2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Başınız sagolsun Rabbım geride kalanlariniza sağlıklı ömürler versin.

Kızlar hayırlı sağlıklı doğumlar hepimize
Bu ayda hiç mide bulantısı kusma yaşayan var mı bulantılarınız ne zaman kesilmişti ve iştahınız eski haline gelmişti

Oyyyh gözün aydın tatlım Allah analı babalı büyütsün İnşallah

Başınız sağ olsun Allah yardımcın olsun canım. Rabbim kalanlara uzun güzel ömürler versin

Son düzenleme:
Kızlar benim de vajina bölgeme kramp şeklinde ağrılar giriyor sonra birden tuvaletim gelmiş hissi oluşuyor. Doğum sancılarıyla ilişkisi yoktur umarım kasılıp kalıyorum birkaç dakika
Devam ediyor mu canim.kasilmalarin flaan ben artık geceleri uyuyamıyorum hiç, otururken uyuyakaliyorum ama uzaninca benimde karnım sertleşiyor kasıklarıma ağrı giriyor

Devam ediyor mu canim.kasilmalarin flaan ben artık geceleri uyuyamıyorum hiç, otururken uyuyakaliyorum ama uzaninca benimde karnım sertleşiyor kasıklarıma ağrı giriyor
Kasılmalar aynı sıklıkla devam ediyor canım ya ben de şuan aynı durumdayım. Bu saat oldu uyuyamıyorum. Sırtım belim de felaket ağrıyor

Merhaba kızlar, öncelikle hepinizin bu zamana kadar yazılarını okudum kah sizinle duygulandım kah sevindim kah uzuldum artık aile gibi olduk takip edemediğim günleri sonradan okuyup duygulandım. Öncelikle yakınlarını kaybeden kardeşlerimize başsağlığı diliyorum, Allah sabırlar versin çok üzüldüm. Doğum yapan arkadaşlarımızın bebisleri hayırlı olsun Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin, bizlere de hayırlısıyla nasip etsin benim de hamileliğin son zamanları zorlu geçiyor. Odemler aşırı yorgunluk ama uyuyamama son bi kac gündür sürekli uyuklama, halsizlik, arada agri olabiliyor geçtiği için önemsemiyorum, bugün normal insan saatinde doğum izni almak icin doktora gideceğim böylece bebisi tekrar görme fırsatım olacak. Bebegim olduktan sonraki süreci tek başıma yaşayacağım için bir kitap aldım çok faydalı bir kitap size de tavsiye edeyim. "bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler" adı bu. Komik bir cümle de okudum az önce "Eger tanrı bebekleri yaşlıların yetiştirmesini isteseydi, menopozu icat etmezdi." Demis. benim baktiracak yakınım olmadığından cümle güldürdü beni=) ben de size sallimsacak bir ev fotosu bırakayım, arkadaşlar paylaşmışlar hepsini çok çok begendim ne güzel bi tek göbekleri cikmis, bi de bana bakın bastı bacak gibi çıkmışım fotoda hepinizi öptüm.

Eklentiler

• 20220822_053248.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 103
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…