2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benim bir arkadaşımın kaynanası kendi adını istemiş, arkadaş kızına kendi adını koydu müthiş hareket

Kızlar bugün 18+0 çıktım. Ama benim karın hala yok böyle ortada topalak gibi bir şey var. Bol bir tişört vs giydiğimde asla belli olmuyor hamile olduğum. Sizde de öyle mi?
Benim de çok çıkmadı ama popo ve göğüsten sistim karın akşama doğru kendini belli ediyor

İsim konusu konuşulmuşken erkek isim önerisi olan var mı kızlar çok zor durumdayım bu kadar kararsızlık sonucu ne olacak bilmiyorum

İsim konusu konuşulmuşken erkek isim önerisi olan var mı kızlar çok zor durumdayım bu kadar kararsızlık sonucu ne olacak bilmiyorum
Benim oğlumun adı Uygar toprak belki sana da fikir olur eğer bu çocuğumda erkek olsaydı devrim ayaz koyacaktım adını. Biz de kıza isim bulamıyoruz bir türlü

Merhabalar aranızda yeniyim gebeligimin başından beri kahverengi akintilarla uğraşıyorum. İki üç haftada bir geliyor pruluton iğne yaptırıyorum geçiyor. Çok ayakta kaldığım zamanlarda oluyor genellikle diyabetim var ayrıca. Dün ütü yaparken biraz ayakta kaldım ve yine geldi. Benim yaşadığım durumu yaşayan var mı acaba aranizda?

Kizlar biz ilk cicimizi aldik, hem de komsudan :) 5 defa kullanmislar ve tabii ki Almanyanin resmi rengi: Gri Eki Görüntüle 3098302
Ay hayırlısıyla sağlıkla kullansın inşallah bende çok hevesliyim de eşim daha erken diyor ama dün beşik aldık bizde oğlumdan kalan vardı bir tane daha aldık lazım olacak diye

Ay hayırlısıyla sağlıkla kullansın inşallah bende çok hevesliyim de eşim daha erken diyor ama dün beşik aldık bizde oğlumdan kalan vardı bir tane daha aldık lazım olacak diye
Denk gelince almak lazim bence, hepimiz güzellikle saglikla agiz tadiyla kullanalim canim

Gece sık sık uyanıyordum normalde bu gece magnezyum ictigimde derin uyudum multivtamin ben hala kullanmiyorum ek B12 d vtamini sprey akşam demir arada magnezyum yatarken alıyorum az olurmu acaba vitamin bu şekilde

Gece sık sık uyanıyordum normalde bu gece magnezyum ictigimde derin uyudum multivtamin ben hala kullanmiyorum ek B12 d vtamini sprey akşam demir arada magnezyum yatarken alıyorum az olurmu acaba vitamin bu şekilde
Bana da demir ilacı, d vitamini, imom omega ve magnezyum verdi doktorum onları kullanıyorum şimdilik bunlar yeter dedi

Kızlar bu gaz sıkışması sancısının çözümü nedir mahvoldum bugün ağrıdan hiç bişey kar etmedi ya
Geçmiş olsun gaz sancısı berbat birşey metaosmazmyl tarzı ilaçlar rahatlatıyor ama gebelik kategorisini bilmiyorum onu doktore sormak lazım. Bitkisel olarak da kimyon iyi gelir, hatta emzirme dönemi tavsiye edilir bebek gazlanmasin diye ne kadar etkili tartışılır tabi... Anlık çözüm için sıcak su torbası ve saat yönünde masaj tavsiye ederim
Size bide şey sorcaktım ya bende idrar kaçırma varya hapşuruorm bianda kaçıo sizde var mı böle durum?
Canım oluyor arada boşlukta olunca özellikle hazırlıklı olmak lazım.ben ortam müsaitse kaçırmamak için elimle baskı yapıyorum
Diyeceklerim bu kadar
Benim de bu kadar sayılır
Canım 15 16 hafta da oldu bana ilk, 17 de kontrole gittiğimde doktora söyledim. Yani bebeğin bir yerde toplanmasıni hissetmen için erken sayılır dedi kasılma ihtimaline karşı progestan kullan dedi ama ben kullanmadım çünkü progestan bana çok dokunuyor.arada oluyor yine ama bebek olduğunu dusunuyorum çünkü bazen sağ taraf bazen sol bazen orta bazen üstte bazen aşağıda oluyor o sertlik....
Arkadaşlar merhaba benim göğüslerim den sıvı geldi çok az bir leke şeklinde ben krem falan kullanıyorum onun lekesi sandım ama değilmiş bu durum normal mi acaba bilgisi olan var mı ?
Normal canım kolostrum yani ilk süt oluşmaya başlıyor memelerde, prolaktin yükselmeye başlıyor. Bu arada meme uçlarıyla çok oynamamak lazim kasilmayi tetikleyebilir, haberiniz olsun kizlar
Güzel tavsiye, ben de diş eti hassasiyegi için paradontax öneririm
Bizim taa evlenmeden belliydi isimler, 12 yıl oldu karar vereli ama şimdi de gönlüm geçti isimden
Benim henüz kilom yok aynı kilodayım. Ama bu aydan sonra kilo alınıyormuş
20 den sonra yavaş yavaş alınır artık. Mevcut kiloya bağlı olarak haftada 200-500 Gr almak öneriliyor
Ben zayıf hamile kaldım ve hızlı kilo aldım ama karından değil, bu aydan sonra sonum ne olur bilmiyorum
Zayıf hamile kaldıysa sorun etme yağ depoları emzirme döneminde eriyor zaten
Benim oğlumun adı Uygar toprak belki sana da fikir olur eğer bu çocuğumda erkek olsaydı devrim ayaz koyacaktım adını. Biz de kıza isim bulamıyoruz bir türlü
Güzel isimler
Kizlar biz ilk cicimizi aldik, hem de komsudan :) 5 defa kullanmislar ve tabii ki Almanyanin resmi rengi: Gri Eki Görüntüle 3098302
Güle güle kullansın Miniş, anakucagi bizim de ilkinden kalma var. Çok iyi bir model değil ama ilk zamanlar idare ederiz yeni almak istemiyorum kullanım ömrü uzun olmuyor zira

Benim de oluyor hareket ettikçe doktor bana ilk başlarda tuvalet harici kalkma dedi şuanlık çok hafif harekete izin verdi yatarak geçiriyorum gebeliği yemek temizlik yapmıyorum oturarak yapıyorum çok mecbur kaldıysam
Doktorunuz ne tavsiye etti size

İlk 2 ay oldu bende sonra geçti canım mesleğim öğretmenlik mecburen ayaktasın yani her teneffüs kontrole giderdim ve akıntım olurdu ne zamandır olmuyor ama genlde yatıyorum artık ondan olabilir
Bence de bebek ya bildiğin toplanıyor orada dün çok gazım vardı belki ondan olmuştur her gece yatmadan progestan içiyorum zaten dün de içtim bakalım tekrar edecek mi

Benim en son çarşamba günü yoğun kahverengi akıntı geldi bayramda yorulmuştum epeyce. İstirahat ediyorum ben de mümkün olduğunca dinleniyorum avm ye pazara gitmek hepsi yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…