2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Haklısınız duanızı bekliyorum kanamam oldu tekrar geldim

Şuan kanamam oldu tekrar geldim doktora

Teşekkür ederim deneyim bende. Gece bazen yataktan kalkarken o pozisyona geciyorim ama biraz ağrılı oluyor.

Bizim de 2.haftada başladı. İnsan çaresiz hissediyo gerçekten, gaz çıkarınca diyorum ki tamam rahatladı derken bi daha bı daha, o kadar gaz el kadar bebeğin neresinde saklanıyor anlamıyorum

Kızlar alıntılayamadımm acıklık hala 1 de 1 saat daha bekleyiip hala yoksa acıklık sezeryana dönücez.sancı filanda hissetmiyorum evde oturur gibiyim şaştım kaldım bu işe
Senin acı ağrı eşiğinin yüksekliği nedir böyle

Hayırlısı olsun canım belki böylesi daha hayırlıdır

Kızlar alıntılayamadımm acıklık hala 1 de 1 saat daha bekleyiip hala yoksa acıklık sezeryana dönücez.sancı filanda hissetmiyorum evde oturur gibiyim şaştım kaldım bu işe
Nasıl hissetmiyorsun canım Allah Allah. Az mi veriyor sancıyı acaba. Uzukme halkında hayırlısı olsun sağ sağlim kucağına al yeter ki

15 eylül doğuranlar arasına katıl derim gel sende bizle aynı anda doğur

Ayy bende hiç hissetmemek isterdim heralde. Ufacık 20 lere bile çıksa sancım ben bitiyorum. Hayırlısı olsun İnşallah sezeryanda olsa normalde olsa sağlıklı olması daha önemli

Bizim de 2.haftada başladı. İnsan çaresiz hissediyo gerçekten, gaz çıkarınca diyorum ki tamam rahatladı derken bi daha bı daha, o kadar gaz el kadar bebeğin neresinde saklanıyor anlamıyorum
Evet kesinlikle çok çaresiz kalıyor insan. Tam diyorum ben de rahatladı aa bir bakıyorum sar başa, özellikle geceleri oluyor bir de gündüz pek olmuyor.

Sezeryana cevirdik müsait olunca en kısa zamanda sebeplerini yazacagım.olmayınca olmuyor demekki bebegm saglıklı olsun saglıklı dogsunda başka bişi istemem görüşmek üzere
Kolaylıkla geçsin canım, önemli olan sağlıkla kucağına alman gerisi önemsiz

evet bende parmak beklemiyodum aletle bakicak sandim ama cok kotu bi his o koltuga oturmak doguma uygun dedi ama bebek inememis acilma yokmus haftaya tekrar kontrol

aynen belli degil daha ama normale uygun dedi tabi ilerleyen zmaan ne gosterir bilmem

Sezeryana cevirdik müsait olunca en kısa zamanda sebeplerini yazacagım.olmayınca olmuyor demekki bebegm saglıklı olsun saglıklı dogsunda başka bişi istemem görüşmek üzere
Bi an önce gelsin geçsin canım benim güzel haberle gel sağlıkla kavus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…