2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benim de kontrol günümdü nst de okudum sayfaları sancı kalp atışı kilo herşey normal zamanında doğar 39 larda bi dürteriz dedi böyle işte gençler

Kızlar bu hafta yüzüm şişti iyice ağzım burnum şiş gözlerim öyle ben ben değilim sanki

Benim de kontrol günümdü nst de okudum sayfaları sancı kalp atışı kilo herşey normal zamanında doğar 39 larda bi dürteriz dedi böyle işte gençler
Ve S sspapatyass nstlere girilmişş
Benimki nasıl çıkacaka acaba çok garip hissediyorum sanki ilk randevum gibi
Çok tatlı telaşlar nstye girmek ben hala heyecanlanıyorum mutlaka tok olsun karnın hatta 1litre su içebilirsin girmeden önce.
Evet canım tok olmak gerektiğini okudum ama mümkün değil su içemem, sürekli içiyorum gün içinde ve acayip sıkışıyorum. Kontrolde durmadan yoksa sıkışıklıktan

Bir de doktor idrar torbası dolu olunca bebeğin yeri daralır dedi tutmamaya da çalışıyorum ama çok az bir su bile içsem çişim geliyor artık baskıdan dolayı galiba.

Sanki ekg çektiriyor gibi 10dkda bitti benimki

Yok yürüyüşten sonra oluyor sadece bacaklarım şişti kg aldığım için oda
Yemin ederim son 3 haftada hamile gibiyim ben

Şu son haftada şişmeye başladım karnımın duruşu, yürüyüşüm bile değişti, az evvel kuruma geldim normalde 7 dkya depar atarak geldiğim yere 20 dkda zor yürüdüm penguen yürüyüş tarzımla.

Bende öyleyim oturdum mu zor kalkıyorum yürürken ısınana kadar penguen mod

Oturdum kaldım şimdi de kalkamıyorum, bir de maske takınca nefes nefese kalıyorum artık
Evet ya maske berbat oluyor bende covidten beri takıyorum kapalı yerlerde de nefesim yetmiyor.
Ben dikkat etmeme rağmen davul gibi şişti elim ayağım
Yapısal birazda ya bence gerçi bende diyetisyenle devam ediyorum belki yesem bende şişerdim

Evet ya maske berbat oluyor bende covidten beri takıyorum kapalı yerlerde de nefesim yetmiyor.

Yapısal birazda ya bence gerçi bende diyetisyenle devam ediyorum belki yesem bende şişerdim
benim de yoktu son 1 haftadır var naparsam yapayım inmiyor sabahları böcek sokmuş gibi gözlerim o derece şiş

Evet ilklerde heyecanli oluyor.
Benim 2 numara kapida bagirip duruyordu o yüzden bir an once bitse diye baktim
Yarım saat sürüyor falan dendi bana

O kadar kısa mı ay.
Yaklasik 20-25 dk falan surdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…