2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Başınız sağolsun çok üzüldümm Rabbim sabır versin evlatlarınızı size bağışlasın

Canım moral çok önemli lütfen bırakma kendini. Hastanede olmak zor evet ama bir bakıma da emin ellerdesin.
Güzel olacak bu günleri anı olarak hatırlayacaksın.

Laren ismi. Sezeryan olacaklar hiç korkmasın benim ilk olmasına rağmen 4. saat ayaktaydım kendim giyindim tuvalete gittim her işimi yaptim spinal oldum.

Ahh suni sancı vs ile başlatmayı deneseler olmuyo mu ki.. Ya da bu tansiyon durumu vs duzelmezse, sancı da gelmezse sezaryen olmaz mı ki.. Nst ile düzenli takipte bebeğin kalp atışlari vs iyi olduğu sürece bekletiyorlar gibi algılıyorum. İnşallah yakındır kavusman, böyle belirsizlik yaşamak zor gerçekten.

Allah size sabırlar versin. Evlatlarınız hayat ışığınız olsun inş inanıyorum evlatlarınız size güç verecek hayatta.. ne denilebilir ki bilemiyorum çok üzüldüm içim acıdı çok ama Allahım sabrını vericek inş.. başınız sağ olsun

Amin çok şükür Bugün doktorumun bile gözleri gülüyodu Allah herkese sağlıkla, zamanında nasip etsin, nerde varsa inşallah
Yaaa ne kadar güzel, maşallah seninle rahim ağzı kısalığım ve serklaj olur muyum vs hakkında yaptığımız konuşmalar, senin bana serklaj tecrübeni vs anlatışın dün gibi aklımda, ne güzel ve ne mutlu bizlere ki bugünlere geldik sağ salim Darısı sağlıkla kucağımıza alıp, mis kokularını içimize çekmeye olsun inşallah

Ay okurken o anları hayal ettim ve istemsiz pıt pıt aktı gözyaşları duygulandım Hayali bile bu kadar eşsiz iken gerçeğinde neler hissederim bilemiyorum, sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah

Laren ismi. Sezeryan olacaklar hiç korkmasın benim ilk olmasına rağmen 4. saat ayaktaydım kendim giyindim tuvalete gittim her işimi yaptim spinal oldum.
Yaaa ismi çok güzel bahti da güzel olsjn inşallah canım evet spinal çok rahat geçiyor insalalh bizlerinde öyle olur

Canimm yaa, cok sağol… Amin bütün güzel dileklerine kalpten

Her biriniz sağlıkla kucaklayin

Olsun öylesi de güzel canim anı kalacak
Bu da ben. Kafama çiçek koymasam iyiydi
Ahhh bu tulumdan bende de var içine giremiyorum artık basenler uçmuş benim ayrıca çok yakışmış canim söylemeden geçemeyeceğim
Ay okurken o anları hayal ettim ve istemsiz pıt pıt aktı gözyaşları duygulandım Hayali bile bu kadar eşsiz iken gerçeğinde neler hissederim bilemiyorum, sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah
Gerçeği de mükemmel ahhh benim hormonları tavan yapmis annislerim az kaldı kavusmalarin en güzeline

Ben de hatırlıyorum, sağsalim geldik evetAmin inşallah

Yarın 38+0 haftalık oluyorum ama benim kız geç döllenme bence çünkü hep 1 hafta geriden ölçümleri zaten reglim hep 40 gün filan sürüyordu son zamanlarda buna göre kesin 40 haftayı göreceğim gibi son günler hiç geçmek bilmiyor resmen birde bnm gibi kilolu hamileyseniz daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…