2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bacaklarımda kalçamda kasıklarımda agrılar arada belime giren agrılar karnım zaten hep taş gibi hiç yumuşamıyor nerdeyse geçmeyen ishal birde bunlar azmış gibi başlayan mide bulantısı 2 gündür iyice şaştım.Benim kızı hiç demiyorum yırtıp çıkıcak sanki karnımdan beni tek mutlu eden onun hareketleri ne kadar acıtsada

Ben zaten 42leri görenlere büyük saygı duyuyorum karpuz gibi bir karınla 1 ay daha düşüncesi bile fenalık getiriyor
Gerçekten öyle 32den sonra çok zorlamaya başlıyorlar. Hayırlısı bakalım ne zaman gelmek isterse
Erken doğarsa diye diye bugünlere geldik çok şükür Bakalım ne kadar durursa artık, sanki ilacı kesince her an gelecek gibi hissediyorum
Çok şükür canım normal zamanlara geldi artık hayırlısıyla doğar inşallah
Canım senin bebiş yakında gelecek gibi hissediyorum nedense mide bulantısı ağrılar vs açılma belirtilerine benziyor hayırlısı olsun

Kızlar benim de vajina bölgeme kramp şeklinde ağrılar giriyor sonra birden tuvaletim gelmiş hissi oluşuyor. Doğum sancılarıyla ilişkisi yoktur umarım kasılıp kalıyorum birkaç dakika

Salı günü kontrol var 3 gün daha dişimi sıkayım canım neler olacak bekleyip görücem artık hiç bilmedigimden kestiremiyormki

Ayağıma oje süreyim dedim resmen kan ter içinde kaldım, oysa ki ne olacak yaa yaparım diyordum neyse zor da olsa başardım yarın kontrolüm var doğum için zaman azalıyor, heyecan basıyor, bir yanım bir an önce gelsin minik diyor bir yanım da kaldığı hergün gelişimi için kâr

Maşallah ne güzel herşey yolunda, kilosu vs süper. Riskli zamanlardan bugünlere gelindi çok şükür zamanında gelsin inşallah miniğin

Kızlar benim de vajina bölgeme kramp şeklinde ağrılar giriyor sonra birden tuvaletim gelmiş hissi oluşuyor. Doğum sancılarıyla ilişkisi yoktur umarım kasılıp kalıyorum birkaç dakika
Benim 2 aydır ağrıyor ama böyle dudak kısmı kopacakmış çürükmüş gibi sanki. Kramp kasılma şeklinde olmadı hiç

Maşallah ne güzel herşey yolunda, kilosu vs süper. Riskli zamanlardan bugünlere gelindi çok şükür zamanında gelsin inşallah miniğin
Amin çok şükür Bugün doktorumun bile gözleri gülüyodu Allah herkese sağlıkla, zamanında nasip etsin, nerde varsa inşallah

Kızlar benim acayip moralim bozuk. Bugun 1 hafta oluyo hastanede kalışım ve Bu sabah uyandığımda tekrar tansiyonum 18/10 çıktı, ilaç aldıktan sonra da 17 lere düştü, doktor gelip tansiyon ilacımı artırdı ve beni nts ye gönderdi. Kasılmalara dün başlamıştık ama sadece akşam biraz ağrım olmuştu, şimdi bugün tekrar hap almaya başladım ağrılar için ama hala ağrım yok. Eğer Türkiye de olsaydım eminim çoktan doğurmuştum, burada hersey çok gıdım gıdım ilerliyo, tansiyon beni çok korkutuyo, preeklampsi oluşum beni acayip acayip korkutuyo ama bunlar bu kasılmalar ile normal doğum yaptırmaya çalıştırdıkları için günler geçiyor. Çok canım sıkıldı, sadece ziyaretçi saatlerinde eşimi görebiliyorum ondan sonra hep yalnızım. Bugün habire ağlayıp durdum enerjim acayip düşük, güzel şeyler düşünemiyorum bi türlü.

İzne dün ayrıldım canım. Artık beklemedeyimm. Yok hic ağrım sancım yok, bebek hareketleri de normal şu anda.
Geleceği günü biliyordur annnesi sen son günlerini bol bol dinlenerek geçir sağlıkla gelsin oglusun
Çok güzel ya şimdi sen karnında böyle konusuyon ya doğunca da gözünün içine bakıyor konuş bana biseyler anlat diye biraz zaman geçince de sana tepkiler veriyor aguluyor falan sanki anlıyor gibi ahhh kızlar çok güzel zamanlar bizi bekliyor
Banada ayni oldu oldu canim acaba hareket dogumumu etkiliyor ne
Bence tetikliyor ben artık uzun süreli yuruyemiyorum hemen sancı giriyor yürüyemeyecek hale geliyorum tek başıma çıkmaya korkuorum
Şeftali mideye cok iyi geliyor gece midem yanık kalktıgımda bitane yersem kesiyor ekşimesini yanmasını güzel tercihler
Ahhh hemde nasıl bağırsaklar rahatlıyor resmen
Ben doğum yaptim 08.08 de 3250 49 cm 37+5 de sezeryan ile kızım oldu
Gozunuzaydin canim Rabbim güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin adı nedir kizcenin
Biz seninle aynıyız kuzum bende o civarlarda kilo aldım ve artık çok zorlanıyorum otururken kalkarken yatarken hep bı ağrı sızı ilkinde hiç böyle olmamıştım ikinci gebelik beni mahfediyor
Kuzucum dün bakamadım sancıların başlamış ufaktan sen hissediyir musun peki bugün nasılsın bizi habersiz bırakma

Teşekkür ederim Evet son günlerdeyiz, anı olsun dedim, çok az fotoğrafım var evde tipsiz yatmaktan

Benim de pek fotoğrafm yok ya ilkinde nereye gitsek cekinirdim anı kalsın diye bunda sıcaktan hiç bişey yapasim gelmiyor valla
Benimde öyle sıcaktan hiç süslenip gezemedim ki zaten eşimde fotoğrafçı istemedi şimdi diyor istiyorsan gidelim eziyet geliyor artık gitmeyeceğim. Doğum sonrası bebekle ayarladık aile fotoğrafı o zaman kısmetse 3lü çektireceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…