2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Doğumdan sonra ağrılarla kanka oldum ben hahs ama hamileliğin son zamanları aşırı ağrıyodu doğum yapmadıysanız hala normal doğum sonrasıda normal
hayır henüz doğum yapmadım 39. Haftadayım. 38+3 doktor 10 gün kadar tahmini doğum dedi ama nasip. Bugünde biraz kalçam ve vajinam ağrıyor. Kasıgımda ağrı yok

Biraz sıkıcaz disimizi artiik kuzum kolay degil cabucak iyileş , yaptigimiz hic bir dogum birbriyle ayni degil bunu kolay atlat insallah

Normal doğum mu olacak canim

gurbetgulu16 düşen göbek nasıl oluyor? Annene attığın fotoğraflardan bi before after isteriz biz de farkı anlamak için.
Kuzular tesettturluyum yoksa eklerdim ya göbek deliği aşağı gitti bide bakınca da belli oluyor aşağıda olduğu farkı anlayabildim inşallah çok bekletmeden gelir çünkü çok rahatsizlanmaya başladım artık

Kaçış yooook o çocuk yarın çıkacak çıkacak

Allah razı olsun siz de vaktinde hayırla alın bebeğinizi kucağınıza Sana da çok az kaldı başkanım Allah kolaylık versin
Ayyyy evet kuzum bu hafta bereketli her güne bir bebeğimiz dogacak inşallah suprizliler de olur diye düşünüyorum zaten sayılı kaldık doguramayanlar olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…