2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Selam kızlar benim kontrolüm de ayın 1 inde günler geçmiyor bugün hiçbir belirti hissetmiyorum ne ağrı ne bulantı bi endişelenmedim değil sizlerde de hiç belirti olmadığı günler oluyor mu
Tam bulantı geçti iyi bari diyorum ilacı bırakmayı deniyorum tekrar başlıyor canım her gün aynı geçmiyor bazen ilaçla bile idare edemiyorum bazen ilaca gerek olmuyor

Yarın sabah ayrıntılı var 10 da dehşet heyecan yaptım. Umarım erken demez doktor. Tam 20+1 olacak haftasiyla uyumlu normalde.

Kayseri yaş 36 2. Çocuk ikiz gebelik 30.122021 son satın tüp bebek 8 haftalık gebelik 14 Ocak transfer olmustum

Selam kızlar benim kontrolüm de ayın 1 inde günler geçmiyor bugün hiçbir belirti hissetmiyorum ne ağrı ne bulantı bi endişelenmedim değil sizlerde de hiç belirti olmadığı günler oluyor mu
Evet canım oluyor ben göğüs hassasiyetimi takip ediyorum mesela ama bugün hiç yok. O olay benim de kafamı kurcalıyor hep ama Allah’a emanet diyoruz. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok şuan beklemekten başka.

Çok üzüldüm kimsenin yaşamasını istemem benimki az az gelmisti o yuzden akinti zannedip onemsememistim.bu arada vajinal tablet degil biliyorum o mantar icin..benimki akintinin en ufagi bile olmamali dedi doktor o yuzden su an kullanıyorum gynobiotic

Allah razi olsun insallah bu bebegimi sag salim kucagima alirim hepimiz aliriz insallah evet fitil ypiyo dogru ben fitili birakali iki hafta oldu ona rgmen akinti devam edince doktor onlem amacli verdi probiyotigi

Allah razi olsun insallah bu bebegimi sag salim kucagima alirim hepimiz aliriz insallah evet fitil ypiyo dogru ben fitili birakali iki hafta oldu ona rgmen akinti devam edince doktor onlem amacli verdi probiyotigi
Amiiin. Su gibi miydi sizin de akıntınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…