Şükürler olsun hersey yolunda canım. İçim nasıl rahatladı anlatamam telefona bir uygulama yukledi Dr um ultrason goruntulerini de aktardı telefonuma açıp açıp dinliyorum kalp atışlarını
Şükürler olsun hersey yolunda canım. İçim nasıl rahatladı anlatamam telefona bir uygulama yukledi Dr um ultrason goruntulerini de aktardı telefonuma açıp açıp dinliyorum kalp atışlarını
Merhaba anneler alışverişlere başladınız mı yoksa ne zaman başlayacaksınız neler işe yarıyor nelere gerek yok ilk çocuktan tecrübeli olup alıp kullanmadığınız gereksiz şeyler neler sizce , mutlaka almamız gerekenler çok erken ama öyle kafamızda fikir olsun :)
Bolca body zibin, burun acma aparati ve suyu, alt acma bezi, pisik kremi, gogus pedi. Gogus ucu kremi, sut yapici urunler yiyecekler,gürültü uaoan uyutucu oyuncak var o su an aklima gelenler
Kızlar ramzi teorisi diye bişi varmış. 6.haftadan itibaren bakılabiliyormuş. Biraz bakındım da baktıkları hep doğru çıkmış. Teoriye göre plasenta sağdaysa bebek erkek soldaysa kız. Sorun şu ki plasenta ultrasonda nasıl görünüyor bilmiyorum
11 haftaligim kanepe uzanirken gobek hizasi sol tarafta damar gibi bisi atti bebek orada olamaz demi okdr buyumedi bence bebek daha kasiklarda mi oluyor acaba anlam veremedim cok erken
Kızlar bende uçuk çıktı üst dudağımda aşırı büyük dudağımın üst kısmı şiş geziyorum bağımsızlığını ilan etti resmen çok kötü rahatsızlığı ayrı, krem sürücektim gebelikte tehlikeliymiş hatta bikaç yerde bebeğe zarar verebildiğini bile okudum uçuğun bi virüs olduğu için illa bi streslik durumum çıkıyor ya.. Nasıl geçer varmı uyguladığınız bişeyler
Kızlar bende uçuk çıktı üst dudağımda aşırı büyük dudağımın üst kısmı şiş geziyorum bağımsızlığını ilan etti resmen çok kötü rahatsızlığı ayrı, krem sürücektim gebelikte tehlikeliymiş hatta bikaç yerde bebeğe zarar verebildiğini bile okudum uçuğun bi virüs olduğu için illa bi streslik durumum çıkıyor ya.. Nasıl geçer varmı uyguladığınız bişeyler
Bende de var uçuk ya 1 hafta arayla hatta tam kenarında çıktığı için eğzım kapalıyken kuruyor ağzımı açınca tekrar kanıyor ıslanıyor çok kötü sarı kantoron yağı sürdüm hemen kuruttu deneyebilirsin .