2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Hayırlı olsun canım. Bazen doğumdan 3 gün sonrayı bile bulabiliyormuş gelmesi moralini yüksek tut gelir inşaallah. Yeter ki sen ve bebek iyi olun

Suyum geldi, hastaneye geçiyorum kızlar, dualarınızı eksik etmeyin.
Nasılsın canım nasıl oldun? Bir avazda kavuş bebeğine Sağlıkla sıhhatle al kucağına bize de anlat süreci. Tek tek hamilelikten anneliğe geçiyorsunuz duygulanıyorum gördükçe. Hepimizin musmutlu güzel süreçleri olsun

Gunaydin kizlar
Bugun ustumden tır geçmiş gibi uyandim omuzlarim kollarim belim boynum nasil agriyor anltamam, gecede rahat durmadi minik hanım sertlesmeler bi yere toplasmalar agrilar sizilar 1 saate oyle surdu sonra sızmısım artik

Minik pembis pamuğuma kavuştum kızlar Herşey yolunda çok şükür Gece uyku esnasında sancıyla uyandım ve yan dönmemle suyum geldi. Doktorumu arayıp, cantamla hastaneye geçtim. Sancılar başladı, sabaha karşı doktorum geldi 37+2'de kavuştuk. Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum

Cok sevindim canım bebeğine kavustun darısı bize insallah

Yaaa ağlamak serbest mi?

Daha dün ne konuşuyorduk bugün ne konuşuyoruz, çok sevindim canım çok şükür. Bizim yerimize de öp kokla. Kendini iyi hissedince bize ne hissettiğini daha Detaylı yaz çok merak ediyorum. Sağlıkla büyüsün inşallah

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.aramızda iki gün vardı bi heyecanlandım inşallah bnde 2 gün sonra dogururum

Canım gozunuzaydin Allah analı babalı buyutsun müsait bir zaman da doğum hikayeni anlatır mısın oğlusunun adı ne kaç kg boyunda doğdu onları da yazarsan tabloya ekleyim canim bir de doğum tarihi kuzum
Geçmiş olsun canim artık son zamanlar enfeksiyon olabilir ya benim de var sanırım ara ara kramp gibi sancilaniyorum yanma falan yok anlam veremedim nasıl bişey
Rabbim şifasını versin canım benim en kısa zaman da kollarına alırsın inşallah
Yaaa asla böyle düşünme burda sıkıntılarımızı sevinclerimiz paylaşıyoruz son zamanlar artık yaşadığımız duygu değişimleri agirlasmamiz hepsi bunlara bir etken hiç korkma içini ferah tut bir şekilde çıkacak meleğin sabah güzel haberlerle gel inşallah canim

Yaaaaa yerimmm maşallah Allah analı babalı büyütsün canim bi el ayak fotosu da senden bekleriz bu arada müsait zamanında anlatır mısın doğum hikayeni prenses kaç kg boyunda doğdu adını ne koydunuz listeye ekliyim canim

Gözün aydın tatlış Rabbim analı babalı büyütsün çok duygusal

Tebrik ederim, Allah bahtını açık etsin, analı babalı büyütsün inşallah.

Günaydın güzel annislerim bebislerle kavusacagimiz bir hafta olacak inşallah 3 tane planlı doğumumuz var bu hafta sağlıkla gelsin bebeklerimiz tabii suprizli bebislerimiz de olabilir bu hafta randevusu olan kimler var bakalım bizi neler bekliyor

Ben cumartesi gününe randevu almıştım ama bugün sağlık ocağına gittim pronat mide ilacını yazdırmaya tansiyonum 15/9 çıktı ödemede var. 2 hafta önce kan da protein kaçağı negatif çıkmış eğer o da olsaydı gebelik zehirlenmesi dicektim dedi ebe. Bende doktoruma yazdım erken gel derse gidicem doktordan cevap bekliyorum biraz gerildim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…