Su kaybindan 22haftada bebegini kaybeden kişi benim bacim.o yuzden bu gebelikte her akintiyi doktorla görüşüyorum .vajina florasini duzenleyen bir probiyotik verdi nbl marka gynobiotic on tane varnicinde onu kullan dedi.
Çok üzüldüm sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah. Ben progesteron fitil kullanıyorum su gibi akıntıyı o yapıyormuş herkes aynısını yazmış yorumlarda. Ama yine de doktoruma yazcam bugün.
Turnusol kağıdıyla bakıyorlar canım böyle senin gibi şu şeklinde akıntısı olan anneler. Nasıl uyguluyorlar tam bilmiyorum da hangi renk olursa ona göre amniyon sıvısı olup olmadığını anlıyorlar bi internetten bak istersen. Daha detaylı vardır hatta doktorlar da o şekil yapıyormuş bakıyormuş anlamak için
Canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama zaten yasin 36 üzeri degilse 3'lü 4 'lü tarama testi yapilmiyor ki. 12 haftalikken yapilan ikili testte Allah korusun bir risk görülürse o zaman diger testlere bakiliyor. Fetal dna da da risk görülürse yuzde yüz sonuc vermedigi icin yine sıvı alarak
Hımm ben 35 yaşındayım belki yaştan ötürü önerdi ,isteğe bağlı yapılıyor yaptırmak isterseniz randevu alıcaklarmış 12.haftama denk gelicek birdahaki randevum .
Su kaybindan 22haftada bebegini kaybeden kişi benim bacim.o yuzden bu gebelikte her akintiyi doktorla görüşüyorum .vajina florasini duzenleyen bir probiyotik verdi nbl marka gynobiotic on tane varnicinde onu kullan dedi.
Canım benim okuyunca bile eskiye gittim. Ben de suyumun gelmesi sebebiyle 22 haftalıkken bebeğimi kaybetmiştim. Senin suyun tamamen mi gelmişti yoksa az az mı? Gynobiotic i hamile değilken kullandın değil mi? Bana da doktorum Gynoflor diye bir vajinal tablet vermişti. Ben öyle tahmin ediyorum ki enfeksiyon sebebiyle suyum gelmişti.
Dr un uzun cihazından cihazına farklılık gosterebılır bazı Dr lar anlasana emın olmadan soylemek ıstemeyebılıyor. 4 yıl once 11 haftalıkken öğrenmiştim ben oğlumu
Bende de var uçuk ya 1 hafta arayla hatta tam kenarında çıktığı için eğzım kapalıyken kuruyor ağzımı açınca tekrar kanıyor ıslanıyor çok kötü sarı kantoron yağı sürdüm hemen kuruttu deneyebilirsin .
Ultrasonda durmuo bı sağa bı sola öle havalı hareketi var ekrana girip opup öpüp birakcan normalde dersen dün bı sanki vurdu geçti yada damar atması ama sanki vurdu tekmeledi hamd olsun bak belli olunca kesin yaz ama kalbim erkek dio senin için sanki oğlun olcak