Benim de aynı şekilde, hep düşük tansiyonlu biri oldum hayatım boyunca. Gebelikte de ilk defa bugün çıktı ama gün içinde yaptığım diğer ölçümler normal bakalım takip edeceğim. İnşallah senin de tahliller temiz çıkar ve sorunsuz atlatırız son haftalarımızı
Benim hala düşüyor o kadar kötü oluyorum ki doktora söyledim yüksek olmasından iyiymiş ama dinlenmem gerekiyor bir süre geçmesi için yarım gün rahat gidiyor
Kızlar 3 kilo 48 cm olmuşuz 0 açıklık sancının devamıda gelmedi sanırım doğmayacak Yüzünü kapamakla meşgul kendisi nasıl kendimi gizlerim diye uğraşıyor şu resme bakarmısınız yazık değilmi bana çatıda biraz ugraştı bugün farkettim tetiklemek istedi sanki
Doğurmaya bile halim yok öyle yoruluyorum ki..
Akşam gelip koltuğa devrildim resmen duş bile almaya kalkamıyorum.
Böyle de kendimi boş boş oturan biri gibi hissediyorum ama ağırlaştıkça iş ağır gelmeye başladı sanırım, çok alışık değilim ben böyle oturup kalmaya
Yaaaaa lalacim sabah kalktım sinirden ağladım artık dayanamıyorum sinirlerim çok bozuk gece uyumam ikiyi buluyor sıcaktan uyuyamıyorum hadi uyudum diyelim sürekli uyanıyorum sürekli bir ter halinde boynum çok bunaldım
Ben normalde terleyen biri değilim ama bu haftalarda azıcık hareket etsem ter içinde kalıyorum. Bazen ağlamak geliyor içimden, nefes alamıyorum. İş yapmam lazım onu da yapamıyorum, öyle öyle geçiyor günler. Ödemden bahsetmiyorum bile Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Neden korkuyorsun ikincidenhem hevesliyim hem feci sekilde sag bacagımla ilgili problem yaşıyorum birde bu beni kötü yapıyor birazda ondan istiyorum.böyle düşünerek bencillik yapıyormuşum gibide geliyor ama dayanması güçleşti
Doğurmaya bile halim yok öyle yoruluyorum ki..
Akşam gelip koltuğa devrildim resmen duş bile almaya kalkamıyorum.
Böyle de kendimi boş boş oturan biri gibi hissediyorum ama ağırlaştıkça iş ağır gelmeye başladı sanırım, çok alışık değilim ben böyle oturup kalmaya
Al benden de o kadar çok ağırlaştım hava da sıcak zaten ben normalde de sıcağı hiç sevmem kış çocuğuyum. Normalde asla masayı toplamadan oturmam şimdi bırakıyorum dinlenip öyle. Ütü bekletmem 3 gündür sepetteler bi üşengeçlik bi vurdumduymazlık bi adam sendecilik ama iş hayatı bi sonlanınca sanki biraz rahatlarım yaa git gel gerçekten yoruyo