şimdi karnım sertleşti bebek sağ tarafımda toplandı on saniye sonra normale döndü bu acaba erken doğumun habercisi mi doktor randevum çarşamba günü beklesem mi yoksa acile filan gitsem mi kafam çok karıştı

Ben kilolu hamile kaldığım için göbeğim kilodan mı hamilelikten mi pek anlaşılmıyor. 17 haftadayım aynı kilodayım ama pantolonlarımın bedeni değişti ben bile oradan anlıyorum :) Bir de daha önce üç kere laparoskopi ile ameliyat olduğum için göbeğimin içinde bolca dikiş var. Bu dikişler eskiye göre daha dışarıda. Göbeğimdeki dikişlerden anlıyorum farkı :)

Arkadaşlar merhaba benim göğüslerim den sıvı geldi çok az bir leke şeklinde ben krem falan kullanıyorum onun lekesi sandım ama değilmiş bu durum normal mi acaba bilgisi olan var mı ?

Canım bildiğim bir konu değil ama seni tedirgin ediyor sonuçta doktoruna ulaşma şansın yoksa acile gidip rahatlamak iyi olmaz mı?bazen her şeyin yolunda olduğunu duyma ihtiyacımız oluyor haklı olarak. Sen de bunu duyup rahatlamalısın belki de

Arkadaşlar merhaba benim göğüslerim den sıvı geldi çok az bir leke şeklinde ben krem falan kullanıyorum onun lekesi sandım ama değilmiş bu durum normal mi acaba bilgisi olan var mı ?
Ben bir doktorun yazısında okumuştum normal olduğunu endişelenmeyin diyordu. Hormonlarla alakalı sanırım

İnanamıyorum bu ne kadar güzel bi bebek bu yaşta benim bile böyle bebeğim olsun isterdim saçları falan ne becerikliymş annen ya maşallah
Kızlar bugün 18+0 çıktım. Ama benim karın hala yok böyle ortada topalak gibi bir şey var. Bol bir tişört vs giydiğimde asla belli olmuyor hamile olduğum. Sizde de öyle mi?
Canım ben de 17+2 yim benim de hiç belli olmuyor söylemediğim kimse hamile olduğumu anlamıyor
Aminn inşalaah Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Amiin hepimiz için en büyüm duam evlatlarımız sağlıklı hayırlı güzel ömürlü olsun inşallah
Bi doktorun soru cevabında görmüştüm nırmal olduğunu söylemişti ama yine de kendi doktoruna sor canım kesin bilgi olsun

Dün aynı şeyi yazmıştım banada iki kere oldu. Burda bir hanımefendi de bunu yaşadığından bahsetmişti. Sanırım normal. Doktoruma yazdım gün içinde tekrarlamazsa dikkate alma dedi

Bugünlük bekledim canım yarın doktoruma yazacağım yine tekrarlarsa giderim artık dedim
Dün aynı şeyi yazmıştım banada iki kere oldu. Burda bir hanımefendi de bunu yaşadığından bahsetmişti. Sanırım normal. Doktoruma yazdım gün içinde tekrarlamazsa dikkate alma dedi
İçim blraz rahatladı canım sağ ol ben de bu kasılmalar bazen rahim ağzı boyunu kısaltabiliyor ondan tedirgin oldum artık çarşamba gittiğimde doktora net belli olur

Arkadaşlar daha önce durduk yere diş etlerimin kanadığını söylemiştim. Oral-b hassasiyet ve diş eti rahatlama aldım. Bir kaç gündür bu macunu kullanıyorum ve bu sabah fırçalarken bile neredeyse hiç kanamadı
Benim gibi diş eti problemi yaşayanlar vardı, belki sizlere de iyi gelir

Çarşamba randevum var o zaman soracağım inşallah kötü bişey yoktur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…