Yeni doğum yapmış bir kadına söylenmemesi gereken yasaklı cümleler arasında bence 1. Sırada ‘sütün yok, bu çocuk doymuyor vs. ’Hiccc sorma bebitom şimdi dönüşümlü olarak yanımda annem kv kalıyorlar biri bebek her ağladığı da emzirmem için bana getiriyor yahu yeni emzirmisim susmadı diye göğsünde uyusun diyor bu arada göğüslerim pert gümüş kapak kanama yapmıyor gayet nemli bırakıyor ama gene de can yakıcı oluyot ona ayrı bı ayar oldum öbürü der ki daha ne sütü var ki çocuk doysun aç kızım bu çocuk diyor ee tabi uykusuz geceler bir yandan onların böyle dan dan konusmasi diğer yandan ayy bişey de diyemiyorum Allah razı olsun geliyorlar bakıyorlar bebeğe de bana da ama bı lohusaya neler söylenir söylenmez bilmiyorlarilkinde de bu muhabbetler oluyordu ama takmiuormusum galiba bunda daha hassasım kızlar ağlayacak kıvama geliyorum
O maşallahin var kız daglara taşlaraGidiyoeum canm iyice ayaklandım şükür aksama kadar dolanıyorum sagı solu toplayabliyorum aksam bi tık daha agırlasıyorum o kdarbiraz lohusalıktan dolayı heralde duygusalm bişi olucak diye korkudan aglıyorm herseye aglıyorm kısacası
Ben yasamadim kafam rahat ondan heraldebLohusalık psikolojisini sonuna kadar yaşayanlar kulübü burda misiniz
İyiyiz cnm sütüm yetmiyorms sarılık olduk hastaneye yattım 1 gece birlikte. Çok şükür şimdi iyiyizGüzel dileklerin için çok teşekkür ederim canim
Yaaaa gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarını o kadar güzel ve duygusal ki Allah razı olsun sizde iyi ki varsınız hiç görmediğim ama bi o kadar da tanıyor gibi olduğum kk ailem doğumdan dolayı da çok duygusalim ilkinde olduğu gibi bu sefer de ağlayarak gidiyorum en kısa zaman da dönüş yapacağım hayırlısıyla
Amin canım inşallah
Ahh güzel jajindamm inşallahinşallah herşey güzel olacak
Kizzzz sen kontrole gitmedin mi ne doğurması
Ahhh yavrum neler yaşatmislar öyle sana bugün kollarına gelecek bebeğin hiç üzülme Allahin izniyle hiç bişey olmayacak kuzucumsağlıklı günler de Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Gozunuzaydin canim müsait bir zamanda hikayeni dinlemek isterizbebek nasıl sen nasılsın
Sağol canımAllah analı babalı büyütsün inşallah
Ay bazen çişli bezlerini değiştirirken ufak bir kakası oluyor da onları saymıyorum tam dolu dolu kakaları sayıyorum 7-10 1 aylık bebek için fazla gibi 4-5 olması ideal diye biliyorum ben yanlış olmasınHadi yaaDertler ortakmis şu anda da memedeyiz. Ben kapak, krem de kullanmıyorum iyi dayaniyorum valla benim kakasiz bezim yok gibi 2/3 saatte değiştiriyorum. Bazılarında çok az leke kadar, diğerleri de orta karar diyebilirim. İki gündür bazı bezlerinde daha sulu kaka görüyorum, bugün banyo öncesi altını temizlerken de bı pirtladi gözümle de gördüm. Yarın bı doktoruna sorayım diyorum ilk haftalar vs de geçti yani 7-10 normal mi diye
Yok dolu dolu değil hepsiAy bazen çişli bezlerini değiştirirken ufak bir kakası oluyor da onları saymıyorum tam dolu dolu kakaları sayıyorum 7-10 1 aylık bebek için fazla gibi 4-5 olması ideal diye biliyorum ben yanlış olmasın
Sor tabiki ya bir de benimki 20 dakika bir memede 20 dakika öbüründe toplamda 40 dakika memede kalıyor +-10 dakika olabiliyor bazı zamanlar bu normal mi herkes 5-10 dakika yeter diyor bilemedimYok dolu dolu değil hepsibı sorayım da içim rahatlasın
Benimki dhaa da uzun kalıyor. İkinci memeyi de verirsem epey fazla gelip kusuyorSor tabiki ya bir de benimki 20 dakika bir memede 20 dakika öbüründe toplamda 40 dakika memede kalıyor +-10 dakika olabiliyor bazı zamanlar bu normal mi herkes 5-10 dakika yeter diyor bilemedim
Yatmak bni daha kötü yapıyor alışkın degilim bununda etkisi varO maşallahin var kız daglara taşlara
Ben 1 hafta desteksiz kalkamadim sen evi topluyorum diyosun .d dr sana doping verdi heralde .d
Bebişko iyi belli bir duzen oturttuk şukur heycanla 30undaki kontrolu bekliyorummYatmak bni daha kötü yapıyor alışkın degilim bununda etkisi varbebişin Nasıl
Ben de kusmasın diye emzirdikten sonra dik tutuyorum omzuma yatırıyorum yine bir nebze azaldı çıkarmalarıBenimki dhaa da uzun kalıyor. İkinci memeyi de verirsem epey fazla gelip kusuyor
Benimde sabit degil surekli degisiyor bazen 10 dk bazen yarim saat bazen 1 saat aclik uyaniklik durumuna gore degisiyor.Sor tabiki ya bir de benimki 20 dakika bir memede 20 dakika öbüründe toplamda 40 dakika memede kalıyor +-10 dakika olabiliyor bazı zamanlar bu normal mi herkes 5-10 dakika yeter diyor bilemedim
Zorladınız mı acabaSelamün aleyküm kızlar pazar günü sezeryanla doğum yaptim bugün 1 hafta oldu dikiş yerim hafif şişmiş sizce neden korkmali miyim ilk doğumum endişelendim doğrusu
MaşallahBebişko iyi belli bir duzen oturttuk şukur heycanla 30undaki kontrolu bekliyorumm
Siz nasilsiniz
Hayır sadece kızımı kucağıma alıyorum onun dışında birşey yapmadım kotu birşey mi olmuştur kiZorladınız mı acaba
Bana cok uyku basıyor gece gündüz farketmiyor uyuyucam dye korkuyorumKızlar emzirirken halsizlik böyle baygınlık geçircekmiş gibi oluyor musunuz sizde bütün enerjim çekiliyor benim sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?