Bizimki de emdikten sonra gazını çıkarır o da gönlü olursa keyfi yerindeyse karnı toksa tuvalette değilse falanBenimki de kendine öyle dedirtmemek için işte arada bi şeyler yapıyor yoksa tüm sorumluluk bizim evde de bende maalesefaç kalmayayım diye kahvaltı hazırlıyor sağolsun o da nasıl külfet geliyor anlatamam çok yoruluyor minikkuşum
ama hazırlamasa bu saate kadar aç kalırdım muhtemelen
Of tereyağı da var değil mi..
Size de canım
Sanki gün geçtikçe verdikleri reaksiyon artıyor gibi geliyor her gün Farklı bi şey eklenmeye başladı
Damlayı da kullanmıyorum pes ettim içiremiyorum
40 ından sonra huy değişti biberon almıyor daha önce yediği mamayı da tükürüyor iğreniyor oy oy
Her bez değişimi gerginlik yaratıyor bende içerileri temizleyeceğim diye. Pişik kremi hele girdiyse eyvah. Pamuk’la sulu sulu temizliyorum, bi de iç dudaklarda yapışma olabiliyormuş 2 gün pek dikkat etmesem 3. Gün açmam gerekiyor
Bi de ishal durumu var iyice zor oluyor temizlik.
Valla zaten vücutta birikiyor bu alerjenler hemen temizleniyor malesef. Bugün gastroenterolojiye gittik 4 tüp kan verdik. Sonuç negatifte çıksa alerji yok demek değildir. Belirtiler bizim için tanı yerine geçer dediler. Şimdilik süt ürünleri kesinlikle yok. Keçi, koyun hepsi. Yumurtayı da kestik. Bu doktor dana etine donebilirsin gözlemleyerek dedi. Zor işler, bu arada son üç dorttur kan görmüyoruz çok şükür yarın tam anlamıyla diyete gireli 14gun olacak. Sende de kırmızı döküntüler, huzursuzluk, kusma, kakada kan, hatta saçta konak vs varsa bı doktor görüşü al derim.Benimki de kendine öyle dedirtmemek için işte arada bi şeyler yapıyor yoksa tüm sorumluluk bizim evde de bende maalesefaç kalmayayım diye kahvaltı hazırlıyor sağolsun o da nasıl külfet geliyor anlatamam çok yoruluyor minikkuşum
Size de canım
Sanki gün geçtikçe verdikleri reaksiyon artıyor gibi geliyor her gün Farklı bi şey eklenmeye başladı
40 ından sonra huy değişti biberon almıyor daha önce yediği mamayı da tükürüyor iğreniyor oy oy
Her bez değişimi gerginlik yaratıyor bende içerileri temizleyeceğim diye. Pişik kremi hele girdiyse eyvah. Pamuk’la sulu sulu temizliyorum, bi de iç dudaklarda yapışma olabiliyormuş 2 gün pek dikkat etmesem 3. Gün açmam gerekiyor
Valla büyük kolaylıkBen de kanguruyla uçağa bindim sürekli çıkartıp kontrol etmeleri haricinde hep uyudu kanguruda evde kullanırken ağır geliyordu da bu sefer zorlanmadım
benimkide en fazla 10 dakka emiyo ama kilo alımı iyi mama vermeseniz kilo alımı azmı olurki doktor ne dediKızlar bebekleriniz kaç dk emiyor ya. 2-3 dk emip bırakıyor mama vermek zorunda kalıyorum. Bu sefer de fazla kilo alıyor. Napacağımı şaşırdım ya
Mamayı azalt dedi. Azaltıcam mecburen ama emzirme işini nasıl çözcem bilmiyorum 1400 almış 1 aydabenimkide en fazla 10 dakka emiyo ama kilo alımı iyi mama vermeseniz kilo alımı azmı olurki doktor ne dedi
Kesinlikle hatta babalık izni de daha fazla olmalı. Allah yardım eder diyorum ne yapayım tek çalışan anne biz değiliz diye telkin ediyorum kendimibende çalısacam 4 ay 8.30 12.30 snr 1yasına kadar 8.30 1.30, diğer oğlumda 2yasına kadr calısmamıstm nasıl yapıcm bilmiyorumannelere enazından ücretli izni 6aylık bebek olana kadar verilmeli. evle işimde yakın dayanamazsam cıkarm dıorm
Aspiratör büyük kolaylıkmış bir de doktor çok tavsiye etmiyorum ben dedi ama ne zararı olacak anlamadım gayet masum bir şeymiş :)Zaten aspiratörsüz çıkmıyor canım ya da ben beceremiyorum boş su birinden girip birinden çıkıyor bende
Bizimkinde de var canım sütten dolayı oluyor diye biliyorum ben korkulacak bir şey değil. Yüzüne süt bulaşınca falan silmek gerekiyor diye biliyorum yanaklarını.Bebeğimin yüzünde beyaz sivilce gibi birkaç tane sivilce gibi bişiyler cıkmış neden ki.. fikriniz var mı arkadaşlar?
Ay çok güldümBizimki de emdikten sonra gazını çıkarır o da gönlü olursa keyfi yerindeyse karnı toksa tuvalette değilse falan
Dış kısıma sürüyorum ben de ince bir tabaka yapışıklık muhabbetini öğrendiğimden beri kaynanamın yoğurt sürer gibi sürdüğü geliyor aklıma annem gelip ince sürmen lazım diyene kadar ben de doğrusu o sanıyordum Allah korudu yavrumu gerçekten bu kadın bir de başkasının kız çocuğuna bakıyor 6 aylıktan beri nasıl bilmez bunları anlamıyorum zaten diyorum 3 çocuğu var hepsi şans eseri yaşıyor
Bazen 2-3 dk emme bizde de oluyor, uyumasına yakın yeniden teklif ediyorum. Süt sağıp versem onunda bazen içiyor bazen içmiyor.. ki sağıp verme dediler. Bence mamayı vermeden biraz oyalayin, uyumaya yakın ten tenasiyla yeniden teklif edin. Ağlıyor durmuyorsa mamayı kullanmak mantıklı. Tabi ki anne olarak en iyi gözlemci sensin ama huzurluysa 2-3 dk emmesini problem etme derim. Az önce 3-4 saatlik açlıkla 2 dk emdi ve uyukladi, uyandiramadim. 40 dk sonra kendi uyandı ve memeyi bitirdi.Kızlar bebekleriniz kaç dk emiyor ya. 2-3 dk emip bırakıyor mama vermek zorunda kalıyorum. Bu sefer de fazla kilo alıyor. Napacağımı şaşırdım ya
Öyle yaptım şimdi emdi 2-3 dk bıraktı. Dolandırdım ayakta biraz uyuyakladı. Bakalım ne zaman uyanacakBazen 2-3 dk emme bizde de oluyor, uyumasına yakın yeniden teklif ediyorum. Süt sağıp versem onunda bazen içiyor bazen içmiyor.. ki sağıp verme dediler. Bence mamayı vermeden biraz oyalayin, uyumaya yakın ten tenasiyla yeniden teklif edin. Ağlıyor durmuyorsa mamayı kullanmak mantıklı. Tabi ki anne olarak en iyi gözlemci sensin ama huzurluysa 2-3 dk emmesini problem etme derim. Az önce 3-4 saatlik açlıkla 2 dk emdi ve uyukladi, uyandiramadim. 40 dk sonra kendi uyandı ve memeyi bitirdi.
Aç çocuk uyumaz derler, genelde uyaniyorlar ama bı gece o şekilde 3 saat daha uyuduğunu bilirim. Açığını kapatır o, her seferinde 3 dk problem tabi onu da takip etmek gerek.Öyle yaptım şimdi emdi 2-3 dk bıraktı. Dolandırdım ayakta biraz uyuyakladı. Bakalım ne zaman uyanacak
Bizimki de 1400 civarı almıştı, az değil ki? Fazla mı dedi doktor anladım ben?Mamayı azalt dedi. Azaltıcam mecburen ama emzirme işini nasıl çözcem bilmiyorum 1400 almış 1 ayda
Bizim doktor öneriyorda kuruysa falan çekince kanıyormuş ondan dikkatli olmak gerekli herhalde o yüzden sakıncalı diyorlar. Bizimkide alıştı ağlamıyor artık rahatlıyor sümüklerden kurtuluncaKesinlikle hatta babalık izni de daha fazla olmalı. Allah yardım eder diyorum ne yapayım tek çalışan anne biz değiliz diye telkin ediyorum kendimi
Aspiratör büyük kolaylıkmış bir de doktor çok tavsiye etmiyorum ben dedi ama ne zararı olacak anlamadım gayet masum bir şeymiş :)
Bizimkinde de var canım sütten dolayı oluyor diye biliyorum ben korkulacak bir şey değil. Yüzüne süt bulaşınca falan silmek gerekiyor diye biliyorum yanaklarını.
Ay çok güldüm
Ya bizimkide kaşıkla damlalıkla asla almıyordu tükürüp çıkarıyordu fayda etmiyordu. Biberonun ucuna sıkıp veriyoruz şapır şupur içiyor artık değişik bu bebelerBenimki de kendine öyle dedirtmemek için işte arada bi şeyler yapıyor yoksa tüm sorumluluk bizim evde de bende maalesefaç kalmayayım diye kahvaltı hazırlıyor sağolsun o da nasıl külfet geliyor anlatamam çok yoruluyor minikkuşum
Size de canım
Fazla dedi 2. Ay için. İlk ayda 1400 almıştı. Mamayla aldığı için fazla buldu sanırım.Bizimki de 1400 civarı almıştı, az değil ki? Fazla mı dedi doktor anladım ben?
Bebeklerde oluyor normal canım bizimkinde de varBebeğimin yüzünde beyaz sivilce gibi birkaç tane sivilce gibi bişiyler cıkmış neden ki.. fikriniz var mı arkadaşlar?
Uyandı hemen meme verdim yine 1-2 emdi uyudu. Oturup ağlayacağım yaAç çocuk uyumaz derler, genelde uyaniyorlar ama bı gece o şekilde 3 saat daha uyuduğunu bilirim. Açığını kapatır o, her seferinde 3 dk problem tabi onu da takip etmek gerek.
Bence uykuya dalamiyo olabilir sadece aç olsa ortalığı yıkar, biraz aç olsa da uyuyabiliyorlar bence uyumasına odaklan bı saat sonra gibi uyanırsa anca emicek gibi duruyorUyandı hemen meme verdim yine 1-2 emdi uyudu. Oturup ağlayacağım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?