2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benim iki ablamin bebekleri bi bucuk yasina girdi ikiside travel almisti kizlar ikiside satip baska bisey aldi kabin sistemli bebek arabasi bunud bana yazdilar ustunde kalmasin soyleyeyim travel cok agir hantalmis
Evet canım bende öyle almıştım ilk merakla bilmeden sonra 1.5 yaşından sonra baston aldım bende

Su kaybindan 22haftada bebegini kaybeden kişi benim bacim.o yuzden bu gebelikte her akintiyi doktorla görüşüyorum .vajina florasini duzenleyen bir probiyotik verdi nbl marka gynobiotic on tane varnicinde onu kullan dedi.
Çok üzüldüm sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah. Ben progesteron fitil kullanıyorum su gibi akıntıyı o yapıyormuş herkes aynısını yazmış yorumlarda. Ama yine de doktoruma yazcam bugün.

Evet onu biliyorum doktoruma soracağım bugün teşekkür ederim

Hımm ben 35 yaşındayım belki yaştan ötürü önerdi ,isteğe bağlı yapılıyor yaptırmak isterseniz randevu alıcaklarmış 12.haftama denk gelicek birdahaki randevum .

Su kaybindan 22haftada bebegini kaybeden kişi benim bacim.o yuzden bu gebelikte her akintiyi doktorla görüşüyorum .vajina florasini duzenleyen bir probiyotik verdi nbl marka gynobiotic on tane varnicinde onu kullan dedi.
Canım benim okuyunca bile eskiye gittim. Ben de suyumun gelmesi sebebiyle 22 haftalıkken bebeğimi kaybetmiştim. Senin suyun tamamen mi gelmişti yoksa az az mı? Gynobiotic i hamile değilken kullandın değil mi? Bana da doktorum Gynoflor diye bir vajinal tablet vermişti. Ben öyle tahmin ediyorum ki enfeksiyon sebebiyle suyum gelmişti.

Benimde üst dudak ve içine doğru yayık canım ya kırmızı kantaron var acaba oda olurmu

Hareket ediyomu acaba hareketlerini göremedimde.
Ultrasonda durmuo bı sağa bı sola öle havalı hareketi var ekrana girip opup öpüp birakcan normalde dersen dün bı sanki vurdu geçti yada damar atması ama sanki vurdu tekmeledi hamd olsun bak belli olunca kesin yaz ama kalbim erkek dio senin için sanki oğlun olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…