2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Amin inşallah az kaldı senden de gelecek fotolar oldu tabi beş gün kadar, emzir köy yatağa dediler yaptım da ama keşke memede uyumasına izin verme deselermiş. Bı de gaz krizinde azıcık emzirip kucağımda susturabiliyorum, iki gündür uyku düzeni kalmadı gibi.. şimdi uyusun da büyüsün hesabı kucağımda, böyle kriz gelmiyor nedense belki de pozisyon kaynaklıdır, cozucem ins

Güzel cok şükür, zorluklari var ama hepsine bir nefes mis koku yeter Darısı sana ve bekleyen annelerimize olsun inşaallah
Yazarsin elbet maksimum 2 haftası var, sonra hooop kucağında herşey yolundadır umarım

Çok yoğun olmuyor yani arada bir oluyor daha doğrusu,ben ayak tabanlarına acı elma yağı ile masaj yapıyorum gaz için
Ya ise yariyosa ben de alayım hemen, gerçi ikinci haftada başladı bizim gaz problemi, doğar doğmaz antibiyotik de kullandı yavrum,bağırsak florası etkilendi bı de üstüne

Ya ise yariyosa ben de alayım hemen, gerçi ikinci haftada başladı bizim gaz problemi, doğar doğmaz antibiyotik de kullandı yavrum,bağırsak florası etkilendi bı de üstüne
Oyyy kıyamam yaaa, bizim de yeni yeni başlıyor ama şiddetli değil tâbi, ben ise yaradığını düşünüyorum,ablam ve bir arkadasim da kullandı, denemekten zarar gelmez

Canlarım
Bebem kucağımda
İyiyiz şuanda şükürler olsun
2410 gr doğduk ufacığız
İmkanınız varsa normal doğurun
Ah canımmm sonunda kavuştunuz cok sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin insallah, sağlıkla… cok merak ediyorum ayrıntıları, bizim haftamız aynı biliyosun hadi toparlan da gel anlat

Kızlar kargodan gelsin paylaşırım demiştim, makrome anahtarlıklar ve çikolatalar geldi, çoook beğendim burda bi arkadaşımız paylaşmıştı instagramdan yaptırdığı yeri, ben de ondan görüp yaptırdım, siz de doğuma yada Mevlüt’e falan yaptırmak isterseniz aklınızda bulunsun, hem satıcı güvenli hem iyi is çıkarıyo hem de hızlı teslim ettiler cok şükür fotoları ekliyorum, İnstagram adresi : renkli_makrome_
makrome (@renkli_makrome_) • Instagram photos and videos

Eklentiler

• 55A0BDE7-8784-493E-BD5B-A1B9D3C01DF2.webp
    63 KB · Görüntüleme: 73
  • 901E6342-8C41-44C3-AA30-DD38F1FD0A01.webp
    59,9 KB · Görüntüleme: 65
Deneyip yanılma yoluyla öğreneceğiz, evliliği de bilmiyorduk zaman içinde oturttuk bu da öyle olacak. Hem burdaki desteğimiz çok kıymetli, beraber büyüteceğiz yavrularımızı

Çok heyecanlı pilates topun varsa götür. Squat yaparsın belki işe yarar.

İlk zamanlar öyle oluyor ama sonra geçiyor ve o kadaaar özlüyor ki insan o günleri. İnsan perişan olduğu günleri özler mi? Özlermis Benim yanları salaş bir yeleğin vardı. Bebişi koynuma yatırırdım yeleği kapatırdım. Sling gibi oluyordu bilmem anlatabildim mi...popişten tutup sırtını okşayarak evi turluyorduk. Gece uykusuna öyle geçiyordu ilk zamanlar. Şimdi o yeleği giyince bile o günler geliyor aklıma Analık delilik cidden

Oyy maşallah Allah arttırsin su gobi6 geliyooooo

Akışına bırakmak en iyisi her doğum farklı bir hikaye

Hiç korkma düşünme canım su gibi ilerlesin seninde herse y ınslalah

Merhabalar, fayda gördüğünüz gaz damlası var mı? Fayda etmiyor diyen doktorlar var diye kullanmaya direniyordum ama son çare kullanıcam artık
Ben zincodan memnunum rezene kimyon kekik de içiyorum aynı zamanda

Yaa analık delilik cidden, kolumda uyurken bile fotoğraflarina bakıyorum Su an ben de perişan haldeyim ama onun keyfi yerinde olsun da varsın böyle geçsin bu ilk zamanlar, her anını dolu dolu yaşamak istiyorum.

Kizlar merhaba, ben konuyu şimdiye kadar hep dişardan takip etdim , kendim doğum deneyimlerini ,hikayelerini çok ariyordum o yüzden bende yazmak istedim birilerine faydası olur diye, serklajli hamilelik gecirdim 37 haftada dikişlerim alindi , o zamandan şimdiye kadar sancilarimin başlamasını bekledim , ama azıcıkta olsa sancim falan olmadı 39 hafta tamaminda yani bu gece 03.53te iğne batmasi gibi sanci hissettim sanki bişey pat diye patladı , kalktim tualete gitdim suyum aniden gelmeye başladı, yinede sancim yok, kalktik hastaneye geldik agrisiz sizisiz 6.7 sm açılma olmuş , doktorta şaşırdı nasil oluyor diye, 1.2 saate doğurursun sen dedi, fakat benim sancilarim 2.3 saate başladı ve git gide çok artdı artık dayanamiyordum ve 9.25te normal doğumla bebeğimi kucagima aldım , sanci aninda çok acı oluyor evet bidaha doğurmuycam falan diyodum kendi kendime , ama doğumdan 1 saat sonra herşey eskisine dönüyor acı falan kalmiyor, benim dikişlerimde oldu doktor kendisi kesi atdi, dikişlere rağmen şimdi agri falan hissetmiyorum , uzun lafın kısası kolay oldu diyemem zor bi süreç ama sonucu kat kat güzel oluyor hepinize kolay doğumlar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…