2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Yok benim ilk cocuk olcak inş.Allah yardımcın olsun inşalah canım çok zor ben kendime bakamadım eşim karantinadaydı o baktı inş iyileşirsiniz hemen

Canım en son doktora ne zamn gittn kac haftalık ultrason resmin var martta doktora gittigimde senin haftalarında olucamda merak ettm
14+2 de yüzde yetmiş dedi bugün gittim yüzde 90 dedi kız artık degsmez ben kıyafet almaya başlım. Sende durum ne aslında erkek bebek 11 haftalık Ken belli nile oluomus

14+2 de yüzde yetmiş dedi bugün gittim yüzde 90 dedi kız artık degsmez ben kıyafet almaya başlım. Sende durum ne aslında erkek bebek 11 haftalık Ken belli nile oluomus
Canm gittim hastaneye yukarıya resim attım daha belli olmaz 13 haftada dedi

Q

Araba konusunda kesinlikle katılıyorum canim şuan baston almak istiyorum ama eşim ne tepki verir bilmiyorum travel var evde
Bende çok ucuza almıştım ama ondan da memnun kalmadım 4 tekerleğinde ikili olması zorluyor çok güç gerektiriyor işte insan kullanarak tecrübe ediyor keşke bana da ilk zamanlar bunları söyleyen olsaydı tekrar tekrar masraf yapmazdım

Ya her ay ücretsiz hiç duymadım. Burdakime sorsam o şekilde söylediler. Evet 40 da az değil bebeğe biseyler alirim o parayla. Bizim sigortamız AOK sizin ne
Benim de aok ama benim doktorum hiç bahsetmedi böyle bi şeyden, yeni doğum yaptı iki arkadasım onlar da bişey söylemediler. Bi sorayım onlara da bakalım. Belki eyalet eyalet farkediyordur, bizim aok nordost

Benimde aklımda bu sorular dönüp duruyor canım Rabbim korktugumuzu yaşatmasın perşembe kontrolum vardı ikili test yapılacaktı ama kısmet degilmiş karantinam bitince gidecegim hemen insallah iyidir
Doktorum pazartesi kontrole cagirdi. 1.5 saat yol gitmem lazim kontrol icin. Korona olmasaydim gitmezdim ama simdi mecbur gitcem yasiyor mu iyi mi diye dusunup kendime dert etnekten yoruldum. Gorup rahat edeyim. Doktorun sana kan sulandirici verdi mi? Korona oldugub icin kullandigin bi ilac var mi?

Merhaba arkadaşlar ikiz gebelik varmı aranızda eylülsonunda doğacak ikiz dedi doktorum daha yeni yıl 8 haftalık aranızda benimle aynı durumda olan varmi
Bana da 11. Haftada kontrolümde ikiz dedi doktor. Büyük süpriz oldu. Perinatoloji bakıyormuş riskli gebelikler olduğu için. Haftaya randevu bulabildim, heyecanla bekliyorum.

Yok canım d vitamini dısında hiç bişey vermedi c vitamini için bol bol meyve yememi istedi bende pazartesi karantinam biterse hemen gidecegim benimde içim hiç rahat degil

Bana da 11. Haftada kontrolümde ikiz dedi doktor. Büyük süpriz oldu. Perinatoloji bakıyormuş riskli gebelikler olduğu için. Haftaya randevu bulabildim, heyecanla bekliyorum.
Aaaaa çok ilginç önceki kontrollerde tek bebek mi gördü dr?

Baya supriz olmuş tek yumurta ikizi mi cnm

Benim de aok ama benim doktorum hiç bahsetmedi böyle bi şeyden, yeni doğum yaptı iki arkadasım onlar da bişey söylemediler. Bi sorayım onlara da bakalım. Belki eyalet eyalet farkediyordur, bizim aok nordost
Bi sor istersen bana da bugün söylediler. Bilseydim martta giderdim daha net görürdüm şimdi bisey anlayamadım da pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…