Evet canım tok olmak gerektiğini okudum ama mümkün değil su içemem, sürekli içiyorum gün içinde ve acayip sıkışıyorum. Kontrolde durmadan yoksa sıkışıklıktan
Bir de doktor idrar torbası dolu olunca bebeğin yeri daralır dedi tutmamaya da çalışıyorum ama çok az bir su bile içsem çişim geliyor artık baskıdan dolayı galiba.
Ve Ssspapatyass
nstlere girilmişş
Benimki nasıl çıkacaka acaba çok garip hissediyorum sanki ilk randevum gibi
Evet canım tok olmak gerektiğini okudum ama mümkün değil su içemem, sürekli içiyorum gün içinde ve acayip sıkışıyorum. Kontrolde durmadan yoksa sıkışıklıktan
Bir de doktor idrar torbası dolu olunca bebeğin yeri daralır dedi tutmamaya da çalışıyorum ama çok az bir su bile içsem çişim geliyor artık baskıdan dolayı galiba.
Şu son haftada şişmeye başladım karnımın duruşu, yürüyüşüm bile değişti, az evvel kuruma geldim normalde 7 dkya depar atarak geldiğim yere 20 dkda zor yürüdüm penguen yürüyüş tarzımla.
Şu son haftada şişmeye başladım karnımın duru yürüyüşüm bile değişti, az evvel kuruma geldim normalde 7 dkya depar atarak geldiğim yere 20 dkda zor yürüdüm penguen yürüyüş tarzımla.
Ve Ssspapatyass
nstlere girilmişş
Benimki nasıl çıkacaka acaba çok garip hissediyorum sanki ilk randevum gibi