Gerçekten öyle 32den sonra çok zorlamaya başlıyorlar. Hayırlısı bakalım ne zaman gelmek isterseBen zaten 42leri görenlere büyük saygı duyuyorum karpuz gibi bir karınla 1 ay daha düşüncesi bile fenalık getiriyor
Çok şükür canım normal zamanlara geldi artık hayırlısıyla doğar inşallahErken doğarsa diye diye bugünlere geldik çok şükürBakalım ne kadar durursa artık, sanki ilacı kesince her an gelecek gibi hissediyorum
Canım senin bebiş yakında gelecek gibi hissediyorum nedense mide bulantısı ağrılar vs açılma belirtilerine benziyor hayırlısı olsunBacaklarımda kalçamda kasıklarımda agrılar arada belime giren agrılar karnım zaten hep taş gibi hiç yumuşamıyor nerdeyse geçmeyen ishal birde bunlar azmış gibi başlayan mide bulantısı 2 gündür iyice şaştım.Benim kızı hiç demiyorum yırtıp çıkıcak sanki karnımdan beni tek mutlu eden onun hareketleri ne kadar acıtsada
Salı günü kontrol var 3 gün daha dişimi sıkayım canım neler olacak bekleyip görücem artık hiç bilmedigimden kestiremiyormkiGerçekten öyle 32den sonra çok zorlamaya başlıyorlar. Hayırlısı bakalım ne zaman gelmek isterse
Çok şükür canım normal zamanlara geldi artık hayırlısıyla doğar inşallah
Canım senin bebiş yakında gelecek gibi hissediyorum nedense mide bulantısı ağrılar vs açılma belirtilerine benziyor hayırlısı olsun
Maşallah ne güzel herşey yolunda, kilosu vs süper. Riskli zamanlardan bugünlere gelindi çok şükürKontrol günümüzdü, şükür her şey yolunda.. Kasılma ilacını 2 gün sonra bırakıyorum, eğer kendisi gününü belirlemezse 5 Eylül - 9 Eylül arası bı gün seçmemizi istedi. Epey de büyümüşüz 3100 gr bir tosbik olmuşuz
Benim 2 aydır ağrıyor ama böyle dudak kısmı kopacakmış çürükmüş gibi sanki. Kramp kasılma şeklinde olmadı hiçKızlar benim de vajina bölgeme kramp şeklinde ağrılar giriyor sonra birden tuvaletim gelmiş hissi oluşuyor. Doğum sancılarıyla ilişkisi yoktur umarımkasılıp kalıyorum birkaç dakika
Erken mi gitsen acaba doktorun gel falan demedi mi hiç canımSalı günü kontrol var 3 gün daha dişimi sıkayım canım neler olacak bekleyip görücem artık hiç bilmedigimden kestiremiyormki
Amin çok şükürMaşallah ne güzel herşey yolunda, kilosu vs süper. Riskli zamanlardan bugünlere gelindi çok şükürzamanında gelsin inşallah miniğin
Bide hemen hemen ayni haftalardayiz bir kac kisiye birden oluyorsa demek ki bu son haftalarda herkese oluyor olabilir canimPatatesi bir deneyeyim düzelcekmi benmki düzelmesse bebek yapıyor derim artık
Aynen insan yalniz olmadigini gorunce normal bir surecte oldugunu anliyorYalnız olmadığıma sevindim. doğal bi süreç olarak da olabiliyor herhalde
Yaaa fotoğrafin muhtesemligi masallah canim36+6 güncellemesi yapayım
Teşekkür ederimYaaa fotoğrafin muhtesemligi masallah canimtek beden De son gunlerimiz
Geleceği günü biliyordur annnesi sen son günlerini bol bol dinlenerek geçir sağlıkla gelsin oglusunİzne dün ayrıldım canım. Artık beklemedeyimm. Yok hic ağrım sancım yok, bebek hareketleri de normal şu anda.
Çok güzel ya şimdi sen karnında böyle konusuyon ya doğunca da gözünün içine bakıyor konuş bana biseyler anlat diye biraz zaman geçince de sana tepkiler veriyor aguluyor falan sanki anlıyor gibi ahhh kızlar çok güzel zamanlar bizi bekliyorYaa zaten sürekli sohbet modundayım miniğimle, 20.haftadan beri raporluyum ben riskim vardı geçti şükür, sonra da ben doğum iznime 32den sonra ayrıldım, 1 yaşına kadar kendim bakmayı düşünüyorum o yüzden sonrasına lazım değildi izin. Yarın 37+0 olucaz, 20.haftadan beri sürekli evde minikle başbaşa sohbet ediyoruzumarım dinler beni zaten sesime çok tepki veriyor
Bence tetikliyor ben artık uzun süreli yuruyemiyorum hemen sancı giriyor yürüyemeyecek hale geliyorum tek başıma çıkmaya korkuorumBanada ayni oldu oldu canim acaba hareket dogumumu etkiliyor ne
Ahhh hemde nasıl bağırsaklar rahatlıyor resmenŞeftali mideye cok iyi geliyor gece midem yanık kalktıgımda bitane yersem kesiyor ekşimesini yanmasını güzel tercihler
Gozunuzaydin canim Rabbim güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin adı nedir kizceninBen doğum yaptim 08.08 de 3250 49 cm 37+5 de sezeryan ile kızım oldu
Biz seninle aynıyız kuzum bende o civarlarda kilo aldım ve artık çok zorlanıyorum otururken kalkarken yatarken hep bı ağrı sızı ilkinde hiç böyle olmamıştım ikinci gebelik beni mahfediyorİyim canım. Şimdi ara sıra oluyo ağrılarım çok zor geçiyor benim bu hamilelik İlk oğlumda hiç böyle olmadım hiç uyuyamıyorum gezemiyirum her yerim agriyo off şükür ediyorm ama çok zor bazan ağlıyorum dayanamayıp 20 kilo aldım oda etkiliyor işte
Kuzucum dün bakamadım sancıların başlamış ufaktan sen hissediyir musun peki bugün nasılsın bizi habersiz bırakmaBugün başlandi hormon verilmeye tablet şeklinde, bugün 4 tane içtim. İlk üçünde pek sancim olmadı ama şimdi yavaş yavaş ağrılarım basliyo, yarın biraz daha yüksek dozda vereceklermiş. Ağrılarım arttığında açılma başladığında bi aksilik olmazsa normal doğuma alacaklar inşallah. Buda az önceki nts sonucu
Benim de pek fotoğrafm yok ya ilkinde nereye gitsek cekinirdim anı kalsın diye bunda sıcaktan hiç bişey yapasim gelmiyor vallaTeşekkür ederimEvet son günlerdeyiz, anı olsun dedim, çok az fotoğrafım var evde tipsiz yatmaktan
Teşekkür ederimEvet son günlerdeyiz, anı olsun dedim, çok az fotoğrafım var evde tipsiz yatmaktan
Benimde öyle sıcaktan hiç süslenip gezemedim ki zatenBenim de pek fotoğrafm yok ya ilkinde nereye gitsek cekinirdim anı kalsın diye bunda sıcaktan hiç bişey yapasim gelmiyor valla
Demedi canım çatın çok güzel nst cok güzel haftaya görüşürüz dedi o kadar.belkide yedklerim dokunuyordur sıcaktan oluyordur.Erken mi gitsen acaba doktorun gel falan demedi mi hiç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?