2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
H a s s a canım randevu nasıl geçti
Şükürler olsun hersey yolunda canım. İçim nasıl rahatladı anlatamam telefona bir uygulama yukledi Dr um ultrason goruntulerini de aktardı telefonuma açıp açıp dinliyorum kalp atışlarını

Su gibi akıntım var birkaç gündür. Şeffaf kokusuz. Çok korkuyorum amniyon sıvısıdır diye. Bilgisi olan var mı acaba?

Bana erkek dedinn

Bolca body zibin, burun acma aparati ve suyu, alt acma bezi, pisik kremi, gogus pedi. Gogus ucu kremi, sut yapici urunler yiyecekler,gürültü uaoan uyutucu oyuncak var o su an aklima gelenler

Bebek kesenin neresindeyse daha cok kücük oldugundan plesentada orda oluyo genelde benım cevremde herkeste tuttu ramzi

Kızlar bende uçuk çıktı üst dudağımda aşırı büyük dudağımın üst kısmı şiş geziyorum bağımsızlığını ilan etti resmen çok kötü rahatsızlığı ayrı, krem sürücektim gebelikte tehlikeliymiş hatta bikaç yerde bebeğe zarar verebildiğini bile okudum uçuğun bi virüs olduğu için illa bi streslik durumum çıkıyor ya.. Nasıl geçer varmı uyguladığınız bişeyler

Kotu dusunme nenlendir bolca

Bende de var uçuk ya 1 hafta arayla hatta tam kenarında çıktığı için eğzım kapalıyken kuruyor ağzımı açınca tekrar kanıyor ıslanıyor çok kötü sarı kantoron yağı sürdüm hemen kuruttu deneyebilirsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…