2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Umarım benimki de akıntıdır teşekkür ederim cevap için.
Turnusol kağıdıyla bakıyorlar canım böyle senin gibi şu şeklinde akıntısı olan anneler. Nasıl uyguluyorlar tam bilmiyorum da hangi renk olursa ona göre amniyon sıvısı olup olmadığını anlıyorlar bi internetten bak istersen. Daha detaylı vardır hatta doktorlar da o şekil yapıyormuş bakıyormuş anlamak için

Eklentiler

• Screenshot_20220224_095658.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 97
  • Screenshot_20220224_095618.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 100
Tamam almaya çalışırım bende. Bakalım benimde bugün randevum var saat 4 te. bende biraz heyecanlıyım inşallah hersey yolundadır

Arkadaşlar herkesten fetal DNA testi öneriliyor mu bizim doktor sistem değişti bu şekilde bi uygulamamız oluyor artık diye açıklamada bulundu bana. Bi de fetal DNA yaptırınca o hani dörtlü tarama yaptırmamıza gerek kalmıyor mu .

Benim iki ablamin bebekleri bi bucuk yasina girdi ikiside travel almisti kizlar ikiside satip baska bisey aldi kabin sistemli bebek arabasi bunud bana yazdilar ustunde kalmasin soyleyeyim travel cok agir hantalmis

Umarım benimki de akıntıdır teşekkür ederim cevap için.
Su kaybindan 22haftada bebegini kaybeden kişi benim bacim.o yuzden bu gebelikte her akintiyi doktorla görüşüyorum .vajina florasini duzenleyen bir probiyotik verdi nbl marka gynobiotic on tane varnicinde onu kullan dedi.

Aynen tarama testlerine gerek kalmıyormuş bizimde doktorumuz fetal dna önerdi direk. Ayın 3ünde yaptıracağız bakalım. Tarama testlerinin çok güvensiz ve eski yöntem olduğunu söyledi

Canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama zaten yasin 36 üzeri degilse 3'lü 4 'lü tarama testi yapilmiyor ki. 12 haftalikken yapilan ikili testte Allah korusun bir risk görülürse o zaman diger testlere bakiliyor. Fetal dna da da risk görülürse yuzde yüz sonuc vermedigi icin yine sıvı alarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…