2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Dün doğururum diye düşünüyordum çünkü daha hamileliğimi bilmeden rüyamda biri beni düğüne çağırıyor ben de ama benim 11 eylül gibi doğumum var diyorum. Sonra hamile kaldığımı öğrenince vay canına bee dedim. Ama gördük ki o kadar da ermiş bi insan değilmişim

Belki yarın belki yarından da yakın

Sayılı kişi kaldık doğurmayan ya da doğum tarihi netleşmeyen. İlk haftalar acaba sağlıklı mı diye zordu. Şimdiyse acaba ne zaman doğum başlayacak, bebiş kime benzeyecek diye zor.
2. Trimester gerçekten prenseslikmiş hem bedenen hem ruhen

Bir sürede alışıyorsun canım. Ama gündüz yatmak pek mümkün olmuyor seninde kişisel işlerin oluyor vs. Gece yatabiliyorum anca işte. Çarşamba urlada fotoğraf çekimi var şimdiden düşünüyorum acaba bizi neler bekliyor diye vallahi gözümde büyüyor

Peki bu göğüs ucu yaralarını napıcaz ya, mustela kullanıyorum ama sürekli emdiği için hemen iyileşmiyor.
Lansinoh ‘a mı geçsem?
Canım bana kuzenim süt sür poşet tarzı bişey koy dedi bende streç film koydum inanamazsın bi gecede kabuk yara vs ne varsa iyileşiyo gümüş kapağın mantığıda buymuş nemli tutmak yara olduktan sonra lansinoh vs işe yaramıyo streç filmi dene bi gece tut sabaha yumuşacık geçmiş oluyo

bende kantaron yağı çok iyi geliyormuş diye duydum.

ya birde bugün benim aşırı vajinam ağrıyor geceden belli. Sizde de oluyormu yada aranızda ağrıyan varmı?
Doğumdan sonra ağrılarla kanka oldum ben hahs ama hamileliğin son zamanları aşırı ağrıyodu doğum yapmadıysanız hala normal doğum sonrasıda normal

Nefesleri tuttuk güneş kızı bekliyoruz ne bereketli bebiş maşallah yağmur bereketiyle geliyor belki de şuan doğdu kollarında minik kızı
Bizleri haberdar et canım suni sancı mi verecekler bizim Eylül bebeleri tembel çıktı birazcık gelesileri yok valla
Kızlar 4.trimestride görmedik demeyiz Elhamdülillah hamileliği dibine kadar yaşatan vede yaşatmaya devam eden kızım eylül sarem seni seviyorum
Ahahah nazlı yaaa bu kız hadi bugün gelirsin insalalh sağlıkla minnoş kizce
Ayyy deme zehrosum benim 15 inde doğum var bı zam daha yersek kalbime iner
Hahahah çok iyiymiş ya ben rüya görmeleri bıraktım artık yarım yamalak uyuduğum için rüya da göremiyorum her çise kalkmam da bakınıyorum doğuran var mı yok anam yok gelmiyor bebikler
Hadi hayirli gelsin bakalim Alparslan beyimiz kazasiz belasiz
Sağolasın kuzum çok korkuyorum başıma gelecekleri bildiğim için sezeryandan asla korkmuyorum hissiz ama sonrasındaki ilk kalkış gözümü korkutuyor
Ay kızlar benim göbeğim düştü kursagim boşalmış sizce bebişim ne zaman gelir annem uzakta hep foto atiyorum dusmusmu dusmusmu düşmemiş diyordu bugün evet diyince yuppii demişim
Ayyy bize de at fotosunu bakalım düşen gobus nasıl oluyormuş bilgi olsun hepimize benim hala mideme çok yakın düşeceği yok aman olsa da sezeryan zaten Perşembe günü

Bi konuş derim Maviş bir günle zam yemek de içine oturur insanın valla

Aynen öyle. Aslında şu anda prenseslik doğduktan sonrasına göre en azından kendi zamanını kendin ayarlayabiliyorsun. Sonrası tuvalet için bile hanfendi beyefendilerin keyfine göre seçim yapmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…