2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ayın 10nunda gidicem bnm içimdende erkek geçiyor ama kız diyende çok

Bugun ufak capli bi bayginlik gecirmisim tansiyonum dusmus sanki deprem oluyor sandim gozum karardi yerde buldum kendimi diz kapagim kanadi hastaneden geldik cok sukur iyiyiz o anlik bi tansiyon dusmesi yasamisim
Cok geçmiş olsun canim kendini aç bırakmamaya çalış ara ara ye biseyler hep

Hımm ben 35 yaşındayım belki yaştan ötürü önerdi ,isteğe bağlı yapılıyor yaptırmak isterseniz randevu alıcaklarmış 12.haftama denk gelicek birdahaki randevum .
Ondan dolayı olabilir, çünkü ikili testte 35 yaş uzerini direk risk görüyorlarmış. Hangisini yaptırırsan, hic birinde bir sorun olmaz insallah canım

Bugun ufak capli bi bayginlik gecirmisim tansiyonum dusmus sanki deprem oluyor sandim gozum karardi yerde buldum kendimi diz kapagim kanadi hastaneden geldik cok sukur iyiyiz o anlik bi tansiyon dusmesi yasamisim
Geçmiş olsun canım iyi olmanıza çok sevindim Allah şifalar versin tekrarlamaz inşaallah

Selam kızlar benim kontrolüm de ayın 1 inde günler geçmiyor bugün hiçbir belirti hissetmiyorum ne ağrı ne bulantı bi endişelenmedim değil sizlerde de hiç belirti olmadığı günler oluyor mu
Benim 8.haftada bitti bulantılarım sadece aç karnına oluyordu bugün bulantıdan yataktan kalkamıyorum 10.haftadayım bu arada belli olmuyor hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…