Turnusol kağıdıyla bakıyorlar canım böyle senin gibi şu şeklinde akıntısı olan anneler. Nasıl uyguluyorlar tam bilmiyorum da hangi renk olursa ona göre amniyon sıvısı olup olmadığını anlıyorlar bi internetten bak istersen. Daha detaylı vardır hatta doktorlar da o şekil yapıyormuş bakıyormuş anlamak için
11 haftaligim kanepe uzanirken gobek hizasi sol tarafta damar gibi bisi atti bebek orada olamaz demi okdr buyumedi bence bebek daha kasiklarda mi oluyor acaba anlam veremedim cok erken
Ultrason kağıdına üzüldüm aslında çıkarmıştı verecekti ama unuttuk ikimiz de sanırım diğer çocuklarımın var duruyo bunun da dursun isityorum bi dahakine mutlaka isticem. Sende unutma heyecandan. saklıyorum ben herşeylerini yine onlara hatıra diye
Arkadaşlar herkesten fetal DNA testi öneriliyor mu bizim doktor sistem değişti bu şekilde bi uygulamamız oluyor artık diye açıklamada bulundu bana. Bi de fetal DNA yaptırınca o hani dörtlü tarama yaptırmamıza gerek kalmıyor mu .
Bende çok ucuza almıştım ama ondan da memnun kalmadım 4 tekerleğinde ikili olması zorluyor çok güç gerektiriyor işte insan kullanarak tecrübe ediyor keşke bana da ilk zamanlar bunları söyleyen olsaydı tekrar tekrar masraf yapmazdım
Su kaybindan 22haftada bebegini kaybeden kişi benim bacim.o yuzden bu gebelikte her akintiyi doktorla görüşüyorum .vajina florasini duzenleyen bir probiyotik verdi nbl marka gynobiotic on tane varnicinde onu kullan dedi.
Arkadaşlar herkesten fetal DNA testi öneriliyor mu bizim doktor sistem değişti bu şekilde bi uygulamamız oluyor artık diye açıklamada bulundu bana. Bi de fetal DNA yaptırınca o hani dörtlü tarama yaptırmamıza gerek kalmıyor mu .
Aynen tarama testlerine gerek kalmıyormuş bizimde doktorumuz fetal dna önerdi direk. Ayın 3ünde yaptıracağız bakalım. Tarama testlerinin çok güvensiz ve eski yöntem olduğunu söyledi
Canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama zaten yasin 36 üzeri degilse 3'lü 4 'lü tarama testi yapilmiyor ki. 12 haftalikken yapilan ikili testte Allah korusun bir risk görülürse o zaman diger testlere bakiliyor. Fetal dna da da risk görülürse yuzde yüz sonuc vermedigi icin yine sıvı alarak
Canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama zaten yasin 36 üzeri degilse 4 'lü tarama testi yapilmiyor ki. 12 haftalikken yapilan ikili testte Allah korusun bir risk görülürse o zaman diger testlere bakiliyor. Fetal dna da da risk görülürse yuzde yüz sonuc vermedigi icin yine amniyon sıvısı alinarak yapiyorlar yani 4 lü tarama testi.