Pek güzelsin36+6 güncellemesi yapayım
Bi zararı olmasında uzun süre oldu cnkiBide hemen hemen ayni haftalardayiz bir kac kisiye birden oluyorsa demek ki bu son haftalarda herkese oluyor olabilir canim
Başınız sağolsun çok üzüldümmCok cok cok sagolun kizlar, dualariniz cok kiymetli hepsine binlerce kez AMIN.
Kolum kanadim kirildi, hayatim alt üst oldu. Bir tane kucagimda bir tane karnimda iki emanetini birakti bana..Kendimi tamamiyle salamiyorum, biseylerin ucundan tutup tam toparlanamiyorum da..Cok guzel bir insandi, harika bir babaydi, sevgidolu bir kocaydi. Hayattan muthis zevk alan, dolu dolu yasayan biriydi..hic yakismadi ona kara toprak…
Rabbim daha buyuk sinavlarla sinamasin beni, kimseyi. Tevekkul edip, dualarimda ibadetlerimde bulusuyorum esimle…
Uyanamadigim cok kotu bir kabusun icindeyim sanki. Oglum 3 yasina girecek bu ayin sonuna, ona baktikca paramparca oluyor kalbim.
Hayat cok kisa. Degmiyor, inanin kendimizi yiprattigimiz yordugumuz uzdugumuz hicbirseye degmiyor. Umarim bu hamile arkadasinizin bu soylediklerini gercekten ciddiye alir, hayatta sukur sebeblerimiz nekadar cok, bunu idrak ederek yasariz.
Surda uc haftam kaldi, bebegime saglikla kavusmama insallah. Uyumuyorum hic, uyuyamamak beni asiri yipratti son haftalarda. Insallah hepimizde saglikla sihhatle kavusalim artik yavrularimiza..asiri uslu, tatli, hayirli evlatlar olsunlar insallah.
Canım moral çok önemli lütfen bırakma kendini. Hastanede olmak zor evet ama bir bakıma da emin ellerdesin.Kızlar benim acayip moralim bozuk. Bugun 1 hafta oluyo hastanede kalışım ve Bu sabah uyandığımda tekrar tansiyonum 18/10 çıktı, ilaç aldıktan sonra da 17 lere düştü, doktor gelip tansiyon ilacımı artırdı ve beni nts ye gönderdi. Kasılmalara dün başlamıştık ama sadece akşam biraz ağrım olmuştu, şimdi bugün tekrar hap almaya başladım ağrılar için ama hala ağrım yok. Eğer Türkiye de olsaydım eminim çoktan doğurmuştum, burada hersey çok gıdım gıdım ilerliyo, tansiyon beni çok korkutuyo, preeklampsi oluşum beni acayip acayip korkutuyo ama bunlar bu kasılmalar ile normal doğum yaptırmaya çalıştırdıkları için günler geçiyor. Çok canım sıkıldı, sadece ziyaretçi saatlerinde eşimi görebiliyorum ondan sonra hep yalnızım. Bugün habire ağlayıp durdum enerjim acayip düşük, güzel şeyler düşünemiyorum bi türlü.
Çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun.Merhaba eylul anneleri
Biz 35+1 acil sez ile dogduk
Onumuzdeki surecte dualariniza talibiz
Laren ismi. Sezeryan olacaklar hiç korkmasın benim ilk olmasına rağmen 4. saat ayaktaydım kendim giyindim tuvalete gittim her işimi yaptim spinal oldum.Geleceği günü biliyordur annnesi sen son günlerini bol bol dinlenerek geçir sağlıkla gelsin oglusun
Çok güzel ya şimdi sen karnında böyle konusuyon ya doğunca da gözünün içine bakıyor konuş bana biseyler anlat diye biraz zaman geçince de sana tepkiler veriyor aguluyor falan sanki anlıyor gibi ahhh kızlar çok güzel zamanlar bizi bekliyor
Bence tetikliyor ben artık uzun süreli yuruyemiyorum hemen sancı giriyor yürüyemeyecek hale geliyorum tek başıma çıkmaya korkuorum
Ahhh hemde nasıl bağırsaklar rahatlıyor resmen
Gozunuzaydin canim Rabbim güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin adı nedir kizcenin
Biz seninle aynıyız kuzum bende o civarlarda kilo aldım ve artık çok zorlanıyorum otururken kalkarken yatarken hep bı ağrı sızı ilkinde hiç böyle olmamıştım ikinci gebelik beni mahfediyor
Kuzucum dün bakamadım sancıların başlamış ufaktan sen hissediyir musun peki bugün nasılsın bizi habersiz bırakma
Ahh suni sancı vs ile başlatmayı deneseler olmuyo mu ki.. Ya da bu tansiyon durumu vs duzelmezse, sancı da gelmezse sezaryen olmaz mı ki.. Nst ile düzenli takipte bebeğin kalp atışlari vs iyi olduğu sürece bekletiyorlar gibi algılıyorum. İnşallah yakındır kavusman, böyle belirsizlik yaşamak zor gerçekten.Kızlar benim acayip moralim bozuk. Bugun 1 hafta oluyo hastanede kalışım ve Bu sabah uyandığımda tekrar tansiyonum 18/10 çıktı, ilaç aldıktan sonra da 17 lere düştü, doktor gelip tansiyon ilacımı artırdı ve beni nts ye gönderdi. Kasılmalara dün başlamıştık ama sadece akşam biraz ağrım olmuştu, şimdi bugün tekrar hap almaya başladım ağrılar için ama hala ağrım yok. Eğer Türkiye de olsaydım eminim çoktan doğurmuştum, burada hersey çok gıdım gıdım ilerliyo, tansiyon beni çok korkutuyo, preeklampsi oluşum beni acayip acayip korkutuyo ama bunlar bu kasılmalar ile normal doğum yaptırmaya çalıştırdıkları için günler geçiyor. Çok canım sıkıldı, sadece ziyaretçi saatlerinde eşimi görebiliyorum ondan sonra hep yalnızım. Bugün habire ağlayıp durdum enerjim acayip düşük, güzel şeyler düşünemiyorum bi türlü.
Allah size sabırlar versin. Evlatlarınız hayat ışığınız olsun inşCok cok cok sagolun kizlar, dualariniz cok kiymetli hepsine binlerce kez AMIN.
Kolum kanadim kirildi, hayatim alt üst oldu. Bir tane kucagimda bir tane karnimda iki emanetini birakti bana..Kendimi tamamiyle salamiyorum, biseylerin ucundan tutup tam toparlanamiyorum da..Cok guzel bir insandi, harika bir babaydi, sevgidolu bir kocaydi. Hayattan muthis zevk alan, dolu dolu yasayan biriydi..hic yakismadi ona kara toprak…
Rabbim daha buyuk sinavlarla sinamasin beni, kimseyi. Tevekkul edip, dualarimda ibadetlerimde bulusuyorum esimle…
Uyanamadigim cok kotu bir kabusun icindeyim sanki. Oglum 3 yasina girecek bu ayin sonuna, ona baktikca paramparca oluyor kalbim.
Hayat cok kisa. Degmiyor, inanin kendimizi yiprattigimiz yordugumuz uzdugumuz hicbirseye degmiyor. Umarim bu hamile arkadasinizin bu soylediklerini gercekten ciddiye alir, hayatta sukur sebeblerimiz nekadar cok, bunu idrak ederek yasariz.
Surda uc haftam kaldi, bebegime saglikla kavusmama insallah. Uyumuyorum hic, uyuyamamak beni asiri yipratti son haftalarda. Insallah hepimizde saglikla sihhatle kavusalim artik yavrularimiza..asiri uslu, tatli, hayirli evlatlar olsunlar insallah.
Yaaa ne kadar güzel, maşallahAmin çok şükürBugün doktorumun bile gözleri gülüyodu Allah herkese sağlıkla, zamanında nasip etsin, nerde varsa inşallah
Ay okurken o anları hayal ettim ve istemsiz pıt pıt aktı gözyaşları duygulandımÇok güzel ya şimdi sen karnında böyle konusuyon ya doğunca da gözünün içine bakıyor konuş bana biseyler anlat diye biraz zaman geçince de sana tepkiler veriyor aguluyor falan sanki anlıyor gibi ahhh kızlar çok güzel zamanlar bizi bekliyor
Yaaa ismi çok güzel bahti da güzel olsjn inşallah canımLaren ismi. Sezeryan olacaklar hiç korkmasın benim ilk olmasına rağmen 4. saat ayaktaydım kendim giyindim tuvalete gittim her işimi yaptim spinal oldum.
Yaaa maşallah gobiskon çok güzel top gibi çok yakışmış gebelik canimBu da bizden 34+4 fotosuEki Görüntüle 3116030
Yaa çok çok sevindim. Çok şükür Rabbim ikinize de sağlık sıhhat versin. Darısı @Magnifiaque ve @Denizinhikayesi ne olsun. Ve tabii bize deDoğumları gördükçe heyecan basıyor şaka maka bir hamilelik süreci bitirdik burada beraber
Olsun öylesi de güzel canim anı kalacakBenimde öyle sıcaktan hiç süslenip gezemedim ki zateneşimde fotoğrafçı istemedi şimdi diyor istiyorsan gidelim eziyet geliyor artık gitmeyeceğim. Doğum sonrası bebekle ayarladık aile fotoğrafı o zaman kısmetse 3lü çektireceğiz.
Ahhh bu tulumdan bende de var içine giremiyorum artık basenler uçmuş benimBu da ben. Kafama çiçek koymasam iyiydi
Gerçeği de mükemmelAy okurken o anları hayal ettim ve istemsiz pıt pıt aktı gözyaşları duygulandımHayali bile bu kadar eşsiz iken gerçeğinde neler hissederim bilemiyorum, sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah
Çok teşekkür ederim canımYaaa maşallah gobiskon çok güzel top gibi çok yakışmış gebelik canim
Ben de hatırlıyorum, sağsalim geldik evetYaaa ne kadar güzel, maşallahseninle rahim ağzı kısalığım ve serklaj olur muyum vs hakkında yaptığımız konuşmalar, senin bana serklaj tecrübeni vs anlatışın dün gibi aklımda, ne güzel ve ne mutlu bizlere ki bugünlere geldik sağ salim Darısı sağlıkla kucağımıza alıp, mis kokularını içimize çekmeye olsun inşallah
Oy maşallah Rabbim nazarlardan saklasınben oglumu 40+0 da sezeryanla dogurdum agustosta bi de. 3946 dogdu
Biraz daha kalsa nolurdum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?