Cok cok cok sagolun kizlar, dualariniz cok kiymetli hepsine binlerce kez AMIN.
Kolum kanadim kirildi, hayatim alt üst oldu. Bir tane kucagimda bir tane karnimda iki emanetini birakti bana..Kendimi tamamiyle salamiyorum, biseylerin ucundan tutup tam toparlanamiyorum da..Cok guzel bir insandi, harika bir babaydi, sevgidolu bir kocaydi. Hayattan muthis zevk alan, dolu dolu yasayan biriydi..hic yakismadi ona kara toprak…
Rabbim daha buyuk sinavlarla sinamasin beni, kimseyi. Tevekkul edip, dualarimda ibadetlerimde bulusuyorum esimle…
Uyanamadigim cok kotu bir kabusun icindeyim sanki. Oglum 3 yasina girecek bu ayin sonuna, ona baktikca paramparca oluyor kalbim.
Hayat cok kisa. Degmiyor, inanin kendimizi yiprattigimiz yordugumuz uzdugumuz hicbirseye degmiyor. Umarim bu hamile arkadasinizin bu soylediklerini gercekten ciddiye alir, hayatta sukur sebeblerimiz nekadar cok, bunu idrak ederek yasariz.
Surda uc haftam kaldi, bebegime saglikla kavusmama insallah. Uyumuyorum hic, uyuyamamak beni asiri yipratti son haftalarda. Insallah hepimizde saglikla sihhatle kavusalim artik yavrularimiza..asiri uslu, tatli, hayirli evlatlar olsunlar insallah.