2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benim hala düşüyor o kadar kötü oluyorum ki doktora söyledim yüksek olmasından iyiymiş ama dinlenmem gerekiyor bir süre geçmesi için yarım gün rahat gidiyor

Resmen doğunca gör beni anne demiş senin kız

Son haftalar geçmiyor diyorlardı gerçekten geçmiyormuş.
Bi göbüük güncellemesi yapmasak mı 36+4
Maşallah göbek değil bebek lütfen

Millet çatır çutur doğursun biz anca güncelleme peşinde
Doğurmaya bile halim yok öyle yoruluyorum ki..
Akşam gelip koltuğa devrildim resmen duş bile almaya kalkamıyorum.
Böyle de kendimi boş boş oturan biri gibi hissediyorum ama ağırlaştıkça iş ağır gelmeye başladı sanırım, çok alışık değilim ben böyle oturup kalmaya

@Denizinhikayesi H halleycik kızlar nasılsınız bebislerimiz nasillll
Tek tek etiketleyemediimm butun anneleree tesekkur ediyorummm
Nisan gelmesiyle hastaneye gitmistimm
Bebek rahim agzini zorlamisti baya acilmisti ,rahim agzi kisalmisti.
4 gun yattim hastanede cigrr gelistirici ,antibiyotik tedavsi bide serum takviyesi verdiler.
Kasilma engelleyici,progesterom igne oldum
Pazartesiye saat 4.30 sez. planlamisti doktorum
İlaaclari kesincee tekrar siddetli kanamam olinca daha erken aldilar
35+1 gunluk Selimim dunyaya geldi :)

Gozunuzaydin canim sağlık durumunuz nasıl toparladiniz mi inşallah kaç kg boyunda oğlusun

Ben normalde terleyen biri değilim ama bu haftalarda azıcık hareket etsem ter içinde kalıyorum. Bazen ağlamak geliyor içimden, nefes alamıyorum. İş yapmam lazım onu da yapamıyorum, öyle öyle geçiyor günler. Ödemden bahsetmiyorum bile Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Beni korkutuyor bu ihtmal ikinci doğumdan nedense çok korkuyorum ama sizin hevesiniz beni de heyecanlandırıyor
Neden korkuyorsun ikincidenhem hevesliyim hem feci sekilde sag bacagımla ilgili problem yaşıyorum birde bu beni kötü yapıyor birazda ondan istiyorum.böyle düşünerek bencillik yapıyormuşum gibide geliyor ama dayanması güçleşti

Al benden de o kadar çok ağırlaştım hava da sıcak zaten ben normalde de sıcağı hiç sevmem kış çocuğuyum. Normalde asla masayı toplamadan oturmam şimdi bırakıyorum dinlenip öyle. Ütü bekletmem 3 gündür sepetteler bi üşengeçlik bi vurdumduymazlık bi adam sendecilik ama iş hayatı bi sonlanınca sanki biraz rahatlarım yaa git gel gerçekten yoruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…