2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Özel muayenehane diye olabilir mi acaba canım bu ikinci nst oldu benim iki hafta sonra bı daha isticek sonrasında doğum olacak zaten Anadolu Hastanesi'nin odalarını gezdin mi dogumhanesi çok güzele benziyor
Gezdim hayatim yani fena değil, hiç bisey vermiyorlar haberin olsun bez bile o yuzden valizlerle gitmek gerek anca sığar dogum fotografcisiyla da anlastik 1 büyük 2 küçük albüm olarak.

Gezdim hayatim yani fena değil, hiç bisey vermiyorlar haberin olsun bez bile o yuzden valizlerle gitmek gerek anca sığar dogum fotografcisiyla da anlastik 1 büyük 2 küçük albüm olarak.
Hadi ya medilife da bez de vermişlerdi bir takım kıyafette koymuşlardı fotoğrafci hastanenin mi yoksa dışarıdan mi ayarladin canim

Kizlar dizimin ağrısı için evde voltarem var kullansam sıkıntı olurmu
Doktora sordum.ama daha cevap alamadım bilgisi olan varmi

Ahhhh kuzum benim başınız saolsun yavruların için dik durmak zorundasın. Rabbim sana güç kuvvet sabırlar ihsan etsin şu cuma saatinin hürmetine

Normalde 5 eylüldü 25 sezeryana tarih verince doktor güncellemiştim 38 haftalığız
Doğum için güzel bir hafta bence 38. Bakalım bizimki ne zaman gelecek hiç daha ne kanala girmiş ne bende bir sancı vs var daha küçük gerçi 35+4 bugün. 38 gibi doğsa keşke bizimde

Ohh maşallah 3500 civarı olur doğasıya çok güzel bir kg bence

Kizlar dizimin ağrısı için evde voltarem var kullansam sıkıntı olurmu
Doktora sordum.ama daha cevap alamadım bilgisi olan varmi
Kışın benimde belim çok ağrımıştı dayanamayıp sürmüştüm sonra sormuştum sürme sadece sıcak kompres ve masaj yap demişti bana doktorum.

Doğum için güzel bir hafta bence 38. Bakalım bizimki ne zaman gelecek hiç daha ne kanala girmiş ne bende bir sancı vs var daha küçük gerçi 35+4 bugün. 38 gibi doğsa keşke bizimde
Ben zaten 42leri görenlere büyük saygı duyuyorum karpuz gibi bir karınla 1 ay daha düşüncesi bile fenalık getiriyor

3100 gram mı, maşallah

Resmen sayılı günler kaldı, bir sonraki ay bu vakitlerde bebeklerimizi kucaklarımızda göreceğiz pek çoğumuz inşallah. Ben de saatler sayıyorum 17:30 randevum yine gece tarifesi almışım:)

Karnım da çok sivri, balon gibiyim

Çok az kaldı gerçekten, garip ve heyecanlı hissediyorum. Hem bir an önce kavuşmak istiyorum, hem de bı gün bigündür diyorum Hepimiz sağlıkla kavuşalım minik ayaklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…